Anlaşmasız Brexit

Anlaşmasız Brexit

Son dakika anlaşmasız Brexit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlaşmasız Brexit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlaşmasız Brexit haber sayfamızda...

Anlaşmasız Brexit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 anlaşmasız brexit haberi bulunmuştur.
İspanya ve İngiltere Cebelitarık için ön anlaşmaya vardı
İspanya ve İngiltere Cebelitarık için ön anlaşmaya vardı İki Avrupa ülkesi arasındaki en önemli sorunda bir eşik aşıldı, İspanya Dışişleri Bakanı Laya "Bir dönüm noktasındayız. Bugün, yeni bir ilişkinin başlangıcıdır" dedi.
31.12.2020 Dünya
20 milyar $’lık imza
20 milyar $’lık imza Türkiye ile AB’den ayrılan İngiltere’nin başını çektiği Birleşik Krallık arasında serbest ticaret anlaşması imzalandı. Sanayi ürünlerinde karşılıklı vergiler sıfırlandı. Bakan Pekcan, ilk hedefin 20 milyar dolar ticaret olduğunu söyledi.
30.12.2020 Ekonomi
Brexit pazarlığının son gününde yeni karar: Görüşmeler sürecek
Brexit pazarlığının son gününde yeni karar: Görüşmeler sürecek AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Brexit sonrası için Londra ve Brüksel arasında yürütülen serbest ticaret anlaşması müzakerelerine, belirlenen süre dolmasına rağmen devam edileceğini açıkladı.
13.12.2020 Dünya
Johnson: Brexit anlaşması için her zaman umutluyuz
Johnson: Brexit anlaşması için her zaman umutluyuz Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Avrupa Birliği tarafında "henüz bir önemli değişim" görünmese de, ülkesinin Brexit sonrası için bir ticaret anlaşmasının sağlanacağına ilişkin her zaman umutlu olduğunu vurguladı.
11.12.2020 Ekonomi
Avrupa borsaları düşüşle açıldı
Avrupa borsaları düşüşle açıldı Avrupa borsaları, güne satıcılı bir seyirle başladı.
11.12.2020 Uzmanpara
Citi, Brexit'te anlaşmayı yüzde 80 ihtimal olarak görüyor
Citi, Brexit'te anlaşmayı yüzde 80 ihtimal olarak görüyor Citi, Brexit'te anlaşmayı yüzde 80 ihtimal olarak görüyor. Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, AB ile İngiltere arasındaki müzakerelerde anlaşmazlık ihtimaline ilişkin sesler "gürültü" olarak nitelendi.
20.11.2020 Uzmanpara
IMF'den Alman ekonomisi için flaş açıklama
IMF'den Alman ekonomisi için flaş açıklama Uluslararası Para Fonu (IMF), Almanya’nın yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) krizinde Avrupa’da diğer ülkelere göre daha iyi durumda olduğuna dikkati çekerek, Alman ekonomisinin bu yıl yaklaşık 5,5 daralacağını ve gelecek yıl kısmen toparlanacağını bildirdi.
18.11.2020 Ekonomi
'Anlaşmasız Brexit göz ardı edilemez'
'Anlaşmasız Brexit göz ardı edilemez' ABD merkezli uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs'ın, Pazartesi günü müşterilerine yolladığı notta, Birleşik Krallık ile Avrupa Birliği (AB) arasında yürütülen Brexit görüşmelerinin "anlaşmasız" sona erdirilmesi olasılığının "göz ardı edilemeyeceği" vurgulandı.
5.10.2020 Uzmanpara
AB anlaşmasız Brexit hazırlıklarını artırıyor
AB anlaşmasız Brexit hazırlıklarını artırıyor AB Komisyonu'nun Brexit baş müzakerecisi Michel Barnier, AB'nin bu yılın sonunda anlaşmasız bir Brexit'in gerçekleşmesi olasılığına yönelik hazırlıklarını hızlandırmakta olduğunu söyledi.
11.09.2020 Uzmanpara
Avrupa borsaları güne satıcılı başladı
Avrupa borsaları güne satıcılı başladı Avrupa borsaları, haftanın ikinci işlem gününe İngiltere hariç satış ağırlıklı bir seyirle başladı.
8.09.2020 Uzmanpara
Piyasalar Avrupa'nın büyüme verisine odaklandı
Piyasalar Avrupa'nın büyüme verisine odaklandı Küresel piyasalar pozitif görünümünü korurken, bugün Avro Bölgesi'nin 2. çeyrek büyüme verileri takip edilecek.
8.09.2020 Uzmanpara
Piyasalar Avrupa Merkez Bankası'na odaklandı
Piyasalar Avrupa Merkez Bankası'na odaklandı Küresel piyasalarda bu hafta, perşembe günü gerçekleştirilecek Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) toplantısı ve yoğun veri gündemi takip edilecek.
7.09.2020 Uzmanpara
Merkel: AB anlaşmasız Brexit'e hazırlıklı olmalı
Merkel: AB anlaşmasız Brexit'e hazırlıklı olmalı Almanya Başbakanı Angela Merkel, Birleşik Krallık ile ayrılma sonrası için bir ticaret anlaşması yapılabilmesi için görüşmelerini hızlandırma kararı almış olmalarına karşın, Avrupa Birliği'nin (AB), anlaşmasız bir Brexit'e hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
