Ameliyatsız Estetik

Ameliyatsız Estetik

Son dakika ameliyatsız estetik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ameliyatsız estetik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ameliyatsız estetik haber sayfamızda...

Ameliyatsız Estetik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 ameliyatsız estetik haberi bulunmuştur.
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi?
Kadınlara fark attı! Erkeklerin tercih ettiği en popüler estetik uygulama hangisi? Gerek yaşlanmanın etkilerini azaltmak gerekse de memnuniyetsizlik oluşturan bölgeye müdahale etmek amacıyla yapılan estetik uygulamalara en az kadınlar kadar erkekler de ilgi gösteriyor. Özellikle beyaz yakalı genç yetişkin erkeklerin medikal estetik olarak bilinen botoks ve dolgu uygulamalarına ilgisi ciddi oranda artış gösterdi. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Mustafayev'e göre bu durumun en önemli sebebi sosyal medya ve dijitalleşme.
20.07.2022 Estetik
Pırlanta dolgu nedir?
Pırlanta dolgu nedir? İnsan yüzünün yaşlanması kalıtsal özelliklere, yaşam şekline ve çevresel faktörlere bağlı olarak zaman içinde kırışıklık, gevşeme, sarkma, çöküklük ve cilt yüzeyi değişiklikleri ile kendini gösteriyor. Yüzümüzde oluşan bu değişiklikleri düzeltmek için ameliyatsız estetik uygulamalardan dolgu uygulamaları oldukça yaygın şekilde kullanılıyor.
7.06.2022 Estetik
Botoks uygulamalarında bildiğiniz yanlışlar, bilmediğiniz doğrular
Botoks uygulamalarında bildiğiniz yanlışlar, bilmediğiniz doğrular Botulinum toksini yani botoks, Clostridium botulinum bakterisi tarafından elde edilen doğal saflaştırılmış bir proteindir. Kırışıklıkların tedavisi, yüz şekillendirme, aşırı terleme ve migren tedavisi gibi birçok alanda güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. Botoks, kasların kasılmasına neden olan sinir sinyallerini geçici olarak bloke ederek, tekrarlayan yüz hareketlerinden kaynaklanan çizgileri ve kırışıklıkları düzeltir. Tüm dünyada uygulanan en popüler ameliyatsız estetik prosedürlerden biridir. Medikal Estetik Doktoru Elif Gürbüz, botoks enjeksiyonunun medikal estetikte bilmediğiniz kullanım alanları hakkında önemli bilgiler verdi.
26.01.2022 Estetik
Geç başlanan estetik uygulamalarda başarı elde etmek mümkün mü?
Geç başlanan estetik uygulamalarda başarı elde etmek mümkün mü? Cilt yaşlanması estetik görünümüne ve bakımına önem veren pek çok insanın ortak sorununu oluşturuyor. Deri yaşlanmasına bağlı sorunların çözümü için ise cerrahi ya da ameliyatsız pek çok farklı teknik kullanılıyor. Estetik amaçlı tıbbi destek için belirli bir yaş vermenin mümkün olmadığını belirten uzmanlar örneğin, botox gibi uygulamalara eğer ihtiyaç varsa 18 yaşından itibaren başlanabileceğini belirtiyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Erol Özan, deri yaşlanması ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.
2.11.2021 Cilt Bakımı
Göz çevresi sorunlarında ameliyatlı ve ameliyatsız çözümler
Göz çevresi sorunlarında ameliyatlı ve ameliyatsız çözümler Göz çevresi narin derisi ve ömür boyu yaptığımız mimikler dolayısıyla en çabuk yaşlanan, yüzümüzde en fazla dikkat çeken bölgemiz. Bu bölgedeki yaşlanmayı hangi yöntemlerle geciktirebilir, oluşan deformasyonları nasıl hafifletebiliriz? Bu konudaki sorularımızı Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel yanıtladı. – PEMBENAR ÖZEL
2.08.2021 Estetik
Medikal Estetik Nedir? Ameliyatsız Estetik Uygulamaları Nasıl Yapılır, İşe Yarar Mı?
Medikal Estetik Nedir? Ameliyatsız Estetik Uygulamaları Nasıl Yapılır, İşe Yarar Mı? Estetik işlemleri birçok insanın başvurduğu sorun giderici yöntemdir. Çok sayıda insan tarafından kullanıldığı için estetik konusu ayrıntılı olarak araştırılmalıdır. Medikal estetik de bilinmesi gereken ve araştırılması gereken estetik çeşididir. Bu durumun yanında estetik konusunda bireyler ameliyat faaliyetinden korkmaktadır. Bu korku estetiğin ameliyatsız olarak yapılmasına yönlendirmektedir. Bu amaçla medikal estetiğin tam olarak ne olduğu, ameliyatsız estetik uygulamalarının nasıl yapıldığı ve işe yarayıp yaramadığı konusunu detaylı olarak derledik.
