Ana De Armas

Ana De Armas

Son dakika Ana de Armas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ana de Armas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ana de Armas haber sayfamızda...

Ana De Armas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 ana de armas haberi bulunmuştur.
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor'
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor' Geçtiğimiz sene ünlü model Gisele Bündchen ile 13 yıllık evliliğini sonladıran emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin, rapçi Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Barstool Sports'un CEO'su Dave Portnoy, bu söylentilerin üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaşarak; Kardashian hakkında ağır yorumlar yaptı.
8.07.2023 Cadde
'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!
'James Bond' oyuncusu Lea Seydoux: Sır ortaya çıksaydı mahvolurduk! Sinema tarihinin en unutulmaz karakterlerinden '007 James Bond'un 25'inci devam halkası 'No Time to Die'ın (Ölmek İçin Zaman Yok) gösterimi, çekimler 2019'da gerçekleşmesine karşın koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıl ertelenmişti. Lea Seydoux, 'Madeleine Swann' karakterine hayat verdiği filmin konusunu bir sır olarak saklarken yaşadıklarını anlattı.
15.06.2023 Cadde
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor!
Yapım şirketi duyurdu: 'John Wick 5' geliyor! Chad Stahelski'nin yönettiği 'John Wick: Chapter 4', 24 Mart'ta vizyona girmesiyle bugüne kadar küresel gişede 300 milyon doları aştı. Bu yılın en iddialı yapımlarından olan John Wick 4'ün başarısının ardından 'Yeni film gelecek mi?' soruları gelmişti. Filmin yapım şirketi serinin hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.
29.05.2023 Cadde
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler 95'incisi düzenlenecek olan Oscar Ödülleri, bu gece sahiplerini bulacak. İşte 2023 yılı için öne çıkan adaylar ve filmler...
12.03.2023 Dünya
Razzie Ödülleri’nde büyük hata
Razzie Ödülleri’nde büyük hata Oscar Ödüllleri ile eş zamanlı olarak her yıl Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri’nin de adayları açıklanıyor. Sinemanın en kötülerinin seçildiği ödüller hep tartışılır, konuşulur ama bu sene farklı ve keskin protestolar yükseldi.
27.01.2023 Kültür Sanat
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın? Sinema tutkunlarının heyecanla beklediği Oscar'larda artık geri sayım başladı. 12 Mart 2023'te sahiplerini bulacak olan 95'inci Akademi Ödülleri'nde adaylar sonunda belli oldu. Peki 95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
26.01.2023 Sanat
Oscar adayları açıklandı
Oscar adayları açıklandı Bu yıl 95. kez verilecek Oscar Ödülleri’nin adayları, Riz Ahmed ve Allison Williams’ın sunumuyla açıklandı.
25.01.2023 Kültür Sanat
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Dünya
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Altın Küre’de  yıldız geçidi
Altın Küre’de yıldız geçidi Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association) tarafından verilen ve 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak 80. Altın Küre’nin sunucuları açıklandı.
6.01.2023 Kültür Sanat
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak. Oscarların habercisi olarak gösterilen ödüllerin jürisisinde bu yıl Milliyet Sanat dergisi yazarlarından Selin Gürel ve Janet Barış da oy kullandı.
14.12.2022 Kültür Sanat
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum! Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.11.2022 Cadde
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi Une femme est une femme Yakın zaman önce kaybettiğimiz Jean-Luc Godard imzalı film, sevgilisi sıcak bakmasa da bebek sahibi olmaktan başka bir şey istemeyen striptizci Angela’nın öyküsüne odaklanıyor...
25.09.2022 Kültür Sanat
Ana de Armas: Çıplak sahnelerim viral hale gelecek, bu iğrenç!
Ana de Armas: Çıplak sahnelerim viral hale gelecek, bu iğrenç! 28 Eylül'de dijital bir platformda yayınlanacak olan ve şimdiden çok konuşulan, Marilyn Monroe'nun hayat hikayesini anlatacak olan 'Blonde' filminin başrolü Ana de Armas; Variety Magazine'ne verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Filmdeki çıplak sahnelerinden bahseden ünlü isim, görüntülerinin her yere yayılacak olmasının 'iğrenç' olduğunu söyledi.
22.09.2022 Cadde
