Amerikan Hastanesi

Amerikan Hastanesi

Son dakika Amerikan Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amerikan Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amerikan Hastanesi haber sayfamızda...

Amerikan Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.250 amerikan hastanesi haberi bulunmuştur.
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Amerikan Hastanesi'ne giderken karşısında basın mensuplarını gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Duru, herkesi yasa boğan 6 Şubat depremleriyle ilgili duygularını da dile getirdi.
8.02.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül, kızı ve eski eşiyle hastanede görüntülendi! 'Başta bir şey var sandık'
Mahsun Kırmızıgül, kızı ve eski eşiyle hastanede görüntülendi! 'Başta bir şey var sandık' Eski eşler Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay önceki akşam kızları olan Lavin için acil olarak Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ne geldi. Hastane çıkışı kızı Lavin ile kamera karşısına geçen Kırmızıgül, açıklama yaptı.
7.02.2024 Cadde
Omzundan ameliyat oldu
Omzundan ameliyat oldu Ajda Pekkan, yoğun konser programı nedeniyle ertelediği omuz ameliyatını oldu.
3.02.2024 Cadde
Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu!
Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu! 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
12.12.2023 Cadde
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Eşi Vuslat Doğan Sabancı’yla Yunanistan’da geçirdikleri deniz kazasında ölümden dönen Ali Sabancı, sağlık kontrolü için geldiği Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi çıkışında görüntülendi.
12.11.2023 Cadde
Dijital sağlık sigortasıyla online muayene imkânı
Dijital sağlık sigortasıyla online muayene imkânı AXA Sigorta, Koç Healthcare ile sağlık branşında bir ilki gerçekleştirerek ‘AXA Dijital Sağlık Sigortası’nı hayata geçirdi.
28.09.2023 Sigorta
Yunanistan'da kaza geçiren Ali Sabancı taburcu edildi
Yunanistan'da kaza geçiren Ali Sabancı taburcu edildi Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte deniz kazası geçirerek yaralanan Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu.
12.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan Sabancı çiftine ziyaret
Erdoğan’dan Sabancı çiftine ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da deniz kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı’yı İstanbul’da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
4.09.2023 Gündem
Bebeğini kaybetmişti! Aslıhan Doğan hastane çıkışı görüntülendi
Bebeğini kaybetmişti! Aslıhan Doğan hastane çıkışı görüntülendi Eski milli futbolcu Arda Turan ile evliliğinden iki erkek çocuk dünyaya getiren Aslıhan Doğan Turan'ın 3'üncü kez yaşadığı bebek heyecanı yarım kalmıştı. Hamilelik sürecinde iki aylık bebeğini kaybeden 37 yaşındaki sosyetik güzel, beş yaşındaki oğlu ve annesi ile birlikte Nişantaşı'nda hastane çıkışı objektiflere yansıdı.
2.09.2023 Cadde
Ali Sabancı uyandırıldı
Ali Sabancı uyandırıldı Yunanistan’ın Leros Adası’nda geçtiğimiz perşembe akşamı deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.
31.08.2023 Cadde
Akın Akınözü hastane çıkışı panik oldu!
Akın Akınözü hastane çıkışı panik oldu! Son olarak 'Tuzak' dizisinde rol alan Akın Akınözü, Nişantaşı’nda bulunan Amerikan Hastanesi’nden çıkarken objektiflere yansıdı.
28.08.2023 Cadde
Kritik süreç devam ediyor
Kritik süreç devam ediyor Yunanistan’da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın İstanbul’daki tedavi süreci yoğun bakımda devam ediyor.
28.08.2023 Cadde
Sabancı çiftinin sağlık durumu ile ilgili açıklama! İş dünyası hastaneye akın etti
Sabancı çiftinin sağlık durumu ile ilgili açıklama! İş dünyası hastaneye akın etti Yunanistan'da deniz kazası geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumunun iyiye gittiği ve titizlikle takip edildiği açıklandı. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri devam eden Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı için iş dünyası hastaneye koştu.
27.08.2023 Cadde
Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Vali Gül: Gördüğümüz kadarıyla durumları iyi
Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Vali Gül: Gördüğümüz kadarıyla durumları iyi İstanbul Valisi Davut Gül Yunanistan'ın Leros adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti. Gül, "Geçmiş olsun için uğradık. Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" dedi.
26.08.2023 Gündem
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza yaptı! Güler Sabancı'dan ilk sözler
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza yaptı! Güler Sabancı'dan ilk sözler Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralandı. Sabancı ailesinden Güler Sabancı'nın ziyaret sonrası hastaneden ayrılacağı esnada gazetecilerin sağlık durumu ile ilgili sorusuna Güler Sabancı, "Çok şükür" şeklinde cevap verdi. İşte detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
İş dünyasını sarsan kaza! Yıl dönümleri kâbus oldu
İş dünyasını sarsan kaza! Yıl dönümleri kâbus oldu Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralandı.
26.08.2023 Cadde
Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Yunanistan'da sürat botuyla kaza yaptı
Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Yunanistan'da sürat botuyla kaza yaptı Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan’da sürat botu ile kaza geçirdi.
25.08.2023 Haberler
Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çiftinden kızları Arzu Alara ile aile pozu
Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çiftinden kızları Arzu Alara ile aile pozu Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini geçtiğimiz hafta kucaklarına aldı. Kızlarında Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın adını veren çift, minik Arzu Alara ile ilk aile pozlarını paylaştı.
25.08.2023 Cadde
Kızlarına babaannesinin adını verdiler! 'Beni gururlandırdınız'
Kızlarına babaannesinin adını verdiler! 'Beni gururlandırdınız' Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini 15 Ağustos'ta kucaklarına aldı. Çift, kızlarında Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın adını verdi. Arzu Sabancı, bu jestin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
18.08.2023 Cadde
Bebeklerine kavuşan Hacı-Nazlı Sabancı çifti ziyaretçi kabul etti
Bebeklerine kavuşan Hacı-Nazlı Sabancı çifti ziyaretçi kabul etti Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini salı günü kucaklarına aldı. Çift, kızlarında Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın adını verdi.Çiçeği burnunda anne- baba, ziyaretçileri kabul etti.
18.08.2023 Cadde
Nazlı Sabancı'dan doğum sonrası ilk paylaşım
Nazlı Sabancı'dan doğum sonrası ilk paylaşım Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini salı günü kucaklarına aldı. Kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın adını vermesiyle gündeme gelen Nazlı Sabancı, doğum sonrası ilk paylaşımını yaptı.
17.08.2023 Cadde
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı!
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı! Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini dün kucaklarına aldı. İkilinin kızlarının ismi, sosyal medyada paylaşılan hediye çikolatalar ile ortaya çıktı.
16.08.2023 Cadde
Nazlı Sabancı anne oldu!
Nazlı Sabancı anne oldu! Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. İkilinin bir kızı oldu. Nazlı Sabancı’nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı’nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye koştu.
15.08.2023 Cadde
Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi
Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi Türk sanat müziği yorumcusu Gökhan Sezen kısmi felç geçirdiğini açıkladı.
1.08.2023 Cadde
‘Koleksiyonda yerli  kalmayı tercih ediyorum’
‘Koleksiyonda yerli kalmayı tercih ediyorum’ 40 yıl önce tıp fakültesi öğrencisiyken tutkuyla temellerini attığı koleksiyonunu 10 yıldır Bozlu Art Project’te sanatseverlerle paylaşan Dr. Şükrü Bozluolcay, “Türkiye’de çok iyi koleksiyonlar var. Ama kim biliyor, kim görüyor? Bunları görülebilir hâle getirmek, paylaşmak gerek” diyor.
16.07.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Amerikan Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.