Angelina Jolie

Angelina Jolie

Son dakika Angelina Jolie haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Angelina Jolie gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Angelina Jolie haber sayfamızda...

Angelina Jolie

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.287 angelina jolie haberi bulunmuştur.
Angelina Jolie'ye beklenmedik darbe! Kızı artık ayrılmak istiyor
Angelina Jolie'ye beklenmedik darbe! Kızı artık ayrılmak istiyor Dünyaca ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikili arasında sular durulmuyor. Jolie, bu kez kızından beklemediği bir hamleyle karşı karşıya geldi.
9.04.2024 Cadde
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş Dünyaca ünlü oyuncu çift Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikilinin davasına ait yeni belgeler basına sızdı. Mahkeme belgelerindeki 'gizlilik sözleşmesi' iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.
6.04.2024 Cadde
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın!
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın! Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı Forbes gazetesinin açıkladığı 33 yaş altı milyarderler listesine 25 kişi girdi. Ancak listede 2009 yılından beri sadece miras yoluyla bu zenginliğe ulaşanlar yer alıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor Bir zamanların âşk denen duygusunun dünyada vücut bulduğu hali olarak görülen Hollywood yıldızı Brad Pitt ve Angelina Jolie nihayet boşanıyor.
30.03.2024 Dünya
'Baron' Jacob Rothschild öldü! Komplo teorileri fırtınasına hazır olun
'Baron' Jacob Rothschild öldü! Komplo teorileri fırtınasına hazır olun Rothschild ailesinin dördüncü kuşak lideri 87 yaşında öldü, aile bankacılığıyla bilinen babalarının Yahudi geleneklerine uygun biçimde defnedileceğini duyurdu.
26.02.2024 Dünya
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel!
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel! Nisan 2022'de nikâh masasına oturan şarkıcı Seda Sayan ile 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten'in mutlu ilişkisi devam ediyor. Sosyal medyada romantik paylaşımlar yapan ikili, her fırsatta kameralar önünde de aşklarını dile getiriyor. Kartal'da sahne alan Çağlar Ökten ve eşi, bir kez daha birbirine övgüler yağdırdı.
24.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncuyu etkilemek için uçaktan bile atlamış! 'Geceyi bıçak fırlatarak geçirdik'
Ünlü oyuncuyu etkilemek için uçaktan bile atlamış! 'Geceyi bıçak fırlatarak geçirdik' Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin ilk eşi Jonny Lee Miller, katıldığı bir podcast programında güzel oyuncu ile aşk yaşadıkları dönemden bahsetti. Miller, Jolie'yi etkilemek için paraşütle uçaktan atlamayı kabul ettiğini itiraf ederken; programın sunucusu Johnny Vaughan, ikilinin ilginç bir macerasını daha anlattı.
17.02.2024 Cadde
Sayısız estetik yaptıran Umut Akyürek son hali!
Sayısız estetik yaptıran Umut Akyürek son hali! Estetik konusunda dur durak bilmeyen ünlülerden birisi de Umut Akyürek. En son alın daraltma operasyonu geçiren Umut Akyürek, sosyal medya hesabında yüzünün son halini paylaştı. Takipçiler ise tepkilerini saklayamadı.
24.01.2024 Cadde
Sürdürülebilirlik ve 'minimum şart'
Sürdürülebilirlik ve 'minimum şart' Şirketler etik ve çevre dostu mühür kabul edilen 'B Corp' sertifikası için büyük paralar harcıyor. Bazı üyeler sertifikanın gerçek bir hareket başlattığını söylüyor. Ancak sertifika için minimum düzeyde şartın yeterli görülmesi konusunda endişeli olanlar da var…
8.01.2024 Milliyet Executive
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi!
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi! Yılbaşında Kıbrıs'ta sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi'nin çok özel ve sürpriz bir konuğu vardı. Ünlü şarkıcının eski eşi, 17 yaşındaki kızı Nazlı'nın babası ve hayat arkadaşı Haluk Bilginer, sahnede okuduğu usta sanatçı Cem Karaca şarkısıyla alkış aldı.
2.01.2024 Cadde
Eşinden boşandı, sosyal hayatı bitti! 'Özgürce yaşama yeteneğimi kaybettim'
