Andreas Beck

Andreas Beck

Son dakika Andreas Beck haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andreas Beck gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andreas Beck haber sayfamızda...

Andreas Beck

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 438 andreas beck haberi bulunmuştur.
Dev derbide kazanan Beşiktaş! Galatasaray'dan kritik puan kaybı
Dev derbide kazanan Beşiktaş! Galatasaray'dan kritik puan kaybı Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu dev derbiyi ev sahibi Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.
30.04.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular...
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular... Beşiktaş Kulübü'nde Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş'le anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılarda üst üste iki şampiyonluk yaşadığı dönemde parlattığı futbolcularla dikkat çeken tecrübeli teknik adamın gelişiyle birlikte gözler mevcut kadrodaki yıldızlara çevrildi. İşte Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta yeniden parlatması beklenen oyuncular...
29.10.2022 Beşiktaş
Son dakika haberi - Beşiktaş'ta Güven Yalçın golü attı, zammı kaptı!
Son dakika haberi - Beşiktaş'ta Güven Yalçın golü attı, zammı kaptı! Kartal’da çıktığı son 2 maçta biri jeneriklik 3 gol atan Güven Yalçın, yönetimi harekete geçirdi. Siyah- Beyazlılar, 22 yaşındaki forvetin sezon sonunda bitecek olan kontratını zamlı olarak yenileyecek. Genç futbolcunun maaşının 100 bin Euro’dan yaklaşık 300 bin Euro seviyesine yükseltilmesi bekleniyor.
4.10.2021 Beşiktaş
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi sona eriyor
Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi sona eriyor Beşiktaş Kulübünde 2012'de başkanlığa seçilen Fikret Orman, 7,5 yılın ardından görevini devrediyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beck'in yeni hedefi Flemenkçe ve Fransızca...
Beck'in yeni hedefi Flemenkçe ve Fransızca... Beşiktaş forması altında büyük başarılar yaşayan ve kariyerini Belçika’da sürdüren Andreas Beck, İngilizce, Almanca ve Rusça'nın ardından Fransızca ve Flemenkçe öğrenmek için çalışmalara başladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Union Berlin, Bundesliga'ya yükseldi!
Union Berlin, Bundesliga'ya yükseldi! Almanya Bundesliga Play-Out rövanş maçında Union Berlin, Stuttgart ile evinde 0-0 berabere kalmasına rağmen ilk maçta 2-2 berabere kaldığı için Bundesliga'ya yükseldi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'ta inanılmaz sirkülasyon! Tam 55 futbolcu...
Beşiktaş'ta inanılmaz sirkülasyon! Tam 55 futbolcu... Spor Toto Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olan, geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, 3.5 yılda kadroda istikrarı sağlayamadı. Beşiktaş'ın kalesini son 3.5 yılda 6 farklı isim korurken, savunmanın ortasında tam 13 farklı stoper görev yaptı. Yine Güneş döneminde Kartal, toplam 10 forvetle gol aradı...
30.06.2020 Beşiktaş
Torunoğulları'ndan şok iddia! Mario Gomez...
Torunoğulları'ndan şok iddia! Mario Gomez... Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'le ilgili şok iddia ortaya attı. Torunoğulları, "Ahmet Bulut'un ortağı Fali, Gomez için 9.5 milyon euro teklif getirdiğini Fiorentina kulübünden satış yetkisini aldığını söyledi. Fiorentina futbol direktörü de yanımdaki şahitlerin yanında bunu kabul etti. Buna rağmen Beşiktaş’a aktarılan bilgi ise Mario Gomez’in 1.5 milyon euroya satıldığı, yani Beşiktaş’a düşen payın 750 bin euro olduğudur. Ben bunu hazmedemiyorum” dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 12. Alman Loris Karius
Beşiktaş'ta 12. Alman Loris Karius Liverpool'da forma giyen Alman kaleci Loris Karius'u 2 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayan Beşiktaş'ta şu ana kadar 11 Alman futbolcu yer almıştı. Siyah-beyazlılar Karius ile bu sayıyı 12'ye yükseltti.
30.06.2020 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten 112 milyon euro!
Şenol Güneş'ten 112 milyon euro! Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş, son 10 sezonda Türk futboluna damga vurdu. Görev yaptığı takımlarda parlattığı yıldızların değerini katlayan Güneş, hocası olduğu Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ın toplamda 112 milyon 915 bin Euro (646 milyon TL) kazanmasına katkıda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
UEFA'ya 'Feda' olsun!
UEFA'ya 'Feda' olsun! Tosic’in ardından Mitrovic’i gönderen Beşiktaş şimdilerde Vida için pazarlıkları hızlandırdı. UEFA ile üç yıl önce yaptığı anlaşmadan bu yana tedbirli davranan ve sattığı ölçüde oyuncu alan siyah-beyazlılar, son 4 sezonda 80 milyon euro gelir elde etti, oyunu kuralına göre oynadı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'a Japon sağ bek: Sakai...
Beşiktaş'a Japon sağ bek: Sakai... Beşiktaş, Hamburg’ta 3 sezonluk kariyerinin sonuna gelen Japon futbolcu Sakai için harekete geçti. 27 yaşındaki oyuncunun bonservisinin elinde bulunması yönetimin iştahını kabartıyor. Sakai'nin Milli Takım'dan arkadaşı Nagatomo, ligin ikinci yarısında sergilediği performansla şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.
30.06.2020 Beşiktaş
Bundesliga'ya damga vuran adam: Tayfun Korkut
Bundesliga'ya damga vuran adam: Tayfun Korkut Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart, teknik direktör Tayfun Korkut yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Beck sezonu kapattı
Beck sezonu kapattı Beşiktaş'ın eski futbolcusundan kötü haber...
1.07.2020 Futbol
Gomez ve Beck Stuttgart'ı galibiyete taşıdı!
Gomez ve Beck Stuttgart'ı galibiyete taşıdı! Bundesliga'da Köln deplasmanına konuk olan Stuttgart, rakibini 3-1 mağlup ederken goller Beşiktaş'ın eski oyuncuları Mario Gomez (2) ve Andreas Beck'ten geldi.
5.03.2018 Futbol
Stuttgart, Gomez ve Beck’in golleriyle kazandı
Stuttgart, Gomez ve Beck’in golleriyle kazandı Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 25. haftasında Türk teknik direktör Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Stuttgart, deplasmanda Köln’ü 3-2 yendi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Türk hücumu!
Türk hücumu! Allianz Arena'da Beşiktaşlı taraftarlara özel bir tribün ayrılmadı ama binlerce siyah-beyazlı statta yer aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Andreas Beck, Beşiktaş'a zaferi getirecek formülü anlattı
Andreas Beck, Beşiktaş'a zaferi getirecek formülü anlattı Bayern Münih'i yakından tanıyan Stuttgart'lı Andreas Beck, eski takımına zaferi getirecek formülü anlattı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'ta Lichtsteiner sürprizi!
Beşiktaş'ta Lichtsteiner sürprizi! Beşiktaş'ın Juventus forması giyen sağ bek Stephan Lichtsteiner'in transferi için girişimlere başladığı ileri sürüldü.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta en istikrarlı Fabricio, en golcü Cenk Tosun
Beşiktaş'ta en istikrarlı Fabricio, en golcü Cenk Tosun Süper Lig'in ilk yarısını averajla 4. sırada bitiren Beşiktaş'ta en istikrarlı isim kaleci Fabricio Ramirez oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Vodafone Park'ta dalya peşinde
Beşiktaş, Vodafone Park'ta dalya peşinde Vodafone Park'ta resmi maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, evinde 100. golü Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmada atmaya çalışacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Andreas Beck: Turu garanti görmesinler
Andreas Beck: Turu garanti görmesinler Sezon başında Beşiktaş’tan ayrılan ve Almanya’daki eski kulübü Stuttgart’a transfer olan Andreas Beck, Siyah- Beyazlılar’ın, yakından tanıdığı Bayern Münih’e rakip olmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen: "Acaba Oğuzhan devre arasında gidiyor mu?"
Rıdvan Dilmen: "Acaba Oğuzhan devre arasında gidiyor mu?" Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçını değerlendirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rafinha harekatı!
Beşiktaş'ta Rafinha harekatı! Beşiktaş, sağ bek bölgesi için Bayern Münih’ten Rafinha’ya kancayı taktı. Kara Kartal, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki yıldızı, ocak ayında kadroya katmak istiyor.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Andreas Beck ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.