Antonio Conte

Antonio Conte

Son dakika Antonio Conte haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antonio Conte gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antonio Conte haber sayfamızda...

Antonio Conte

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 533 antonio conte haberi bulunmuştur.
Bayern Münih'te Tuchel dönemi sona erdi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday
Bayern Münih'te Tuchel dönemi sona erdi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday Bayern Münih, Thomas Tuchel'in sezon sonunda görevden ayrılacağını duyurdu.
21.02.2024 Almanya Bundesliga
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor' Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Antonio Conte'den Pep Guardiola sözleri!
Antonio Conte'den Pep Guardiola sözleri! Dünyaca ünlü teknik direktör Antonio Conte, suskunluğunu bozdu. İtalyan çalıştırıcı, Pep Guardiola ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
14.02.2024 Dünyadan Futbol
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim'
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim' Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsü sonrası yaşananları ilk kez açıkladı. Younes Belhanda'nın Galatasaray maçında kenara gelmesinin kendi fikri olduğunu belirten Sancak çarpıcı ifadeler kullandı.
16.12.2023 Adana Demirspor
Derin Atakan, Formula Kite Gençler Dünya Şampiyonu oldu!
Derin Atakan, Formula Kite Gençler Dünya Şampiyonu oldu! Fenerbahçe Doğuş Yelken olimpik takım sporcusu Derin Atakan, Formula Kite kızlar klasmanında Gençler Dünya Şampiyonu oldu.
15.12.2023 Su Sporları
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 4 aday! Antonio Conte'den vazgeçildi Beşiktaş'ta yeni bir yapılanmaya hazırlanan kurmayların ara transfer döneminde takımın başına yabancı bir teknik direktör getirmeyi planladığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda 4 aday üzerinde durduğu aktarıldı.
15.12.2023 Beşiktaş
Erik ten Hag'ın koltuğu sallanıyor! Manchester United'da 8 aday
Erik ten Hag'ın koltuğu sallanıyor! Manchester United'da 8 aday Avrupa kupalarına veda edilmesinin ardından Erik ten Hag'la yollarını ayırmayı planlayan Manchester United'ın 8 kişilik bir aday listesi oluşturduğu iddia edildi.
Galatasaray yenilgisi Erik ten Hag'ın sonu oldu! Manchester United için yeni adaylar belirlendi
Galatasaray yenilgisi Erik ten Hag'ın sonu oldu! Manchester United için yeni adaylar belirlendi Manchester United'ın sahasında Galatasaray 3-2 yenilmesi Hollandalı menajer Erik ten Hag'ın da sonunu hazırladı. Kırmızı Şeytanlar, Erik ten Hag'ın görevine son vermeyi düşünürken yeni teknik direktörler adayları da ortaya çıktı.
4.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'den altı numara transferi için karar! Yıldız ismin sözleşmesi askıya alınabilir
Fenerbahçe'den altı numara transferi için karar! Yıldız ismin sözleşmesi askıya alınabilir Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da mutlak başarı hedefleyen Fenerbahçe'de transferin bitmesine kısa süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'de aktardı.
14.09.2023 Fenerbahçe
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti Gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında gösterilen Gianluigi Buffon, sahalara veda etti. Panter kıvraklığında atlayışları, kuvvetli refleksleri, takımını geriden yönetmesi, rakip oyuncularla dahi sahada iyi iletişim kurmasıyla futbolun simge isimlerindendi.
6.08.2023 Futbol
Sert çıktı: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spalletti'yi getirecek hali mi var?
Sert çıktı: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spalletti'yi getirecek hali mi var? Jorge Jesus'la yolları ayıran Fenerbahçe yönetimi teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Ali Koç dün Olağan Mali Genel Kurul'da yaptığı açıklamada yeni teknik direktör için ipuçları verdi. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, sarı-lacivertli kulüpteki son gelişmeleri masaya yatırırken, Başkan Ali Koç'a eleştiriler yöneltti. İşte o yazı...
18.06.2023 Fenerbahçe
Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı! Luciano Spaletti kovulmak üzere
Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı! Luciano Spaletti kovulmak üzere İtalya Serie A'da 33 yıllık şampiyonluk hasreti sona eren Napoli'de Başkan Aurelio De Laurentiis ile tartışan Teknik Direktör Luciano Spaletti'nin görevine son verileceği iddia edildi. Napoli'nin yeni teknik adam konusunda da harekete geçtiği öne sürüldü.
