Anne Hathaway

Anne Hathaway

Son dakika Anne Hathaway haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anne Hathaway gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anne Hathaway haber sayfamızda...

Anne Hathaway

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 anne hathaway haberi bulunmuştur.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!'
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filmi hakkında çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Filmin oyuncularından America Ferrara'ya bir mesaj yazan Stone, 1990'lı yıllarda kendisinin de bir 'Barbie' filmi çekmek istediğini söyledi.
20.01.2024 Cadde
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Cadde
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı'
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı' Christopher Nolan imzası taşıyan 'Oppenheimer', 'Barbie' ile birlikte gişe rekorları kırıyor. Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy, 6'ncı kez aynı yapımda buluştuğu Nolan'ın ilk kez bir filminde başrolde. İrlandalı aktör, parçası olmayı dilediği başka bir Nolan filmi olup olmadığı sorulduğunda, İngiliz yönetmenin 2014 yapımı bilim kurgu dramasını seçti.
16.08.2023 Cadde
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
Alis Harikalar Diyarında - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Alis Harikalar Diyarında - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı İlk kez 1865 yılında yayımlanan ve bu tarihten itibaren en çok okunan masallardan biri olan Alis Harikalar Diyarında kitabı, İngiliz yazar Lewis Carroll tarafından kaleme alınmıştır. Alis Harikalar Diyarında kitabının özeti, karakterleri ve sayfa sayfa sayısına hakkında merak edilenleri derledik.
11.04.2023 Eğitim
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı Çok sayıda yıldız oyuncunun rol aldığı, dünyanın en ünlü oyuncak bebeği Barbie hakkında çekilen ve yazın gösterime girecek olan film, şimdiden çok konuşuldu. Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı, sosyal medyada mizah patlaması yarattı.
7.04.2023 Dünya
Sefaletin görkemi
Sefaletin görkemi Ankara Devlet Tiyatrosu’nun İstanbul’a konuk olan “Sefiller”i sinematografik bir dili benimserken rejinin ortaya koyduğu modern dans ile hikâyenin uyumu esere farklı bir yorum getiriyor.
23.01.2023 Kültür Sanat
Berlin’in açılış filmi belli oldu
Berlin’in açılış filmi belli oldu 73. Berlin Film Festivali, 16 Şubat 2023’te ABD yapımı “She Came to Me”nin dünya prömiyeriyle başlayacak.
14.01.2023 Kültür Sanat
Katie Holmes'un kırmızı halıdaki kıyafet tercihi gündem oldu!
Katie Holmes'un kırmızı halıdaki kıyafet tercihi gündem oldu! Dünyaca ünlü ABD'li aktris ve yapımcı Katie Holmes, son giydiği kıyafetle sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. 43 yaşındaki güzel, 2000’li yılların başında moda olan elbise altına kot pantolon ile kırmızı halıda yürüdü. Bu kombin; geçmiş yıllarda Hilary Duff, Destiny's Child, Britney Spears, Paris Hilton, Anne Hathaway ve birçok ünlü tarafından kullanılmıştı.
14.12.2022 Cadde
23 ülkeden 101 film
23 ülkeden 101 film Bağımsız filmlerin kalesi Sundance Film Festivali, uzun metraj film programını açıkladı. Programda 23 ülkeden toplam 101 yapım yer alıyor.
9.12.2022 Kültür Sanat
‘Kadın hakları insan haklarıdır’
‘Kadın hakları insan haklarıdır’  Bu sezon başrolünü oynadığı “Armageddon Zamanı” adlı filmiyle gündemde olan ABD’li aktris Anne Hathaway (39) “The View” adlı TV programında, kürtajla ilgili düşüncelerini açıkladı.
3.11.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anne Hathaway, Elle dergisine konuştu...
22.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tarımcı aile Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi...
15.10.2022 Cadde
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor Yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh'in oturduğu, soygun hikayesini konu alan Ocean's serisinin dördüncü filmi için Holloywood'un sevilen aktörleri George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon, Ocean's Foutenn'i çekmek için 15 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Yıldızlar topluluğu oyuncu kadrosundan Bernie Mac 2008'de, Carl Reiner ise 2020'de hayatını kaybetmişti.
18.09.2022 Cadde
Barbie modası
Barbie modası Ünlüler arasında “Barbiecore” akımı büyük ilgi gördü. Bu trende ayak uyduranlar tıpkı ünlü oyuncak bebek Barbie gibi giyiniyor
7.08.2022 Dünya
Kırmızı halıda soyunarak Rusya'yı protesto etti
Kırmızı halıda soyunarak Rusya'yı protesto etti Sinemanın en prestijli festivali Cannes'da yıldızlar kırmızı halıda yürürken, bir katılımcı aniden üstündeki kıyafetleri yırtarak çıkardı. Protestocu, merdivenlerden inip kırmızı halının iki yanında bekleyen kameralara doğru 'Bize tecavüz etmeyi bırakın' diye bağırmaya başladı.
21.05.2022 Dünya
Şıklık yarışı
Şıklık yarışı Cannes Film Festivali’nin üçüncü gününde ‘Armageddon Time’ın galası yapıldı. Tören öncesi kırmızı halıda yine şıklık yarışı vardı.
21.05.2022 Cadde
Anne Hathaway ve Jared Leto'nun gala stili
Anne Hathaway ve Jared Leto'nun gala stili Oscar ödüllü oyuncular Anne Hathaway (39) ve Jared Leto (50), başrolü paylaştıkları sekiz bölümlük 'WeCrashed' dizisinin Los Angeles'ta gerçekleşen galasına katıldı.
19.03.2022 Cadde
'Rolüme uyum için vejetaryen oldum'
'Rolüme uyum için vejetaryen oldum' "WeCrashed" adlı dizide iş kadını Rebekah Neumann rolünü oynayan ABD'li oyuncu Anne Hathaway (39) katıldığı bir TV programında yeni çalışması hakkında konuştu.
18.03.2022 Dünya
Mikro çanta ve pencere modası
Mikro çanta ve pencere modası Dev çantalara veda… Çünkü el kadar çantalar moda oldu.
14.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anne Hathaway ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.