MKE Ankaragücü'nde Kulusic'in sözleşmesi uzatıldı
MKE Ankaragücü'nde Kulusic'in sözleşmesi uzatıldı MKE Ankaragücü, Hırvat futbolcusu Ante Kulusic'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattığını duyurdu.
23.07.2020 Ankaragücü
Ülkesini Volkan Şen için uyardı!
Ülkesini Volkan Şen için uyardı! Gençlerbirliği'nin Hırvat futbolcusu Ante Kulusic, Hırvatistan'ın Arda ve Hakan dışında en çok Fenerbahçeli oyuncuya dikkat etmesi gerektiği uyarısında bulundu.
1.07.2020 Futbol
Süper Anadolu
Süper Anadolu Hamza Hamzaoğlu, savunmanın her iki kanadına takviye yapılmasını istiyor.   Trabzonspor yönetimi Ersun Yanal’la resmen masaya oturuyor.   Edin Visca’ya komşudan talip var.   Sezonun flaş takımı Osmanlıspor’un yıldızlaşan isimlerine ise teklif yağıyor.    Vukovic, Rize zaferinde attığı golle takımının Avrupa Ligi’ni garantilemesinde başrol oynamıştı   Akhisar’ın yıldızı Hugo Rodallega’nın adı sürekli Çin takımlarıyla anılıyor.   Gençlerbirliği’nin başarılı stoperi Ante Kulusic’in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
26.04.2016 Programlar
Zaccardo, Balıkesir'i beğenmedi!
Zaccardo, Balıkesir'i beğenmedi! Zeki Çıkrıkçı, "Milan'ın deneyimli oyuncusu Zaccardo konusunda kendisiyle anlaşmıştık ama o şehri beğenmediğini söylemiş. Biz de 'bizi beğenmeyeni biz hiç beğenmeyiz' diyerek vazgeçtik" dedi.
1.07.2020 Futbol