22.05.2023 İtalya Serie A
Zirvede dudak uçuklatan bedel, Jorge Jesus da listede! İşte en çok bonservis kazandıran teknik direktörler
Zirvede dudak uçuklatan bedel, Jorge Jesus da listede! İşte en çok bonservis kazandıran teknik direktörler Ünlü istatistik sitesi Football Bencharmak, 2000-2001 sezonun bu yana kulüplerine en çok gelir kazandıran teknik direktör listesini derledi. Listede Jorge Jesus da yer aldı.
8.05.2023 Futbol
Igor Tudor için bomba iddia! Efsanesi olduğu kulübe dönebilir
Igor Tudor için bomba iddia! Efsanesi olduğu kulübe dönebilir Bir dönem Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Hırvatk teknik direktör Igor Tudor, Marsilya ile unutulmaz bir sezon geçiriyor. İspanyol basını, Hırvat teknik adamın muhtemel yeni adreslerini okuyucularına aktardı.
6.05.2023 Fransa Ligue 1
Klopp'tan olay sözler: Neden hala Liverpool'un teknik direktörüyüm?
Klopp'tan olay sözler: Neden hala Liverpool'un teknik direktörüyüm? Premier Lig'de görevlerine son verilen Graham Potter, Brandon Rodgers ve Antonio Conte'nin ardından gözler Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp'a çevrildi.
Everton - Tottenham maçında saha karıştı! Doucoure'den Kane'e olay müdahale
Everton - Tottenham maçında saha karıştı! Doucoure'den Kane'e olay müdahale Premier Lig'de haftanın kapanış maçında Tottenham ve Everton karşı karşıya geldi. 1-1 biten ve 2 kırmızı kart çıkan karşılaşmada Doucoure'nin Harry Kane'e yaptığı müdahale büyük ses getirdi.
Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü! Transfer gerçekleri ortaya çıktı
Cristiano Ronaldo, İngiliz devinin kapısından döndü! Transfer gerçekleri ortaya çıktı Manchester United ile olaylı ayrılığının ardından Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibine transfer olmadan önce İngiliz devinin kapısından döndüğü iddia edildi. İşte detaylar...
Tottenham'da Antonio Conte dönemi sona erdi! Resmen açıklandı
Tottenham'da Antonio Conte dönemi sona erdi! Resmen açıklandı Tottenham, 53 yaşındaki İtalyan Teknik Direktör Antonio Conte ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.
Tottenham, Antonio Conte ile yollarını ayırdı!
Tottenham, Antonio Conte ile yollarını ayırdı! Tottenham, teknik direktör Antonio Conte ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Julian Nagelsmann'ın yeni rotası İngiltere
Julian Nagelsmann'ın yeni rotası İngiltere Tottenham, Bayern Münih'teki görevinden ayrılan Julian Nagelsmann ile görüşmeye hazırlanıyor.
Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Maaşını ödemeyi kabul ettiler
Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Maaşını ödemeyi kabul ettiler Ara transfer dönemi sona erse de Fenerbahçe, sezon sonunda büyük bir bomba patlatabilir. Dünya devi, kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncusu için Fenerbahçe'nin kapısını çalarken maaş konusunda da elini taşın altına koymaya hazırlanıyor.
11.03.2023 Fenerbahçe
Richarlison, Conte'yi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek? Burada aptal yok
Richarlison, Conte'yi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek? Burada aptal yok Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Milan, Tottenham'ı saf dışı bırakarak çeyrek finale yükseldi. Dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından Tottenham'ın Brezilyalı yıldızı Richarlison, teknik direktör Conte hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de bu sezon hedefine ulaşmayı planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine 3 dünya yıldızını birden aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.
25.02.2023 Fenerbahçe
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu!
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Lucas Moura'nın sarı lacivertli kulüpten talep ettiği ücret belli oldu.
23.02.2023 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü yıldız adım adım Fenerbahçe'ye! Transferi duyurdular
Dünyaca ünlü yıldız adım adım Fenerbahçe'ye! Transferi duyurdular Transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından Fenerbahçe çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.
22.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Antonio Conte ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.