Anne Oğul

Anne Oğul

Son dakika anne oğul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne oğul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne oğul haber sayfamızda...

Anne Oğul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.412 anne oğul haberi bulunmuştur.
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Haberler
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.
20.03.2024 Cadde
Anne ile oğlunu öldüren katil tutuklandı
Anne ile oğlunu öldüren katil tutuklandı Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dini nikahlı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu öldüren katil zanlısı Cemal Yıldız, kıskıvrak yakalanarak tutuklandı.
14.02.2024 Gündem
Dini nikahlı koca katliam yaptı! Anne ve oğlunu öldürdü
Dini nikahlı koca katliam yaptı! Anne ve oğlunu öldürdü Gaziantep'te bir şahıs, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dini nikahlı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu tabanca ile öldürdü.
13.02.2024 Gündem
Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim!
Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim! Futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Şilan Makal, Bebek'te görüntülendi. Ekranlara geri döneceğini söyleyen oyuncu  "Görüşmelere başladım" dedi.
28.01.2024 Cadde
Anne ve oğlu dereye dönen caddeden karşıya geçmek isterken düştü
Anne ve oğlu dereye dönen caddeden karşıya geçmek isterken düştü İstanbul'da yoğun yağış sonrası dereye dönen caddeden karşıya geçmeye çalışan anne ve oğlu, kameraya yansıdı. Suların içerisinden geçemeyeceğini anlayan anne oğul, geri dönmeye çalışırken düştü.
30.11.2023 Haberler
16 ayda 18 kilo aldı! Çöp evde bulunan Cem Muhammet’ten haber var
16 ayda 18 kilo aldı! Çöp evde bulunan Cem Muhammet’ten haber var Bursa’da, teyzesi Kamuran Pınar Acar (45) tarafından kaçırıldığı öne sürülen ve çöp ev haline gelen dairede kilitli odada 1 yıl boyunca alıkonulan Cem Muhammet A. (10) ile annesi Yasemin Acar (49), ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Anne Acar eylül ayından beri birlikte yaşadıklarını belirterek, yeni bir hayat kurduklarını söyledi.
19.11.2023 Gündem
Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz'
Torunlarını göremiyorlar! 'Gelinimizle korkunç bir kâbusun içindeyiz' 'Yüz Yüze', 'Kaya' ve 'Hayalet Sürücü' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage ile eski eşi Christina Fulton'ın, üç yıl önce dünyaya gelen ikiz torunlarıyla hâlâ tanışamadıkları ortaya çıktı. Fulton, gelinine dava açarak; "Nicolas ve ben iki güzel küçük torunumuzla doğduklarından beri hiç görüşemedik" ifadelerini kullandı.
18.11.2023 Cadde
Çağla Şıkel ile oğullarının eğlenceli günü
Çağla Şıkel ile oğullarının eğlenceli günü Ünlü model Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlere poz veren Şıkel, gittikleri eğlence merkezinde oğullarına arkadaş gibi eşlik ederek görenlerin takdirini topladı.
1.11.2023 Cadde
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon!
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon! İki farklı adam, iki farklı karakter... Frankie Fredericks ve Ato Boldon... 1996 Atlanta Olimpiyatı’nda iki ayrı atlet tarafından kırılan iki dünya rekoruna da katkıda bulundular. Belki başka bir şampiyona olsa altın alacakları derecelerle gümüş ve bronza razı oldular.
29.10.2023 Diğer
Anne oğul dayanışması amansız hastalığa galip geldi
Anne oğul dayanışması amansız hastalığa galip geldi Ankara'da meme kanserine yakalanan Gülistan Benli (47) ile lösemi olan oğlu Hakan Çağan, el ele verip birlikte mücadele ederek hastalığı yendi. Gülistan Benli, kısa süre önce yeniden nükseden hastalığı tamamen yeneceğine inandığını söyleyerek, kendisi gibi olan annelere oğluyla birlikte örnek olmak istediğini söyledi.
17.10.2023 Gündem
Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin'in AVM stili
Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin'in AVM stili Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, 1999 yılında boşandığı eski futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin ile önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
11.10.2023 Cadde
Ece Erken: Şafak, Eymen’e çok güzel babalık yaptı!
