Ampül

Ampül

Son dakika ampül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ampül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ampül haber sayfamızda...

Ampül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 911 ampül haberi bulunmuştur.
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı Aksaray’da evini diş kliniğine çevirip diş muayenesi ve tedavisi yapan sahte doktor operasyonla yakalandı. Kliniği aratmayan evdeki malzemeler ise jandarmayı şaşkına çevirdi.
26.02.2024 Gündem
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı
Bir ilçe bunu konuşuyor! AK Parti ve CHP'li adayın adı da soyadı da aynı 31 Mart yerel seçimlerine 67 gün kala Artvin’in Hopa ilçesinden ilginç bir benzerlik haberi geldi. Aynı ilde seçim çalışmalarına devam eden CHP’li adaylar ve AKP'li aday adayları arasından Hopa'da Utku Cihan ismini taşıyan 2 aday olması dikkat çekti. Seçim çalışmalarına devam eden isimler, bu benzerliğe ilişkin Milliyet.com.tr'ye konuştu.
24.01.2024 Gündem
Elektrik faturalarında 'vampir'e dikkat! Tasarruf için neler yapılmalı?
Elektrik faturalarında 'vampir'e dikkat! Tasarruf için neler yapılmalı? Vampir cihaz nedir? Elektrik faturasından aylık yüzlerce lira nasıl tasarruf edilir? Uzmanlara göre, kapalıyken bile elektrik tüketen vampir cihazlar, prizlere takılı kaldığı sürede faturaları yüzde 5-10 artırıyor.
12.01.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Kimsenin yedek gücü değiliz
Kimsenin yedek gücü değiliz DEM Parti’de Parti Meclisi (PM), MYK’da alınan ‘tek başına seçim’ kararı ve CHP’nin iş birliği için çalışma başlatılması teklifini görüşmek üzere toplandı.
17.12.2023 Gündem
Metruk binada define kazısı! Baba ve oğlu suçüstü yakalandı
Metruk binada define kazısı! Baba ve oğlu suçüstü yakalandı Samsun’da metruk binada define aramak için kazı yapan M.O. ve oğlu Y.O. yakalandı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.
26.11.2023 Gündem
Yer: İstanbul! Depoda tutulan sahte ilaçlara operasyon
Yer: İstanbul! Depoda tutulan sahte ilaçlara operasyon İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasadışı yollarla ele geçirilen sahte ve kaçak ilaçların piyasaya sürüldüğüne dair ihbar aldı.
26.10.2023 Gündem
Tam 15 gün sürdü! Liseli gençlerden 100'üncü yıla özel Atatürk portresi
Tam 15 gün sürdü! Liseli gençlerden 100'üncü yıla özel Atatürk portresi İzmir’de meslek lisesi öğrencileri Emre Savaş (15) ile Emre Yardımcı (15), kullanılmayan elektrik ve elektronik malzemelerini kullanarak, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel Atatürk portresi tasarladı.
26.10.2023 Eğitim
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü Evdeki gizemli gıcırtılar, tuhaf ışıklar ve garip anların sebebi birçoklarına göre bir hayaletti. Kimse işlenen cinayetlerin nedenini bulamıyordu. Üstelik kapılar da içeriden kilitleniyordu. Ta ki tavan arasındaki 'Örümcek Adam' ortaya çıkana kadar.
27.09.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
William Friedkin’e veda
William Friedkin’e veda 87 yaşında vefat eden William Friedkin, aralarında Scorsese, Bogdanovich ve Coppola’nın da bulunduğu dönemdaşlarının düşünce ağırlıklı gerilim filmleri yaratma konusunda en başarılı olanıydı.
13.08.2023 Kültür Sanat
Su ve enerji için tasarruf ipuçları
Su ve enerji için tasarruf ipuçları Yaz aylarında su ve elektrik kullanımı artarken, tasarruf yöntemlerini de beraberinde getiriyor. Su ve elektrik kullanımında tasarruf sağlayacak pek çok yöntem bulunuyor.
19.07.2023 Ekonomi
Hatırlandıkça yaşar şehirler
Hatırlandıkça yaşar şehirler Kalem üstadı İslam Çupi, “Hey Gidi İstanbul” kitabında eski İstanbul’u anlatırken şehir üzerinden kendi biyografisini yazıyor.
