Ant

Ant

Son dakika Ant haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ant gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ant haber sayfamızda...

Ant

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.602 ant haberi bulunmuştur.
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Milletimizden bir kredi aldık. Bu kredi bir tüketici kredisi değildir. Öyle görürsek harcar bitirir ve kaybederiz. Bu kredi bir yatırım kredisidir. Seçmen bize '5 yıl iyi yönetin, 4 yıl sonunda karar vereceğim. Eğer belediyeleri iyi yönetir, kavga etmezseniz, size Türkiye'yi yönetmeniz için daha büyük kredi vereceğim' demiştir. Seçmenin bu kredisini doğru değerlendirmek, bu 4 yıl en iyi hizmeti yapmak, örgüt olarak çok çalışmak durumundayız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Antalya'da oy verme işlemleri başladı
Antalya'da oy verme işlemleri başladı Antalya’da, Mahalli İdareler Seçimi için oy verme işlemleri saat 08.00 itibarıyla başladı.
31.03.2024 Gündem
Füsun Ant hayatını kaybetti
Füsun Ant hayatını kaybetti Afa Yayınları kurucularından editör ve çevirmen Füsun Ant hayatını kaybetti.
27.03.2024 Kültür Sanat
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde seçim ofisi açan AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, "Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz" dedi.
11.03.2024 Gündem
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı
'Kıyamet günü çok yakın' eziyeti! Tarikattaki tüm kadınları zorla hamile bıraktı "Kıyamet günü çok yakın, Hz. İsa ikinci kez gelecek" diyordu. Ona inananlar ormanın derinliklerine çekildiler, amaçları karıncalar gibi çalışıp kurtuluşa ulaşmaktı. İşte ne olduysa o zaman oldu. Tarikatın kadınlarını zorla hamile bırakan, itaat etmeyenlere kan kusturan şarlatanın maskesi düştü. Kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyecek işkence yöntemlerine başvuran sahte peygamber, kendi sonunu elleriyle yazdı.
27.02.2024 Yaşam
Akşener iktidarı ve muhalefeti birlikte hedef aldı: Hacivat da Karagöz de memnun
Akşener iktidarı ve muhalefeti birlikte hedef aldı: Hacivat da Karagöz de memnun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. İliç’teki maden faciasına değinen Akşener, 2022 yılında bölgeye giden parti heyetinin hazırladığı raporu ilgili kurumlara göndererek, söz konusu maden sahasındaki tehlikelere karşı iktidarı uyardıklarını belirterek “Ancak iktidar kulağının üstüne yatmayı tercih etti” dedi.
15.02.2024 Gündem
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği!
İYİ Parti Genel Merkezi'nde aday gerginliği! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasından gerginlik ve tartışma yaşandı.
14.02.2024 Haberler
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
17.02.2024 Gündem
‘Faturayı Bay Kemal’e kestiler’
‘Faturayı Bay Kemal’e kestiler’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel seçimlerin ardından dağılan Millet İttifakı’na yönelik, “Bay Kemal’e ilk hançeri vuranlar toplam oyları yüzde 1’i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis’e taşıdığı uyanıklar oldu” ifadelerini kullandı.
9.02.2024 Gündem
AYM Başkanı Arslan: 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar
AYM Başkanı Arslan: 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, "Elbette AYM'nin kararlarını ve Anayasa hükümlerini beğenmeyebilir, bunlara katılmayabilirsiniz; ancak bir hukuk devletinde katılsak da katılmasak da bu kararlara uyulması anayasal bir sorumluluktur. AYM kararları kesin olup; yasama, yürütme ve yargı organları, irade makamlarını, gerçek ve tüzel kişileri bağlar" dedi.
8.02.2024 Gündem
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 19’ncu dönem ve 2’nci dönem Astsubay Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimi kursiyerlerinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
2.02.2024 Gündem
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
Sahillerde 'ceset' devriyesi! 'Çok üzücü bir durum'
Sahillerde 'ceset' devriyesi! 'Çok üzücü bir durum' Antalya'da sahillerde 6 günde 8 ceset bulunmasının ardından Serik'te polis ekipleri, kıyı bandında gece gündüz devriye görevine başladı.
23.01.2024 Gündem
Şair ve yazar Süreyya Berfe hayatını kaybetti
Şair ve yazar Süreyya Berfe hayatını kaybetti Şair ve yazar Süreyya Berfe, 80 yaşında hayatını kaybetti. Berfe, Meydan Larousse, Cumhuriyet Ansiklopedisi, Yirminci Yüzyıl Tarihi gibi ansiklopedik yayınların hazırlanmasına katkı­da bulunmuştu.
9.01.2024 Cadde
Kızılay Kan Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Kızılayı Kan Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Kızılay Kan Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Türk Kızılayı Kan Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türk Kızılayı Kan Merkezleri hafta sonu açık mı? Türk Kızılayı Kan Merkezleri'ne gitmek isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Türk Kızılayı Kan Merkezleri'nin çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Türk Kızılayı Kan Merkezleri çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. P harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: U Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. U harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “U ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
P ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
P ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler heyecanlarının yanı sıra bir de isim telaşına kapılırlar. Bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Ömür boyu taşıyacakları ismi verirken ebeveynler seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kulağa hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. P harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “P ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Arjantin Hakkında Bilgiler; Arjantin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Arjantin Hakkında Bilgiler; Arjantin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde yüzlerce ülke vardır. Her ülkenin kendine ait özellikleri bulunur. Bu ülkelerden bir tanesi de Güney Amerika ülkeleri arasında bulunan Arjantin’dir. Arjantin dünya ülkeler arasında oldukça önemli ülkelerden biri olarak karşımıza çıkar. Arjantin ile ilgili detayları derledik.
2.01.2024 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Ant ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.