Eşinden boşandı, sosyal hayatı bitti! 'Özgürce yaşama yeteneğimi kaybettim' Dünyaca ünlü oyuncu çift Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Olaylı ayrılıklarının ardından zor günler geçiren Jolie, son röportajında samimi açıklamalarda bulunarak; boşanmadan sonra özgürce yaşama ve seyahat etme yeteneğini kaybettiğini söyledi.
7.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya'
Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya' Rachel Green karakter ile hafızalara kazınan Jennifer Aniston'ın, ihanet sebebiyle boşandığı Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie ve evlatlık çocuklarıyla yaşadıkları gerilimden ötürü 'endişeli' olduğu ortaya çıktı. Ayrıldıklarından beri konuşmadıkları düşünülen ikilinin birbirine 'çok değer verdiği' de öne sürüldü. İşte detaylar...
30.11.2023 Cadde
Umut Akyürek alın daraltma estetiği yaptırdı!
Umut Akyürek alın daraltma estetiği yaptırdı! Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor. Akyürek bu defa estetiğin dozunu kaçırdı.
29.11.2023 Cadde
Evlatlık oğlunun paylaşımı ortaya çıktı: Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın!
Evlatlık oğlunun paylaşımı ortaya çıktı: Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın! 2016'da yollarını ayıran Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin evlatlık oğlu Pax'in, 2020 yılının Babalar Günü'nde ünlü aktör ile ilgili yaptığı bir paylaşım ortaya çıktı. Babasını, en küçük dört çocuğunu 'korkudan titreten, dünya çapında bir pislik' olarak nitelendiren Pax'in mesajı, görenleri şoke etti.
21.11.2023 Cadde
Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi!
Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi! Britney Spears'ın satışa çıkmadan önce en çok ön sipariş alan ve satışa çıktıktan sonra rekor kıran anı kitabı bu kez filminin çekilmesiyle gündemde. Teklif veren isimlerden biri de Brad Pitt oldu. Ancak Pitt'in teklifi tepkilere neden oldu.
20.11.2023 Cadde
Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı!
Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı! Şimdilerde 'Maria' filmi ve ‘Kel Şarkıcı’ oyunuyla gündemde olan Haluk Bilginer'den hayranlarını endişelendiren haber geldi. Usta sanatçının koronavisüre yakalandığı öğrenildi.
18.11.2023 Cadde
Artık saklamıyor!
Artık saklamıyor! Brad Pitt, Angelina Jolie ile olaylı şekilde biten evliliğinin ardından aşkı mücevher tasarımcısı Ines De Ramon’la buldu.
15.11.2023 Cadde
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
'Angelina benimle oynasın diye ısrar ediyormuş'
'Angelina benimle oynasın diye ısrar ediyormuş' Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Cadde
Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum!
Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum! Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. 2019 yılında Bilginer'e Emmy Ödül kazandıran 'Şahsiyet' dizinin galasına katılan Demet Özdemir, sanatçıya hayranlığını dile getirdi.
11.11.2023 Cadde
Sayılarla İsrail zulmü! 100 Gazzeli'den 2'si yaralandı veya öldü
Sayılarla İsrail zulmü! 100 Gazzeli'den 2'si yaralandı veya öldü Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’e karşı gerçekleştirdiği saldırının ardından, İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik başlattığı harekatı bir ayını doldururken, bu bölgeye havadan ve karadan operasyonlar devam ediyor.
8.11.2023 Dünya
Angelina Jolie'den mülteci kampının bombalanmasına tepki! 'Gazze toplu mezara dönüşüyor'
Angelina Jolie'den mülteci kampının bombalanmasına tepki! 'Gazze toplu mezara dönüşüyor' İsrail'in 27 gündür Filistin halkına yönelik ağır saldırılarına dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'den tepki geldi. Gazze'deki Cebaliye Mülteci Kampı'nı bombalamasıyla ilgili açıklama yapan Jolie, "Gazze toplu bir mezara dönüşüyor" diyerek dünya liderlerinin bu suça ortak olduğunu söyledi.
2.11.2023 Cadde
Refah’tan bir nefes...
Refah’tan bir nefes... Gazze’deki Refah Sınır Kapısı dün ilk kez sivil geçişlerine açıldı.  İsrail saldırılarında yaralananlar ve pasaport sahibi Filistinliler Gazze’den ayrılmaya başladı.
2.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Angelina Jolie ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.