American Airlines

American Airlines

Son dakika American Airlines haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan American Airlines gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan American Airlines haber sayfamızda...

American Airlines

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 406 american airlines haberi bulunmuştur.
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü Eski başkan mal varlığının Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne girmesi için gereken 5,8 milyar doların altına düşmesi nedeniyle liste dışında kaldı.
10.04.2024 Dünya
Türk Hava Yolları oyun kurucu olacak
Türk Hava Yolları oyun kurucu olacak 129 ülkede 345 noktaya uçan milli bayrak taşıyıcı THY, 2033 yılında iştirakleriyle birlikte 950 uçaklık filoya ve 400 farklı destinasyona ulaşacak. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, “Gelecekte dünyada göreceğiniz oyun kurucu 7 havayolundan biri THY olacak” dedi.
18.01.2024 Ekonomi
Piyasada ‘çatışma yayılır mı?’ endişesi
Piyasada ‘çatışma yayılır mı?’ endişesi İsrail-Hamas çatışmaları, uluslararası piyasaları vurdu. İsrail Merkez Bankası müdahale ile piyasalarını sakinleştirdi. Çatışmanın İsrail-İran petrol ticaretine sıçrama riski endişesi veriyor. Türk piyasaları da gerginlikten etkilendi.
10.10.2023 Ekonomi
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
Ucuz uçuş derken kara listeye dikkat
Ucuz uçuş derken kara listeye dikkat Uçak biletini ucuza getirmek için ‘atlama’ ya da ‘gizli şehir bileti’ adı verilen sistemi kullananlar pek çok riskle karşı karşıya kalıyor. Havayollarının kara listesine girme riski taşıyan bu yöntem bakın nasıl işliyor...
24.08.2023 Ekonomi
Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti!
Uçağı birbirine katan kadının kimliği dikkat çekti! Uçakta küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösteren kadının yol açtığı kaosta gizem çözüldü, Amerikan medyası 1009 sefer sayılı uçağın tepeden tırnağa arandığını bildiriyor.
9.08.2023 Dünya
Uçakta şok anlar! Küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösterdi
Uçakta şok anlar! Küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösterdi ABD'deki bir iç hatlar uçuşunda kaydedilen video popüler bir etiketle paylaşılınca milyonlarca kez izlendi ancak yaşananlar gizemini koruyor.
8.08.2023 Dünya
ABD ve Çin arasındaki uçuşlar artırılıyor
ABD ve Çin arasındaki uçuşlar artırılıyor ABD, Çinli havayolu şirketlerinin karşılıklı olarak sefer sayılarını arttırmasına onay verecek. Yapılan açıklamada, karşılıklı yapılacak sefer sayısının haftada 8’den 12’ye çıkarılacağı duyuruldu.
4.05.2023 Dünya
İran, ABD’yi yaklaşık 313 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum etti
İran, ABD’yi yaklaşık 313 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum etti  İran'da mahkeme, 2017 yılında İran Meclisi ve Ayetullah Humeyni’nin türbesine düzenlenen terör saldırılarında rolü olduğu gerekçesiyle aralarında eski ABD başkanları Barack Obama ve George Walker Bush’un da bulunduğu 9 kişi ve kurumun 312.9 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti.
26.04.2023 Dünya
ABD'de büyük kaos! Tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de büyük kaos! Tüm uçuşlar iptal edildi Pilotlara uyarı veren NOTAM sistemindeki bilgisayar arızası ABD'deki bütün uçuşların durmasına yol açtı, arızanın ne zaman giderileceği henüz bilinmiyor.
11.01.2023 Haberler
ABD'de büyük kaos! Tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de büyük kaos! Tüm uçuşlar iptal edildi Pilotlara uyarı veren NOTAM sistemindeki bilgisayar arızası ABD'deki bütün uçuşların durmasına yol açtı.
11.01.2023 Dünya
Alperen Şengün'den Dallas potasına 11 sayı
Alperen Şengün'den Dallas potasına 11 sayı NBA'de Dallas Mavericks evinde mücadele ettiği Houston Rockets'ı 129-114'lük skorla yendi. Houston'da milli basketbolcu Alperen Şengün 11 sayı, 6 ribaund ve 1 asist ile oynadı.
30.12.2022 NBA
Luka Doncic imkansızı başardı! NBA tarihinde bir ilk
Luka Doncic imkansızı başardı! NBA tarihinde bir ilk NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Dallas Mavericks'in, New York Knicks ile karşılaştığı mücadele Luka Doncic neredeyse imkansızı başardı ve NBA tarihine geçti. İşte detaylar...
