İzsiz meme estetiği mümkün mü?
İzsiz meme estetiği mümkün mü? Ameliyatsız estetik uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Medikal dolgu uygulamaları göğüs estetiği için kullanılabiliyor. Üstelik kesisiz, ağrısız, izsiz ve günlük hayatı etkilenemeyen iyileşme süreciyle, önümüzdeki yılların favori estetik uygulamaları arasında yer alacağı öngörülüyor.
8.06.2016 Estetik
Düşünce gücüyle göğsünüzü büyütebilirsiniz
Düşünce gücüyle göğsünüzü büyütebilirsiniz Göğsünüzün büyüklüğünüzden memnun musunuz? Değilseniz, ameliyatsız göğüs büyütme yöntemlerinden faydalanmayı düşünüyor musunuz? Cevabınız evetse, doğal yolla göğüslerinizin büyümesini sağlayacak birçok yöntem mevcut ve hipnoz da bu yöntemlerden biri.
21.01.2016 Estetik
"İçiniz güzelse güzelsiniz"
"İçiniz güzelse güzelsiniz" Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yağmur Kaan Bedir, zamanın götürdüklerine ve kusurlara dokunmanın aslında ruhu iyileştirdiğini belirtti, “Tazelenmiş bir yüz görmek mutluluk verici” dedi.
16.03.2019 Ege
2019 Estetik cerrahi trendleri
2019 Estetik cerrahi trendleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yeni yılda ön plana çıkması beklenen estetik cerrahi prosedürleri trendlerini sizler için anlattı.
9.01.2019 Estetik
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak?
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak? Son dönemde yükselişe geçen doğal görünümlü estetik uygulamaların, 2019 yılında da yükselişte olacağını ifade eden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Başterzi, öne çıkacak estetik operasyonlar hakkında bilgi verdi.
23.07.2018 Estetik
Meme büyütme rehberi
Meme büyütme rehberi Meme büyütme, silikon implant olarak da adlandırılan protezler yardımıyla veya yağ enjeksiyonu ile küçük göğüslerin istenilen boya getirilmesi işlemidir.
27.09.2017 Estetik
Meme estetiği kadınları en mutlu eden ameliyat
Meme estetiği kadınları en mutlu eden ameliyat Göğüs güzelliği kadınlar için en önemli estetik özelliklerden birisidir. Meme estetiğinin kadınları en mutlu eden operasyonlar olduğunu belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen meme estetiği ameliyatlarını anlatıyor.
4.10.2016 Estetik
Göğüs estetiğinde dirilik önemli!
Göğüs estetiğinde dirilik önemli! Halk arasında silikon taktırma gibi isimlerle anılan göğüs estetiği, çoğu zaman olduğundan daha büyük göğüslere kavuşma amacıyla yapılan işlemler olarak düşünülse de, kadınlar irilik değil, dirilik istiyorlar.
2.04.2015 Estetik
Ameliyatsız dolgun göğüsler mümkün mü?
Ameliyatsız dolgun göğüsler mümkün mü? Bir kadın için güzel ve dolgun göğüslere sahip olmak hem kendine olan özgüvenini artırır, hem de kıyafet seçiminde büyük bir özgürlük yaratır.
26.11.2014 Cilt Bakımı
Düğün öncesi estetik!
Düğün öncesi estetik! Düğün öncesi estetik aslında her yaş gurubundan kadın için geçerli.
27.05.2013 Estetik
Silikonsuz göğüs büyütme yöntemleri
Silikonsuz göğüs büyütme yöntemleri Silikon küçük göğüslü bayanların sıkça tercih ettiği bir operasyondur. Ancak bıçak altına yatmak istemeyenler için alternatif göğüs büyütme yöntemleri de mevcuttur.
10.05.2011 Cilt Bakımı
45 dakikada meme büyütme
45 dakikada meme büyütme Tıptaki gelişmeler ile estetik ameliyatlar öylesine gelişip hızlandı ki öğle tatilleri bile yeterli oluyor...
19.07.2010 Cadde
AMELiYATSIZ  DOLGUN GÖĞÜSLER
AMELiYATSIZ DOLGUN GÖĞÜSLER TLC adlı Amerikan kozmetik şirketi, ameliyatsız lazerle göğüs büyütme operasyonlarıyla ünlendi.
28.06.2010 Cadde
Hangi estetiğe ihtiyacın var?
Hangi estetiğe ihtiyacın var? Daha genç bir yüze sahip olmak isteyenler dikkat! Estetik operasyona karar verdiyseniz, önce aynanın karşısına geçin. Teşhisi kendiniz koyun, neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Ve kendinizi mutlaka uzman ellere teslim edin.
6.01.2010 Estetik
TEŞHİSİ SİZ KOYUN
TEŞHİSİ SİZ KOYUN Daha genç bir yüze sahip olmak isteyenler dikkat! Estetik operasyona karar verdiyseniz, önce aynanın karşısına geçin. Teşhisi kendiniz koyun, neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Ve kendinizi mutlaka uzman ellere teslim edin
5.01.2010 Cadde
Silikon istemeyenler için akıllı dolgular
Silikon istemeyenler için akıllı dolgular Neştersiz yeni yöntem Macrolane ile kadınlar 15 dakikada daha büyük göğüslere veya “Brezilyalı poposuna” sahip oluyor. Üstelik ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi işlerine gidebiliyorlar
6.10.2008 Estetik
Silikon istemeyenler için akıllı dolgular
Silikon istemeyenler için akıllı dolgular Neştersiz yeni yöntem Macrolane ile kadınlar 15 dakikada daha büyük göğüslere veya “Brezilyalı poposuna” sahip oluyor. Üstelik ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi işlerine gidebiliyorlar
3.10.2008 Cumartesi
Dünya turu
Dünya turu Dünya turu
5.06.2001 Dünya