Antonio Valencia

Antonio Valencia

Son dakika Antonio Valencia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antonio Valencia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antonio Valencia haber sayfamızda...

Antonio Valencia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 247 antonio valencia haberi bulunmuştur.
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici'
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Villarreal'e geri dönen Eric Bailly, kariyerine dair açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan Eric Bailly, UEFA Avrupa Ligi finalini kaçırdığı kırmızı kart nedeniyle utandığını dile getirdi.
3.01.2024 İspanya La Liga
Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var'
Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var' 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonun belli olmasına saatler kala heyecan artık en üst noktaya geldi. Tüm herkesin sonucunu merak ettiği dev final öncesi ünlü isimler dev final için görüşlerini sıraladı. İşte final için yapılan yorumlar...
18.12.2022 Dünya Kupası
Antonio Valencia ülkesine döndü
Antonio Valencia ülkesine döndü İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'la yollarını ayıran Antonio Valencia, Ekvador Ligi takımlarından LDU Quito'ya transfer oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
‘G.Saray’a bağlı’
‘G.Saray’a bağlı’ Galatasaray'ın Premier Lig devi Manchester United'la sözleşmesi bitecek Antonio Valencia'ya talip olduğu ileri sürüldü.
30.06.2020 Galatasaray
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları...
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları... Yeni sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başlayan ve gözünü serbest oyuncu piyasasına çeviren kulüpleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Paris Saint-Germain'den Buffon, Rabiot ve Dani Alves, Marsilya'dan Balotelli, Barcelona'dan Vermaelen, Atletico Madrid'den Godin, Felipe Luis, Juanfran, Bayern Münih'ten Ribery, Robben, Manchester United'dan Ander Herrera, Mata, Porto'dan Brahimi, Hector Herrera, Arsenal'den Welbeck, Monreal sözleşmeleri biten futbolcular arasında yer alıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel'i transfer etmek için tüm kozlarını devreye soktu.     Galatasaray, Türkiye Kupası yarı finali rövanşındaki Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı.     Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.     Manchester United'da menajer Solskjaer'in kadroda düşünmediği Antonio Valencia, sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılıyor.
21.04.2019 Programlar
Antonio Valencia, Manchester United'a veda etti
Antonio Valencia, Manchester United'a veda etti Manchester United'da menajer Ole Gunnar Solskjaer'in kadroda düşünmediği Antonio Valencia, sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılıyor. Kontratı bu yaz sona erecek olan Ekvadorlu futbolcu, resmi Instagram hesabından kulübe veda etti.
Antonio Valencia Manchester'dan ayrılıyor!
Antonio Valencia Manchester'dan ayrılıyor! Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın menajeri Solskjaer Valencia'nın takımdan ayrılacağını duyurdu.
Mourinho'dan Zlatan harekatı
Mourinho'dan Zlatan harekatı La Galaxy'nin yıldız oyuncusu Zlatan İbrahimoviç eski dostu Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun uğraşları sonucu Old Trafford'a dönmek için hazırlıklarına başladı. Yıldız oyuncu gelecek ay sezonun bitimiyle La Galaxy'e veda edip Avrupa'ya dönmek için tamamen hazır olacak.
Antonio Valencia'dan Jose Mourinho gafı!
Antonio Valencia'dan Jose Mourinho gafı! Manchester United'ın dün Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Valencia'yla 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Antonio Valencia, sosyal medya üzerinden büyük bir gafa imza attı. Yıldız futbolcu, daha sonrasında ise özür mesajı yayımladı.
Manchester United - Sevilla: 1-2
Manchester United - Sevilla: 1-2 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla deplasmanda Manchester United'ı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. İspanya'da oynanan ilk karşılaşma 0-0 berabere bitmişti.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
UEFA Yılın 11'i adayları açıklandı
UEFA Yılın 11'i adayları açıklandı Bu yıl 17'ncisi düzenlenen UEFA Yılın 11'i adayları arasında, geçen sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Real Madrid'den 11 oyuncu yer aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ayın teknik direktörü Guardiola
Ayın teknik direktörü Guardiola İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola, eylül ayının teknik direktörü seçildi.
FIFA FIFPro Yılın 11'i adayları belli oldu
FIFA FIFPro Yılın 11'i adayları belli oldu Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Real Madrid-Manchester United: 4-2
Real Madrid-Manchester United: 4-2 Real Madrid ile Manchester United, yarın yapacakları UEFA Süper Kupa maçıyla Avrupa kupalarında 11. kez karşılaşacak. Madrid ekibi 4'üncü, Manchester temsilcisi 2'nci kez kupayı kazanmaya çalışacak. Eflatun-beyazlılar, Manchester United'ı mağlup etmesi halinde 1989 ve 1990'da mutlu sona ulaşan Milan'dan bu yana üst üste iki kez kupayı kazanan ilk takım olacak.
1.07.2020 İspanya La Liga
Manchester United'ın yeni transferi Lukaku ilk golünü attı
Manchester United'ın yeni transferi Lukaku ilk golünü attı Manchester United'ın flaş transferi, yeni takımıyla ilk golünü attı.
Manchester United, Valencia'nın sözleşmesini uzattı
Manchester United, Valencia'nın sözleşmesini uzattı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Ekvadorlu futbolcusu Antonio Valencia'nın sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı.
UEFA Avrupa Ligi'nde 572 milyon euroluk final
UEFA Avrupa Ligi'nde 572 milyon euroluk final Finalde karşılaşacak Manchester United ve Ajax'ın toplam futbolcu değeri 572,2 milyon euro. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre Manchester United, 469 milyon euro, Ajax da 103 milyon 200 bin euro tahmini piyasa değerine sahip... Dev final yarın akşam 21.45'te...
Valencia, 1 yıl daha Manchester United'da
Valencia, 1 yıl daha Manchester United'da Manchester ekibi, 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kullanma kararı aldı.
Dün geceye damga vuran kadın!
Dün geceye damga vuran kadın! Dün gece oynanan Everton - Manchester United maçına bir kare damga vurdu. Sahada mücadele veren ekipler Manchester United ve Everton olmasına rağmen, Antonio Valencia'nın taç atışı sırasında arka planda Chelsea montu giyen bir kadın göze çarpıyor.    Sosyal medyada bir anda yayılmaya başlayan kare üzerine herkes bir yorum yaparken, açıklama söz konusu kadından geldi.   'Ne giymemi bekliyordunuz?'   İnstagram hesabından bir açıklama yapan Emily Rogawski 'Ben Chelsea'yi ve futbolu seviyorum. Ama 15 pound karşılığında böyle bir yerden izleyebileceğim maçı kaçıramazdım. Bastian Schweinsteiger'i de görmek istedim. Ama ciddi olarak söylemek gerekirse bir Chelsea hayranı olarak ne giymemi bekliyordunuz?' dedi.
5.12.2016 Futbol
Valencia'ya durmak yok!
Valencia'ya durmak yok! Manchester United'in başarılı oyuncusu Antonio Valencia kırık olan eline rağmen çalışmaya devam ediyor.
6.11.2016 Futbol
Ekvador'dan Şili'ye şok!
Ekvador'dan Şili'ye şok! 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 9. maç gününde Ekvador ile Şili karşı karşıya geldi. Olímpico Atahualpa'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Ekvador, 3-0'lık skorla kazandı.   Ekvador, 18. dakikada Antonio Valencia ve 23. dakikada Cristian Ramirez ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Felipe Caicedo, 46. dakikada attığı golle maçın skorunu tayin etti.
8.10.2016 Futbol
Bruma, Cristiano Ronaldo’yu solladı
Bruma, Cristiano Ronaldo’yu solladı Genç Portekizli Bruma; orta sahadan topu alarak Gökhan İnler, Atiba, Tosic ve Marcelo’nun arasından çıktıktan sonra Fabri’yi avlarken, saatte 34 km. hıza ulaştı. Bruma’nın örnek aldığı Ronaldo’nun topla hızı ise saatte 33.6 km...
30.06.2020 Galatasaray
Valencia'nın aşk kaçamağı gündeme bomba düştü!
Valencia'nın aşk kaçamağı gündeme bomba düştü! İngiltere Premier Lig'de aldığı kötü sonuçlarla zor zamanlar geçiren Manchester United'da 31 yaşındaki yıldız oyuncu Antonio Valencia'nın aşk kaçamağı gündeme oturdu.
1.07.2020 Magazin
Premier Lig'de gündem Manchester derbisi
Premier Lig'de gündem Manchester derbisi Kariyerlerinde ilk kez aynı kentin takımını çalıştıran Jose Mourinho ve Josep "Pep" Guardiola'nın derbi sınavı için gözler İngiltere Premier Lig'de yarın oynanacak Manchester United-Manchester City maçına çevrildi.

Benzer Haber Etiketleri

Antonio Valencia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.