1.07.2020 Dünya
İngiltere'de hükümet, corona virüse kayıtsız kalmakla suçlandı
İngiltere'de hükümet, corona virüse kayıtsız kalmakla suçlandı Son dakika gelen bilgilere göre; İngiltere'de hükümet, yeni tip corona virüsün (Covid-19) ülke üzerindeki etkisinin azaltılmasını sağlayacak "bir dizi fırsatı kaçırmak" ve "virüse kayıtsız kalmakla" suçlandı.
15.02.2022 Koronavirüs
Pekcan'dan maske açıklaması!
Pekcan'dan maske açıklaması! Maske fiyat artışları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan , "Maske konusunda 8 şikayet geldi, firmalardan savunma istendi, 3 mart'ta değerlendirilecek." dedi.
27.02.2020 Ekonomi
İngiltere Maliye Bakanı istifa etti
İngiltere Maliye Bakanı istifa etti İngiltere Maliye Bakanı Sajid Javid görevinden istifa etti.
13.02.2020 Dünya
IMF 2020 küresel ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3.3’e çıkardı
IMF 2020 küresel ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3.3’e çıkardı Uluslararası Para Fonu (IMF) küresel ekonomik büyüme beklentisinin 2019’daki yüzde 2.9 düzeyinden 2020 için yüzde 3.3 ve 2021 için de yüzde 3.4’e çıkarıldığını duyurdu.
20.01.2020 Ekonomi
JP Morgan anlaşmasız Brexite yüzde 25 olasılık veriyor
JP Morgan anlaşmasız Brexite yüzde 25 olasılık veriyor ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan Chase & Co, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliğinden (AB) Brexit süreci sonunda anlaşma olmadan ayrılma olasılığının rahatsız edici derecede yüksek olduğu uyarısını yaptı.
19.12.2019 Ekonomi
S&P ve Fitch : Birleşik Krallık seçim sonuçları anlaşmasız Brexit riskini hafifletti
S&P ve Fitch : Birleşik Krallık seçim sonuçları anlaşmasız Brexit riskini hafifletti ABD merkezli derecelendirme kuruluşları S&P ve Fitch, ayrı raporlarda Birleşik Krallık seçimlerindeki Muhafazakar Parti zaferinin, bir önceki seçim dönemine göre anlaşmasız Brexit riskini hafiflettiğini duyurdular.
18.12.2019 Ekonomi
Türkiye’nin Brexit yol haritası hazır
Türkiye’nin Brexit yol haritası hazır İngiltere’de seçimlerin ardından Brexit’in gerçekleşeceği kesinlik kazanırken, Türkiye yakından izini sürdüğü bu sürecin olumsuz etkilerini sıfırlamak amacıyla harekete geçti. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İngiltere’nin Brexit’i AB ile anlaşmalı veya anlaşmasız gerçekleştirmesine göre hazırlık yaptığını ve bugüne kadar İngiltere ile altı toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “İhracatçılarımızın sıkıntıya düşmemesi için ne gibi önlemler alacağımız konusunda mutabık kaldık” dedi.
15.12.2019 Ekonomi
İngiltere'de son anketler! Muhafazakarlar önde görünüyor
İngiltere'de son anketler! Muhafazakarlar önde görünüyor İngilizler erken seçim için Perşembe günü sandık başına gidiyor, son kamuoyu yoklamaları iktidardaki Muhafazakar Parti'nin yarışı 11 puan farkla kazanacağını gösteriyor.
10.12.2019 Dünya
Bakanlar Pekcan, Turhan ve Kasapoğlu Manisa'da halkla buluştu
Bakanlar Pekcan, Turhan ve Kasapoğlu Manisa'da halkla buluştu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye'nin dünyada korumacılık rüzgarları esmesine rağmen ihracatını artırmaya devam ettiğini, hedefin yüksek teknoloji ürünleri geliştirerek ihracat yapmak ve gençleri teknolojiyi sadece kullanan değil üreten bir hale getirmek olduğunu söyledi.
7.12.2019 Ekonomi
Krizde yeni perde: Risk sürüyor
Krizde yeni perde: Risk sürüyor Avrupa Birliği (AB) Brexit Müzakerecisi Michel Barnier, İngiltere ile AB arasında anlaşmasız ayrılık riskinin sürdüğünü söyledi.
30.10.2019 Dünya
İngiltere'de erken seçim yolu açıldı! İşçi Partisi desteğini açıkladı
İngiltere'de erken seçim yolu açıldı! İşçi Partisi desteğini açıkladı Ana muhalefetteki Corbyn, anlaşmasız Brexit ihtimalinin ortadan kalkmasıyla 2019 bitmeden sandığa gidilmesine yeşil ışık yaktı.
29.10.2019 Dünya
Boris Johnson pazartesi gününü bekliyor
Boris Johnson pazartesi gününü bekliyor İngiltere Başbakan Boris Johnson, erken seçim için pazartesi önerge vereceğini açıkladı.
24.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşmasız Brexit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.