3.04.2021 Sağlık
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır?
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır? Estetik alanda yapılan müdahaleler gün geçtikçe gelişme göstermektedir. Kişilerde artık eskiye oranla daha fazla estetik müdahalelere sıcak bakmaktadırlar. Estetik yaklaşımlar hem fiziksel olarak güzelleşmeyi sağlarken hem de kişilerin daha mutlu olmasını sağlar. Estetik dokunuşlar kişilerin özgüvenleri üzerinde olumlu etki yaratır. Ayrıca ameliyatsız estetik operasyonlarda artık çok tercih edilmektedir ve bunlardan biri de çene dolgusudur. Çene dolgusu ile ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.
17.02.2021 Sağlık
Dr. Cem Hamidi: Medikal estetiğin değişen trendleri
Dr. Cem Hamidi: Medikal estetiğin değişen trendleri Medikal estetik her geçen gün sağladığı kolay yöntemlerle hem sağlığımıza hem de güzelliğimize büyük katkılar sağlıyor. Birçok alanda başarılı sonuçlar veren medikal estetik uygulamalarını ve değişen trendleri Dr. Cem Hamidi ile konuştuk. İşte detaylar...
9.12.2020 Estetik
2021'in estetik trendi ameliyatsız uygulamalar
2021'in estetik trendi ameliyatsız uygulamalar Pandeminin estetik sektörüne etkileri ve 2021 döneminde yeni estetik trendleri ameliyatsız gerçekleşen uygulamalar oluyor. Pandemi döneminin medikal estetik uygulamaları alanına etkilerini ve 2021 yılı yeni normal dönemde favori uygulamalarını Dr. Ali Osman Apaydın anlatıyor.
2.12.2020 Estetik
'Ameliyatsız, ağrısız burun düzeltmek mümkün'
'Ameliyatsız, ağrısız burun düzeltmek mümkün' Son yıllarda kişiler çoğunlukla yüzde ameliyatsız işlemlere ilgi gösteriyor. Bu ameliyatsız estetik işlemlerinden biri burun dolgusu. Dermatoloji Uzmanı Dr. Pınar Cömert, ameliyatsız burun estetiği hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
19.11.2020 Estetik
Kaş askılama yöntemi nedir?
Kaş askılama yöntemi nedir? Modern tıpta hayata geçirilen birçok yenilik, özellikle kadınların güzelleşme ve iyi yaş alma arayışına destek oluyor. Yaşlanma belirtilerini önlemeye ve cildi güzelleştirmeye yarayan bu yöntemler arasında kaş askılama da bulunuyor. Yorgun ve yıpranmış gibi görünen yüz hatları yerine daha keskin bakışlara ve çarpıcı bir yüz hattına sahip olmayı sağlayan bu yöntem, göz çevresini gençleştirmeye de yardımcı oluyor. Güzellik Koçu Selenay Acar, gençlik sırrı kaş askılama yöntemi hakkında bilgi veriyor.
27.10.2020 Estetik
Ameliyat gerektirmeyen estetik işlemler
Ameliyat gerektirmeyen estetik işlemler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, ameliyat gerektirmeyen estetik operasyonları sizler için anlattı.
13.10.2020 Estetik
Daha hızlı ve daha derin bir yöntem ile ''hücre yenileme''
Daha hızlı ve daha derin bir yöntem ile ''hücre yenileme'' Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Reha Yavuzer, dokularda hasar yaratmayan yeni 'Proionik Radyoferans' sisteminin ameliyatsız estetik tedavilerde olumlu sonuç verdiği gibi ameliyatlar sonrası iyileşme sürecini de hızlandırıcı etkisi olduğunu vurguladı ve yeni yöntemi anlattı.
4.08.2020 Estetik
Ameliyatsız 'Eros Yayı' estetiği nedir?
Ameliyatsız 'Eros Yayı' estetiği nedir? "Kadın güzelliğinde burun-dudak arası mesafe çok önemli. Hatta üst dudağın orta kısmındaki kıvrımların olduğu bölgeye Aşk Tanrısı Eros’un Yayı (Cupid’ s Bow) denir." Medikal Estetik Hekimi Dr. Meltem Ayran ameliyatsız Eros Yayı Estetiği hakkında bilgi verdi.
10.07.2020 Estetik
Burun dolgusu ne kadar kalıcı? İşte merak edilenler