Ece Erken: Şafak, Eymen’e çok güzel babalık yaptı! Sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen'in, rahmetli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu çok sevdiğini söyledi. Ünlü isim, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu'ndan bahsederken gözleri doldu.
30.09.2023 Cadde
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Cansu Tosun ekrana dönüş için heyecanlı
Cansu Tosun ekrana dönüş için heyecanlı Oyuncu Cansu Tosun, önceki gün üç yaşındaki oğlu Marsel ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde AVM'ye gelen anne oğul, güneşli havanın keyfini çıkardı.
19.09.2023 Cadde
Bir gün önce transfer teklifi aldı ama... Annesi için futbolculuk kariyerinden vazgeçti!
Bir gün önce transfer teklifi aldı ama... Annesi için futbolculuk kariyerinden vazgeçti! Sroz hastalığıyla mücadele eden annesine donör olan Vefa Spor futbolcusu Murat Turan, donör olabileceğini öğrendikten bir gün önce başka bir kulüpten transfer teklifi aldığını söyledi. Annesine büyük bir vefa örneği göstererek kariyerinden vazgeçen futbolcu, 'Transfer olmak mı donör olmak mı derseniz tabi ki de donör olmak derim. Hayatımda aldığım en güzel teklif buydu' ifadelerini kullandı.
14.08.2023 Gündem
Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü! Cezaevinde intihar etti
Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü! Cezaevinde intihar etti Denizli’nin Tavas ilçesinde tartıştığı eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren şahıs, cezaevinde intihar etti.
8.08.2023 Gündem
Eşini ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı
Eşini ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Denizli’nin Tavas ilçesine yerleşen depremzede, çıkan tartışmada eşi ve eşinin ilk evliliğinden olan 4 yaşındaki çocuğu öldürdü. Katil kocanın cinayeti işleme sebebi ise şoke etti.
7.08.2023 Gündem
Seçkin Piriler oğluyla Bodrum'da tatilinde!
Seçkin Piriler oğluyla Bodrum'da tatilinde! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, önceki gün oğlu Volkan Tangöze’yle Yalıkavak’ta görüntülendi. Anne-oğul şezlongta sohbet edip zaman geçirdi.
7.08.2023 Cadde
Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdi!
Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdi! Yıllar sonra kalbini yeniden aşka açan, son günlerde Avukat Nail Gönenli sıkça görüntülenen Çağla Şıkel, son olarak oğlu Kuzey ile paylaşımıyla dikkat çekti. Soğuk korkusunu yenebilmek için kampa katılan anne-oğul, buz dolu fıçıya girdi.
27.07.2023 Cadde
Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdi!
Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdi! Yıllar sonra kalbini yeniden aşka açan, son günlerde Avukat Nail Gönenli sıkça görüntülenen Çağla Şıkel, son olarak oğlu Kuzey ile paylaşımıyla dikkat çekti. Soğuk korkusunu yenebilmek için kampa katılan anne-oğul, buz dolu fıçıya girdi.
27.07.2023 Magazin
Ve sahne tekrar Nysa’nın
Ve sahne tekrar Nysa’nın Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki Nysa Antik Kenti’nin tiyatrosunda, önümüzde uzanan kentin tarih sahnesindeki yolculuğunu seyredeceğiz. Tarihi M.Ö. 3. yüzyıldan 12-13. yüzyıla kadar uzanan Nysa’da bebek Dionysos’un büyütülmesine, Persephone’nin yeraltına kaçırılmasına tanıklık edeceğiz. Köprülerinden kütüphanesine, gözümüzün görebildiği her noktasında, tarihin, kalabalık bir oyuncu kadrosu ile sahne aldığı Nysa’nın arkeolojik araştırmalarla yeniden canlanarak binlerce yıllık oyunun son perdesinde karşımıza tekrar “eğitim ve kültür kenti” olarak çıkışını izleyeceğiz.
23.07.2023 Arkeoloji
Özlem Yıldız'ın oğlu Demir annesini omuzlarında taşıdı!
Özlem Yıldız'ın oğlu Demir annesini omuzlarında taşıdı! Ünlü sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir Serter ile Bodrum'daki bir otelin plajında görüntülendi. Bir ara annesini omzuna alan 17 yaşındaki Demir Serter, keyifli halleriyle dikkat çekti.
19.07.2023 Cadde
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımına beğeni yağdı
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımına beğeni yağdı Katıldığı moda yarışmasının ardından rol aldığı 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, yaz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını paylaşan bir çocuk annesi Makal, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.
14.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anne Oğul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.