18.06.2023 Gündem
Efsanevi  logonun film gibi hikâyesi
Efsanevi logonun film gibi hikâyesi Hollywood’un en büyük yapım şirketlerinden Columbia Pictures’ın filmlerinin başında görülen ikonik “meşaleli kadın” logosunun evde öğle yemeğinde oluşturulduğu ortaya çıktı.
1.06.2023 Dünya
3 yıl sonra yine aynı ev! 'Esrarengiz bir şekilde yanmasına şaşırdık'
3 yıl sonra yine aynı ev! 'Esrarengiz bir şekilde yanmasına şaşırdık' Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 2020 yılında çıkan yangında küle dönen ev esrarengiz bir şekilde yine çıkan yangında alevlere teslim oldu.
31.05.2023 Gündem
Bunlarınki seçimden seçime milliyetçilik
Bunlarınki seçimden seçime milliyetçilik Geçmişte terör saldırısına uğradığını hatırlatan Kılıçdaroğlu “Kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların ayağına hakimi, savcıyı gönderirse Allah belasını versin. Ya bunlarınki mevsimlik milliyetçilik” dedi.
5.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye baharları getireceğim
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye baharları getireceğim Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de, Millet İttifakı liderleriyle beraber Türkiye için birlikte mücadele verdiklerini belirterek, "İktidar olduğumuzda 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak. Dışarıya götürdükleri 418 milyar doları parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye'ye getireceğim, endişe etmeyin. 'Parayı nasıl getireceksin?' diyorlar. Uluslararası hiçbir mahkeme bir devletin soyulmasına 'Evet' dememiştir. Hukuk ve adalet içinde, çalınan paraların tamamını getireceğiz" dedi.
30.04.2023 Gündem
11 yaşlarındaki depremzede çocuğun tek hayali 'Silikon Bacak'
11 yaşlarındaki depremzede çocuğun tek hayali 'Silikon Bacak' 6 Şubat depreminde 72 saat sonra enkaz altından çıkan ve bir bacağını kaybeden 11 yaşlarındaki Yusuf Deveci'nin tek hayali, ‘Silikon bacak' oldu.
23.04.2023 Haberler
11 yaşlarındaki depremzede çocuğun tek hayali 'Silikon Bacak'
11 yaşlarındaki depremzede çocuğun tek hayali 'Silikon Bacak' 6 Şubat depreminde 72 saat sonra enkaz altından çıkan ve bir bacağını kaybeden 11 yaşlarındaki Yusuf Deveci'nin tek hayali, ‘Silikon bacak' oldu.
23.04.2023 Gündem
Çevresindekiler öğrenci sanıyordu 'bombacı' çıktı! 'Polislerin bulunduğu noktayı patlatacaktım'
Çevresindekiler öğrenci sanıyordu 'bombacı' çıktı! 'Polislerin bulunduğu noktayı patlatacaktım' Diyarbakır ve Konya polisi tarafından düzenlenen ortak operasyonla şubat ayında Konya’da yakalanıp tutuklanan PKK/KCK’lı terörist  'Xweza Lilaw' kod adlı Gülda Bebek’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2023 Gündem
8 ay plan, 2 ay kazı: Sürpriz final! Tünelin sonunda karşıladılar
8 ay plan, 2 ay kazı: Sürpriz final! Tünelin sonunda karşıladılar Kuzey Makedonya'da bir mahkum grubu aylardır planladığı kaçış planını uygulamaya koydu. Yaşananlar dünyada ses getirirken olay mahkumların hiç de planladığı gibi gitmedi.
23.03.2023 Dünya
Tuzla'da aidat protestosu
Tuzla'da aidat protestosu Tuzla'da bin 679 daireli sitenin sakinleri, aidat ücretlerinin artırılması ve aidata dahil olan elektrik ücretlerinin ayrılmasını protesto etti.
4.03.2023 Gündem
Eylem hazırlığı yaparken yakalanan terörist tutuklandı
Eylem hazırlığı yaparken yakalanan terörist tutuklandı Diyarbakır ve Konya polisi tarafından düzenlenen ortak operasyonla İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısının benzerine hazırlanan ve yakalanarak gözaltına alındıktan sonra Diyarbakır’a getirilen, PKK/KCK’lı terörist  'Xweza Lilaw' kod adlı Gülda Bebek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ampül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.