Burun dolgusu ne kadar kalıcı? İşte merak edilenler Ameliyatsız estetik uygulamalar arasında yer alan 'burun dolgusu'; burnunun kemerli olması, burun ucu düşüklüğü, travma sonrası kırık ile çökme ve asimetriden yakınanların tercihi oldu. Enjeksiyonla 10 dakikada düzeltilen burun, kişinin beğenmemesi halinde ise 5 dakikada eski haline getirilebiliyor. Peki, burun dolgusunun zararları var mı? Burun dolgusu ne kadar süre kullanılabiliyor? Burun dolgusunun yan etkisi var mı? Bilinmesi gerekenleri Dermatoloji Uzmanı Dr. Seda Erdoğan anlattı
2.07.2020 Genel Sağlık
Aylin Çetinkaya’dan ipuçları: 2020’nin en popüler güzellik uygulamaları!
Aylin Çetinkaya’dan ipuçları: 2020’nin en popüler güzellik uygulamaları! Yaz kapıda… Peki 2020’nin en popüler uygulamaları neler? Uzman Estetisyen Aylin Çatinkaya yanıtladı.
12.03.2020 Estetik
Yüz ve boyun estetiği hakkında bilinmeyenler
Yüz ve boyun estetiği hakkında bilinmeyenler Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Ali Rıza Öreroğlu Konu hakkında bilgiler verdi.
23.08.2019 Estetik
"İçiniz güzelse güzelsiniz"
"İçiniz güzelse güzelsiniz" Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yağmur Kaan Bedir, zamanın götürdüklerine ve kusurlara dokunmanın aslında ruhu iyileştirdiğini belirtti, “Tazelenmiş bir yüz görmek mutluluk verici” dedi.
16.03.2019 Ege
Ameliyatsız estetiğin önemi
Ameliyatsız estetiğin önemi Ciltte yaşa ve çevresel faktörlere bağlı zamanla oluşan lekeler, kırışıklar, geniş gözenekler gibi yıpranma izleri yüzde olumsuz bir  görünüme neden oluyor. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Pelin Taşkıran Ameliyatsız Estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.
6.02.2019 Estetik
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak?
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak? Son dönemde yükselişe geçen doğal görünümlü estetik uygulamaların, 2019 yılında da yükselişte olacağını ifade eden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Başterzi, öne çıkacak estetik operasyonlar hakkında bilgi verdi.
23.07.2018 Estetik
Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir?
Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Estetik ameliyatlar arasında en çok tercih edilen işlemlerden biri de ameliyatsız yüz germe. Peki ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Neştersiz estetik yöntemi: Lazerli estetik
Neştersiz estetik yöntemi: Lazerli estetik Günümüzde plastik cerrahide lazer cerrahi uygulamaları, geleneksel cerrahi yöntemlerin yerini aldı. Özellikle cilt gençleştirme, kırışıklık ve cilt lekelerinin tedavisinde ilk seçenek lazerler oldu. Ancak lazer teknolojisi doğru yerde ve bir uzman tarafından kullanılmadığında, cerrahi bıçaktan daha tehlikeli, etkileri geri dönüşümsüz oluyor!
24.01.2018 Güzellik
Yüz estetiği operasyonları
Yüz estetiği operasyonları Yaşlanmanın en belirgin belirtileri en önce yüzde ve ciltte ortaya çıkıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen daha genç görünmenin sırlarını anlatıyor.
1.08.2016 Estetik
En çok talep jinekomasti ve penis büyütme estetiğine
En çok talep jinekomasti ve penis büyütme estetiğine Estetik cerrahi ve medikal uygulama talepleri erkekler tarafından her geçen yıl biraz daha artıyor. Erkeklerin istediği ise yeni versiyonları değil, yani radikal değişim yerine tazelenmiş, daha iyi iyi bir görünüm
20.07.2016 Erkek Sağlığı
İzsiz meme estetiği mümkün mü?
İzsiz meme estetiği mümkün mü? Ameliyatsız estetik uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Medikal dolgu uygulamaları göğüs estetiği için kullanılabiliyor. Üstelik kesisiz, ağrısız, izsiz ve günlük hayatı etkilenemeyen iyileşme süreciyle, önümüzdeki yılların favori estetik uygulamaları arasında yer alacağı öngörülüyor.
8.06.2016 Estetik

Benzer Haber Etiketleri

Ameliyatsız Estetik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.