28.12.2022 NBA
Luka Doncic'ten triple double! Mavericks'e galibiyeti getirdi
Luka Doncic'ten triple double! Mavericks'e galibiyeti getirdi NBA'de Dallas Mavericks, evinde karşı karşıya geldiği Golden State Warriors'ı 116-113'lük skorla mağlup etti ve 4 maç sonra kazandı. Dallas'ta Sloven oyuncu Luka Doncic, 41 sayı, 12 ribaund ve 12 asist ile triple double yaptı.
30.11.2022 NBA
Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu!
Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, uçakta düşen yolcunun yardımına koştu! Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard ile birbirlerini iftira ile suçladıkları davada 1 Haziran'da karar çıktı. Yer aldığı çapraz sorgularla duruşmaların yıldızı haline gelen ve daha önce sık sık manşetlere taşınan avukat Camille Vasquez, takdir toplayan hareketiyle bir kez daha adından söz ettirdi. Kendisinin de bulunduğu uçuşta düşerek kafasını çarpan bir yolcuya müdahale eden Vasquez, uçuş görevlisi tarafından 'Wonder Woman (Harika Kadın)' olarak nitelendirildi. İşte detaylar...
25.06.2022 Cadde
Uçakta olay çıkaran kadına rekor ceza! Koli bandıyla bağladılar...
Uçakta olay çıkaran kadına rekor ceza! Koli bandıyla bağladılar... Uçuşun ortasında sinir krizi geçirerek olay çıkaran, mürettebata saldırarak yolcuların güvenliğini de riske atan kadın, uçuş ekibi tarafından koli bandıyla koltuğa bağlandı. Kadına rekor miktarda para cezası geldi.
14.04.2022 Dünya
Yaka paça kovdular! Vatikan'da kıyafet krizi interneti salladı
Yaka paça kovdular! Vatikan'da kıyafet krizi interneti salladı Avrupa'nın çeşitli kentlerinde gezerek, çektiği seksi pozlarını sayfasında paylaşan Instagram fenomeni Vieira, Vatikan'da hiç ummadığı bir engelle karşılaştı. 34 yaşındaki fenomen yaşananların 'utanç verici' olduğunu söyledi.
5.02.2022 Dünya
Miami-Londra uçuşunda maske krizi
Miami-Londra uçuşunda maske krizi ABD'de Miami-Londra seferini gerçekleştiren American Airlines'a ait bir yolcu uçağı, maske takmayan yolcu nedeniyle yaklaşık 1 buçuk saatlik uçuşun ardından Miami'ye döndü.
21.01.2022 Dünya
‘5G uçuşlarda kaos yaratacak!’
‘5G uçuşlarda kaos yaratacak!’ Aralarında American Airlines, United Airlines, Southwest Airlines ve Delta Airlines’ın da bulunduğu ABD’nin en büyük 10 havayolu şirketi, 5G cep telefonu hizmetlerinin devreye girmesinin uçuşlarda “kaosa” neden olabileceği uyarısında bulundu.
19.01.2022 Dünya
Kokpite giren yolcu ortalığı birbirine kattı
Kokpite giren yolcu ortalığı birbirine kattı Honduras’ta uçağın kokpitine girip, cama çıkan yolcu paniğe neden oldu.
12.01.2022 Dünya
Dirk Nowitzki'nin forması emekli edildi
Dirk Nowitzki'nin forması emekli edildi NBA'de Dallas Mavericks'in efsanesi Alman basketbolcu Dirk Nowitzki'nin 41 numaralı forması emekli edildi.
6.01.2022 NBA
Uçakta rezalet! 80 yaşındaki adama saldırdı, FBI devreye girdi
Uçakta rezalet! 80 yaşındaki adama saldırdı, FBI devreye girdi ABD'nin California eyaletinde emlakçı olarak çalışan bir kadın, 80 yaşında bir yolcunun yemeğini yemek için yüz maskesini çıkarmasının ardından kelimenin tam anlamıyla uçağı birbirine kattı. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken, FBI devreye girdi.
28.12.2021 Dünya
ABD'de omicron alarmı! Binlercesi iptal edildi
ABD'de omicron alarmı! Binlercesi iptal edildi ABD’de hava yolu şirketleri, Omicron vakalarındaki artış nedeniyle hafta sonu boyunca yapılan 5 bini aşan uçuş iptalinin ardından yaklaşık 740 uçuşu daha iptal etti.
27.12.2021 Dünya
Guatemala’dan ABD’ye uçağın iniş takımlarında geldi
Guatemala’dan ABD’ye uçağın iniş takımlarında geldi American Airlines havayollarına ait uçağın iniş takımlarına giren bir kişi, Guatemala’dan ABD’nin Miami kentine geldi.
28.11.2021 Haberler
Markette rezalet! Çalışanlar 'çıplaksın' deyip kovmaya çalıştı
Markette rezalet! Çalışanlar 'çıplaksın' deyip kovmaya çalıştı İngiltere'nin başkenti Londra'da, 22 yaşındaki kadın alışveriş yaptığı markette, kendisini 'çıplak' bulan çalışanların hışmına uğradı. Genç kadın öfkeden deliye dönerken, şirket olayla ilgili açıklama yaptı.
11.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

American Airlines ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.