Antalya-Konya karayolu trafiğe kapatıldı
Antalya-Konya karayolu trafiğe kapatıldı Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel yoğun kar yağışı, buzlanma ve şiddetli tipi nedeniyle tüm araç trafiğine kapatıldı.
10.03.2022 Haberler
Antalya-Konya karayolu tüm araç trafiğine kapatıldı
Antalya-Konya karayolu tüm araç trafiğine kapatıldı Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi nedeni ile tüm araç trafiğine kapatıldı. Tipi nedeni ile Alacabel’de görüş mesafesi sıfıra kadar düştü.
9.02.2022 Haberler
Antalya-Konya karayolu TIR'ların geçişine kapatıldı
Antalya-Konya karayolu TIR'ların geçişine kapatıldı İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en önemli yol olan Antalya-Konya karayolunda kar etkisini yeniden gösterdi. Bin 825 metre rakımlı Alacabel’de kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu, yol tırların geçişine kapatıldı.
8.02.2022 Haberler
Antalya-Konya karayolu tüm araç trafiğine kapatıldı
Antalya-Konya karayolu tüm araç trafiğine kapatıldı Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda gece saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kara yolunun bin 825 metre rakımlı Alacabel mevki'inde kar yağışı ve şiddetli tipi sebebiyle tüm araç trafiğine kapatıldı.
25.01.2022 Haberler
Antalya -Konya karayolunda kar kalınlığı bir metreyi geçti
Antalya -Konya karayolunda kar kalınlığı bir metreyi geçti İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en önemli yol olan Antalya-Konya karayolunda kar yağışının etkili olması nedeniyle dinlenme tesislerine yönlendirilen tırlara saat 16.00 civarında geçiş izni verildi.
12.01.2022 Haberler
Antalya-Konya karayolunda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı
Antalya-Konya karayolunda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı devam ediyor. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşırken, Karayolları ekipleri iş makinalarıyla temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
11.01.2022 Haberler
Antalya-Konya yolu ulaşıma açıldı
Antalya-Konya yolu ulaşıma açıldı Antalya'nın Akseki ilçesinde yoğun kar ve tipi  nedeniyle sabah saatlerinde kapanan Antalya-Konya kara yolu ulaşıma açıldı.
16.01.2019 Gündem
Antalya-Konya karayolu kar nedeniyle trafiğe kapatıldı
Antalya-Konya karayolu kar nedeniyle trafiğe kapatıldı Etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılan Antalya-Konya karayolu yeniden ulaşıma açıldı.
2.01.2019 Gündem
Antalya-Konya Karayolu trafiğe kapandı
Antalya-Konya Karayolu trafiğe kapandı Antalya-Konya karayolu Akseki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle trafiğe kapandı. Edinilen bilgiye göre, Akseki ilçesinde saat 16.00 sıralarında başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi. Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar kalındığı yaklaşık 15 santimetreye ulaştı. Fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman sıfıra kadar düşerken yol trafiğe kapandı. Bölgede yüzlerce araç yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin yol açma çalışmaları devam ederken, jandarma ve bölge trafik ekipleri de yolda kalanlara yardım ediyor.
11.09.2019 Haberler