Ana de Armas: Marilyn Monroe'nun mezarına gidip izin istedik!
Ana de Armas: Marilyn Monroe'nun mezarına gidip izin istedik! Daha önce rol aldığı 'Knock Knock', 'James Bond' ve 'Knives Out' gibi yapımlarla ün kazanan Ana de Armas, şimdilerde Hollywood ikonu Marilyn Monroe'ya hayat verdiği 'Blonde' filmiyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'ndeki gösterim sonrası dakikalarca ayakta alkışlanan ve Monroe'nun hayaletinin film setinde yanlarında olduğunu söyleyen Armas; son olarak 'Blonde'ı çekmek için Hollywood yıldızının mezarına gidip izin istediklerini açıkladı.
22.09.2022 Cadde
Ana de Armas: Marilyn Monroe'nun hayaleti bizimleydi!
Ana de Armas: Marilyn Monroe'nun hayaleti bizimleydi! Daha önce rol aldığı 'Knock Knock', 'The Gray Man' ve 'James Bond' gibi yapımlarla ün kazanan Ana de Armas, şimdilerde Hollywood ikonu Marilyn Monroe'ya hayat verdiği 'Blonde' filmiule gündeme geliyor. Son olarak filmin Venedik Film Festivali'ndeki gösterimine katılan ve dakikalarca ayakta alkışlanmasıyla duygusal anlar yaşayan aktris; Monroe'nun ruhunun sette olduğuna inandığını açıklamasıyla adından söz ettirdi.
12.09.2022 Cadde
Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı?
Ayrılık, gözyaşı, kavuşma... 'Bennifer' aşkında 20 yılda neler yaşandı? Onlarınki 2000'li yıllara damga vuran bir aşk hikayesi... Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 'Gigli' filminin setinde başlayan çaklantılı ilişkisi filmleri aratmayacak detaylara sahip. İşte mutlu sonun yaşandığı 20 yıllık serüvenin acısıyla, tatlısıyla perde arkasında yaşananlar.
24.08.2022 Cadde
Altın Aslan’ın peşinde
Altın Aslan’ın peşinde 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 79. Venedik Film Festivali’nin altın renkli afişinin ardından programında yer alacak filmler de açıklandı.
30.07.2022 Kültür Sanat
‘Kadın 007’ye gerek yok’
‘Kadın 007’ye gerek yok’ Ünlü James Bond serisinin geçen yıl vizyona giren son filmi “Ölmek İçin Zaman Yok”ta Bond kızını canlandıran Kübalı aktris Ana de Armas, Bond’u bir kadının canlandırması önerisine sıcak bakmadığını açıkladı.
21.07.2022 Dünya
Amber Heard kariyerini geri kazanabilecek mi? 'Onu ilgi çekici hale getiren Johnny Depp'ti'
Amber Heard kariyerini geri kazanabilecek mi? 'Onu ilgi çekici hale getiren Johnny Depp'ti' Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava birkaç gün önce sona erdi. ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde haftalar boyunca devam eden duruşmaların ardından jüri üyeleri, olaylı davada Depp'in lehine karar verdi. Kararın ardından ismini paylaşmayan kaynaklar, 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi gereken aktrisin bundan sonraki kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar...
6.06.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni detaylar! Kate Moss ifade verdi
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni detaylar! Kate Moss ifade verdi ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava devam ediyor. Uzman isimler, Heard'ün kariyeri ile ilgili ifadeleri ele alırken; ikilinin 2013'te kaldığı ve aktrisin Depp tarafından şiddet gördüğünü iddia ettiği karavan parkı otelinin yöneticisi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Duruşmaya online olarak katılan Kate Moss ise, davanın sonucunu değiştirebilecek bir ifade verdi. İşte detaylar...
26.05.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında uzmanlar konuştu! Kate Moss detayı
Amber Heard-Johnny Depp davasında uzmanlar konuştu! Kate Moss detayı ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı dava, iki günlük hafta sonu arasının ardından yeniden başladı. Uzman isimler, ikilinin psikolojik durumları, kariyerleri ve Depp'in parmağının ucunun koptuğunu söylediği kavga hakkında görüşlerini belirtirken, aktörün eski sevgilisi Kate Moss'un önümüzdeki günlerde tanık olarak dinleneceği iddia edildi. İşte detaylar...
24.05.2022 Cadde
Marilyn Monroe'yu canlandıracak olan Ana De Armas: Oynadığım en zor rol!
Marilyn Monroe'yu canlandıracak olan Ana De Armas: Oynadığım en zor rol! 1962 yılında hayatını kaybeden Marilyn Monroe'nun hayatını konu alan Blonde filminde ikonik Hollywood yıldızını canlandırmaya hazırlanan Ana de Armas, bu rolün kariyerindeki en güçlü rollerden biri olduğunu açıkladı.
22.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ana De Armas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.