AÖF 14-15 Aralık sınav sonuçları açıklandı! Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçlarını açıkladı
AÖF 14-15 Aralık sınav sonuçları açıklandı! Anadolu Üniversitesi AÖF sonuçlarını açıkladı AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi üzerinden adaylar sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.
20.12.2019 Eğitim
AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı! AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı! AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF bahar dönemi ara sınavları sonrası gözler sınav soru ve cevaplarına çevrildi. Konuyla ilgili olarak müjdeli haber geldi ve AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?
15.04.2019 Gündem
AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?
AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihleri arasında dört farklı oturumda gerçekleştirildi. Sabah ve öğleden sonra gerçekleştirilen dört farklı oturumlar AÖF bahar dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. AÖF bahar dönemi ara sınavlarının sona ermesinin ardından gözler sınav soru ve cevaplarına çevrildi. Peki AÖF bahar dönemi ara sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
15.04.2019 Gündem