Amerikalı

Amerikalı

Son dakika Amerikalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amerikalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amerikalı haber sayfamızda...

Amerikalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.169 amerikalı haberi bulunmuştur.
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.
20.04.2024 Dünya
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı Bir kadının online grup aracılığıyla eski flörtünün kaba davranışlarını ifşa etmesiyle başladı. Grup kısa sürede aynı adamla tatsız bir ilişki yaşayan onlarca kadının tecrübeleriyle yankılandı. Kendisi hakkında yazılanları sindiremeyen adam, örgütlenen kadınlara 84 milyon TL'lik dava açtı.
16.04.2024 Dünya
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, bu kez de sevgilisiyle beraber yaptığı atış taliminden anları takipçileriyle paylaştı. Erdal Kaya'dan sevgilsine tam not geldi.
13.04.2024 Cadde
Korkunun özüne dönüş
Korkunun özüne dönüş 1976 tarihli doğaüstü korku klasiği “The Omen”in öncesini anlatan “The First Omen/Omen: İlk Kehanet”, sosyolojik detayları ve eleştirileriyle seriye güçlü bir geçmiş kazandırıyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Kruvaziyerde rota Türkiye
Kruvaziyerde rota Türkiye Kruvaziyer turizmi dünyada yeniden güç kazandı. 2024’te 36 milyon kişinin kruvaziyer seyahatine katılması bekleniyor. Şirketlerin önemli limanlarından biri ise Türkiye olacak.
12.04.2024 Ekonomi
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 50. saniyede attığı gol konuşulmaya devam ediyor. Golle ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı.
9.04.2024 Galatasaray
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek
New York belediyesi, başörtüsü zorla çıkarılanlara 17.5 milyon dolar ödeyecek New York belediyesi, tutuklandıktan sonra fotoğraflarının çekilmesi için başörtülerini çıkarmaya zorlanan iki Müslüman kadının açtığı davayı çözmek için 17,5 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
6.04.2024 Dünya
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Dünyanın izlediği hasta taburcu oldu! Domuz böbreği nakledilmişti
Dünyanın izlediği hasta taburcu oldu! Domuz böbreği nakledilmişti Dünyada genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakledilen ilk hasta olan Richard Slayman’ın (62) hastaneden taburcu edildiği açıklandı.
5.04.2024 Dünya
Bombalayacağı camiye girince Müslüman oldu! Katliama ramak kala fikrini değiştirdi: Özellikle Ramazan ayını seçtim
Bombalayacağı camiye girince Müslüman oldu! Katliama ramak kala fikrini değiştirdi: Özellikle Ramazan ayını seçtim Müslümanlardan nefret ettiği için katliam yapmak istedi, keşif için gittiği camiye girince ise eski ABD askerinin hayatı baştan sona değişti.
4.04.2024 Dünya
'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film!
 'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film! Vizyona girdiği anda kendisine büyük 'şöhret' edinen film izleyicileri koltuklarına mıhladı. Gelen yorumlara göre, psikolojik korku türündeki yapımı izlemek yürek istiyor. Zira, korku aşıkları arasında; 'salonu birkaç kez terk etmek zorunda kaldım' diyende var, 'bunun için yeterince güçlü değilim, benim için çok fazla' diyen de...
4.04.2024 Dünya
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON Jeff Benedict’in ustalıkla kaleme aldığı LEBRON, basketbol ikonu LeBron James’i Akron Ohio’daki yoksul ve kimsesiz günlerinden küresel sahneye taşıyan azmini bugüne kadar hiç yer verilmemiş detaylarla aktarıyor. Bir oyundan çok daha fazlası; kendine inanmanın, zorluklarla mücadele etmenin ve sonunda kendi kaderini çizebilmenin gerçek bir kesiti.
1.04.2024 NBA
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan Yıllardır gizemini koruyan ve ABD'yi alt üst eden enerji saldırılarının arkasından Rusya çıktı. Uluslararası basına yansıyan haberlerde saldırının ve gizli silahın detayları dünyada ses getirdi.
1.04.2024 Dünya
Beyoncé’den ikinci perde
Beyoncé’den ikinci perde “Ben bir kadınım ve düşündüğümde konuşmalıyım” diyen Beyoncé, 29 Mart’ta çıkan “Cowboy Carter” albümüyle çok şey söylüyor ve tartıştırıyor.
30.03.2024 Pazar
'ABD'de şirket karları hala yüksek'
'ABD'de şirket karları hala yüksek' Beyaz Saray Ulusal Ekonomi Danışmanı Lael Brainard, ABD'de şirket karlarının hala yüksek olduğunu söyledi.
29.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Amerikalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.