Ankapark

Ankapark

Son dakika Ankapark haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ankapark gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ankapark haber sayfamızda...

Ankapark

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 ankapark haberi bulunmuştur.
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
‘Ankaparkı açacağız’
‘Ankaparkı açacağız’ AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok bir TV programında açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Habertürk'te projelerini açıkladı. Göreve gelir gelmez suya yüzde 50 indirim yapacağını belirten Altınok, Başkent'in 5 yıl geriye gittiğini ve bir 5 yıl daha böyle gidemeyeceğini söyledi.
12.03.2024 Gündem
Turgut Altınok masadaki son anketi açıkladı! 'Ankara'da öndeyiz' diyerek duyurdu
Turgut Altınok masadaki son anketi açıkladı! 'Ankara'da öndeyiz' diyerek duyurdu Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, TV 100'de katıldığı canlı yayında son anketi açıkladı. Altınok gerçek anketlere vurgu yaparak "10 günde Ankara'da çok şey değişti, öndeyiz" dedi.
2.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok elindeki anket sonucunu açıkladı
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok elindeki anket sonucunu açıkladı AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK yaynında elindeki anket sonuçlarını paylaştı.
24.01.2024 Haberler
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok elindeki anket sonucunu açıkladı
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok elindeki anket sonucunu açıkladı AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK yaynında elindeki anket sonuçlarını paylaştı.
24.01.2024 Gündem
'Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var'
'Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var' AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi.
23.01.2024 Gündem
Yavaş: Bir yönetim değişecek diye insanları birbirine kutuplaştırmamak lazım
Yavaş: Bir yönetim değişecek diye insanları birbirine kutuplaştırmamak lazım Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, "Seçim akşamı bittikten sonra seçilen cumhurbaşkanının şunu söylemesi lazım; 'Bir seçim yarışı yaşandı bitti, halkımız iradesini belli etti. Bundan sonra hep birlikte kardeş gibi yaşayacağız.' Çünkü siyasi tartışmalar sertleştikçe, gerginleştikçe insanlar birbirlerine kötü şeylerle itham etmeye başlayınca yarın seçimden sonra herkes komşuluğuna devam edecek. Bir yönetim değişecek diye bu kadar insanları birbirine kutuplaştırmamak lazım" dedi.
11.05.2023 Gündem
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi Millet İttifakı'nın Maltepe'de düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin kimliğini, inancını yaşam tarzını sorgulamadan 85 milyon insanın Cumhurbaşkanı olacağım. Benim saray merakım yok, 6 liderin de öyle bir saray merakı yok. Ben sizler gibi yaşıyorum, sizler gibi mütevazi bir hayatım var" dedi.
6.05.2023 Gündem
Mansur Yavaş'tan Ankapark açıklaması
Mansur Yavaş'tan Ankapark açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark için açtıkları tahliye davasında mahkemelerin sürekli görevsizlik kararı vererek dosyayı sürüncemede bıraktıklarını söyledi. Yavaş, "Adalet Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız" dedi.
30.07.2022 Gündem
Ankapark anketinde ‘yeşil alan’ önde
Ankapark anketinde ‘yeşil alan’ önde Mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Ankapark’ın geleceği için düzenlenen ankete ilk üç gün 59 bin 149 kişi katılırken, bunlardan 14 bin 884’ü yeşil alan, 11 bin 215’i hayvanat bahçesi, 8 bin 425’i Atatürk Orman Çiftliği, 7 bin 343’ü yürüyüş alanı, 2 bin 751’i ise eğlence alanı olması yönünde oy kullandı.
28.07.2022 Siyaset
Mamak Belediye Başkanı Köse: Çağrımız Ankapark'ın tamir edilip, açılmasıdır
Mamak Belediye Başkanı Köse: Çağrımız Ankapark'ın tamir edilip, açılmasıdır Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse, "Bizim çağrımız Ankapark’ın eksiklerinin telafi edilerek, tamiratlarının yapılarak Ankaralıların hizmetine açılmasıdır. ABB AK Parti Meclis grubu olarak üstümüze düşen her şeyi maddi-manevi yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.
