Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş!
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş! Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Retrograde' ve 'Sır' şarkılarında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Diplo'ya Kapadokya'yı gezdirmişti. Geçtiğimiz gün Kadıköy'de görüntülenen Tilki, ünlü DJ ile gezileri hakkında konuşarak; Diplo'ya Ankara havası dinlettiğini açıkladı.
1.12.2023 Cadde
Şarkıcı Oğuz Yılmaz yaşamını yitirdi
Şarkıcı Oğuz Yılmaz yaşamını yitirdi Ankara oyun havalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz'dan gelen kötü haber sevenlerini üzdü. İki çocuk babası Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybetti.
20.05.2021 Cadde
Şapkalı kedicik tarzıyla şaşırttı!
Şapkalı kedicik tarzıyla şaşırttı! Adnan Oktar'ın 19 yaşındaki öğrencisi Tuğba Hip Hop tarzı giyimiyle Ankara Havasında böyle dans etti.
11.09.2019 Televizyon
Rus kediciğiyle düşman çatlattı
Rus kediciğiyle düşman çatlattı Adnan Hoca ve Rus öğrencisi Anjelika canlı yayında karşılıklı Ankara Havası oynadı.
11.09.2019 Televizyon
Arda Turan fena coştu...
Arda Turan fena coştu... Atletico Madrid'yın yıldız oyuncusu Arda Turan 'Ankara'nın Bağları' ile coştu.
28.08.2014 Futbol
Adnan Oktar'dan RTÜK'e ilginç tepki
Adnan Oktar'dan RTÜK'e ilginç tepki RTÜK’ün tarafından A9 TV'de yayınlanan ve bizzat Adnan Oktar’ın yer aldığı iki programa ceza verilmesinin ardından Adnan Oktar önce "Kedicik"lere Ankara'nın Bağları'nı oynattı sonra da RTÜK'e böyle tepki gösterdi.
11.09.2019 Televizyon
Adanalı Şahin Kendirci - Hayatı Tesbih Yapmışım (O Ses Çocuklar)
Adanalı Şahin Kendirci - Hayatı Tesbih Yapmışım (O Ses Çocuklar) Star TV'de Acun Ilıca'nın yönetiminde, şarkıcılar Hadise, Murat Boz ve Mustafa Ceceli'nin jüri üyesi olduğu O Ses Çocuklar'ın dün geceki bölümünde tanıdık bir isim sahne aldı. Adana'dan katılan Şahin Kendirci, daha önce yarı finale kadar çıktığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ardından, O Ses Çocuklar'da da "Hayatı Tesbih Yapmışım" türküsüyle övgüyü hak eden bir performans sergiledi. Şahin, yarışmada jüriden Hadise'yi seçti.
11.09.2019 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu kendinden geçti
Kenan İmirzalıoğlu kendinden geçti Kenan İmirzalıoğlu, katıldığı düğünde Ankara havaları çalınca kendinden geçti. Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir yakınının düğününe katıldı. Salona girişinde krallar gibi karşılanan ünlü oyuncuya ilerleyen dakikalarda sürpriz yapıldı. Romantik parçalarla ortamı ısıtan orkestra, bir anda Ankara havaları çalmaya başlayınca İmirzalıoğlu, kendini piste attı. O andan itibaren de kimse Kenan'ı yerine oturtamadı.
11.09.2019 Televizyon
Ankaralı Yarışmacı - Ben Bilmem Eşim Bilir
Ankaralı Yarışmacı - Ben Bilmem Eşim Bilir Ankaralı Yarışmacı - Ben Bilmem Eşim Bilir
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri