Anıldı

Anıldı

Son dakika Anıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anıldı haber sayfamızda...

Anıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.407 anıldı haberi bulunmuştur.
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
24’üncü anmada kitap müjdesi
24’üncü anmada kitap müjdesi Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Basın Müşaviri ve Gazeteci Aytaç Sefiloğlu yaşama veda edişinin 24’üncü yıldönümünde Narlıdere Aşağı Mezarlık’taki kabri başında anıldı.
20.04.2024 Ege
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı Siyah-beyazlı yönetim, efsane başkan ve kaptan Hakkı Yeten'i mezarı başında andı.
16.04.2024 Beşiktaş
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator'
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator' 8 Mart 2021'de hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından, teknik direktör Fatih Terim ile pozunu yayınlayan ünlü isim altına 'İmparator' notunu düştü.
15.04.2024 Cadde
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım! 'Hayat Şarkısı', 'Hayat Bilgisi', 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
7.04.2024 Cadde
‘Babalar dua gibidir’
‘Babalar dua gibidir’ Sadri Alışık, dün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Usta oyuncunun doğumunun 99’uncu yılı dolayısıyla düzenlenen programa oğlu Kerem Alışık, torunu Sadri Alışık ve sevenleri katıldı.
6.04.2024 Cadde
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir'
Sadri Alışık'sız 29 yıl! 'Babalar dua gibidir' Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık, doğum tarihi olan 5 Nisan’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yeşilçam efsanesinin oğlu Kerem Alışık, "Babamın hasreti uçurum gibi büyüyor içimde" dedi.
6.04.2024 Cadde
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için düzenlenen törene katıldı.
28.03.2024 Haberler
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9. yılında adliyede anıldı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için düzenlenen törene katıldı.
28.03.2024 Gündem
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
26.03.2024 Gündem
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
YRP Lideri Fatih Erbakan Çorum’da mitinge katıldı! "Biz bu metni spor olsun diye yazmadık"
YRP Lideri Fatih Erbakan Çorum’da mitinge katıldı! "Biz bu metni spor olsun diye yazmadık" YRP Başkanı Fatih Erbakan Çorum’da partisinin mitingine katıldı. Erbakan "Biz mutabakat metnini sırf spor olsun diye yazmadık" dedi.
19.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programında yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Altınordu gözünü Enis Destan'a çevirdi
Altınordu gözünü Enis Destan'a çevirdi İzmir temsilcisi, Trabzonspor'da forma giyen eski forveti Enis Destan'la ilgili transfer haberlerini yakından takip ediyor.
13.03.2024 2.Lig
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz Türk Halk Müziği sanatçısı Emre Saltık vefatının 7. yıldönümünde Büyükçekmece'deki mezarı başında anıldı. Saltık’ın anma törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.
11.03.2024 Gündem
Şarkılarla anıldı
Şarkılarla anıldı Rasim Öztekin, ölümünün üçüncü yıl dönümünde isminin verildiği sahnede 80’lerin şarkılarıyla anıldı.
10.03.2024 Cadde
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Dün akşam ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. 80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı Suadiye'deki evinin önünde 7 Mart 1990 günü uğradığı silahlı saldırıda 55 yaşında hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü Çetin Emeç ile şoförü Sinan Ercan mezarları başında anıldı.
7.03.2024 Gündem
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Cadde
İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde protesto
İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde protesto Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla elçiliğin önüne gelen kalabalık, İsrail katliamını ve ABD'nin sunduğu desteği hedef aldı.
3.03.2024 Dünya
Ferdi Özbeğen rolü Burak Deniz'in oldu!
Ferdi Özbeğen rolü Burak Deniz'in oldu! Türkiye'de taverna müziğini başlatan isim olan Ferdi Özbeğen’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı, Burak Deniz canlandıracak.
1.03.2024 Cadde
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi!
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi! Ölümcül kanser hastalığı ile can çekişerek hastane yatağında hayatının sona ermesini bekliyordu. Son günlerinde yaşamı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda hakimiyeti altına alan korku iktidarının bir parçası olan ve 50 yıldır kayıplara karışan faildi.
28.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.