27.07.2022 Siyaset
Bakan Kurum'dan sosyal konut müjdesi
Bakan Kurum'dan sosyal konut müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin 81 ilde başlatılacağını duyurdu.
27.07.2022 Ekonomi
Ankapark için 'yeşil alan' ve 'hayvanat bahçesi' talebi
Ankapark için 'yeşil alan' ve 'hayvanat bahçesi' talebi  Ankara'da mahkeme kararıyla Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ankapark'ın geleceği için düzenlenen ankete ilk 3 gün 59 bin 149 kişi katılırken, bunlardan 14 bin 884'ü 'yeşil alan', 11 bin 215'i 'hayvanat bahçesi', 8 bin 425'i 'Atatürk Orman Çiftliği', 7 bin 343'ü 'yürüyüş alanı', 2 bin 751'i ise 'eğlence alanı' olması yönünde oy kullandı.
27.07.2022 Gündem
ABB'den, Ankapark işletmecisine 'hileli iflas' suç duyurusu
ABB'den, Ankapark işletmecisine 'hileli iflas' suç duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark ihalesini alan işletmeci şirket hakkında 'hileli iflas' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
26.07.2022 Ekonomi
Akşener, Ankapark’ta incelemelerde bulundu: Vergiler nasıl çarçur edilir, burada gördüm
Akşener, Ankapark’ta incelemelerde bulundu: Vergiler nasıl çarçur edilir, burada gördüm  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankapark’taki incelemelerinin ardından “Vatandaşın vergisinin nasıl gömüldüğünü gördüm.
25.07.2022 Siyaset
Ankapark'ı gezen Akşener: Niye böyle bir dinozor merakı var
Ankapark'ı gezen Akşener: Niye böyle bir dinozor merakı var İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankapark için 14 milyar lira 801 milyon dolar harcandığını belirterek, "En şaşırdığım şey; niye böyle bir dinozor merakı vardır? Onu anlayamadım. Yorum var mı? Bilemiyorum. Bu kadar dinozor takıntısı. Sonuç itibarıyla burada Ankaralının istediğinin olması lazım. Fakat gerçekten çok üzüldüm" dedi.
24.07.2022 Siyaset
Mansur Yavaş: ANKAPARK’ın geleceği Ankaralılara aittir
Mansur Yavaş: ANKAPARK’ın geleceği Ankaralılara aittir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3 yıllık hukuki mücadelenin ardından 18 Temmuz 2022 tarihinde mahkeme kararıyla ABB’ye devredilen ANKAPARK’ın geleceğini düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında Başkentlilerin belirleyeceğini açıkladı.
23.07.2022 Gündem
Ankapark’ın kaderi için anket yapılacak
Ankapark’ın kaderi için anket yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark’ın geleceğine karar vermek için anket yapılacağını belirterek, “En doğru kararı Ankara halkı verecek. Çünkü para onların” dedi.
22.07.2022 Siyaset
Ankapark’ın ABB’ye devri onaylandı
Ankapark’ın ABB’ye devri onaylandı İki yılı aşkın süredir devam eden Ankapark davası sonuçlandı, Park’ın mal sahibi Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) devredilmesine karar verildi.
7.07.2022 Gündem
Mansur Yavaş duyurdu! ANKAPARK davası sonuçlandı
Mansur Yavaş duyurdu! ANKAPARK davası sonuçlandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ANKAPARK'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredileceğini duyurdu.
6.07.2022 Gündem
TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Genel Kurulda, üç milletvekili gündem dışı söz aldı. Türkiye'de yapılan Kovid-19 aşı ilişkin açıklamalar yapıldı.
18.02.2021 Siyaset
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi Kırsalın bekçisi ALP EREN KAYA Sokakları yuva belleyen hayvanlar için kışın daha çetin geçtiği su götürmez bir gerçek...
7.02.2021 Pazar
'Gayrimenkul sektörü 2020'de daha hareketli olacak'
'Gayrimenkul sektörü 2020'de daha hareketli olacak' Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürü Hakan Gedikli, konutta faiz indiriminin sektördeki aktiviteyi hızlandırdığını belirterek, "Yaşanan olumlu gelişmelerin 2020 ve sonraki yıllarda Türk ekonomisinin ve gayrimenkul sektörünün daha iyi olacağının en önemli göstergesi." dedi.
13.11.2019 Ekonomi
Merkezefendili gençler  Ata’nın huzurunda
Merkezefendili gençler Ata’nın huzurunda Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde okuyan 11. sınıf öğrencilerini Ankara’ya göndermeye başladı.
19.10.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ankapark ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.