Apa

Apa

Son dakika APA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan APA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan APA haber sayfamızda...

Apa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 apa haberi bulunmuştur.
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Genel Kurulu'na katıldıktan sonra dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.
25.02.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi.
23.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan peş peşe görüşmeler
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan peş peşe görüşmeler TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Tacikistan Temsilciler Meclisi Başkanı Mahmadtoir Zokirzoda ve Umman Şura Meclisi Başkanı Khalid Bin Hilal Bin Nasser Al Maawali ile Bakü’de bir araya geldi.
22.02.2024 Haberler
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan peş peşe görüşmeler
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan peş peşe görüşmeler TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Tacikistan Temsilciler Meclisi Başkanı Mahmadtoir Zokirzoda ve Umman Şura Meclisi Başkanı Khalid Bin Hilal Bin Nasser Al Maawali ile Bakü’de bir araya geldi.
22.02.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı ile görüştü
Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahibe Gafarova ile bir araya geldi.
22.02.2024 Gündem
Kurtulmuş: 30 bini aşkın insan dünyanın gözü önünde katledildi
Kurtulmuş: 30 bini aşkın insan dünyanın gözü önünde katledildi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan’da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14. Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.
22.02.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Büyükelçi Bağcı'yı ziyaret etti
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Büyükelçi Bağcı'yı ziyaret etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, APA Genel Kurulu dolayısıyla gittiği Bakü'de Büyükelçiliği ziyaret ederek, Büyükelçi Cahit Bağcı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
21.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Bakü'ye geldi.
21.02.2024 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14’üncü Genel Kuruluna katılmak üzere Azerbaycan’a gitti.
21.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Bakü'ye geldi.
21.02.2024 Haberler
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, beraberindeki parlamento heyetiyle Bakü'ye geldi.
21.02.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme
Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme Konya'da, 5 yıl önce yanlış adrese girilip Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı.
5.12.2023 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş Vietnam Başbakanı Chinh ile görüştü
Meclis Başkanı Kurtulmuş Vietnam Başbakanı Chinh ile görüştü TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Vietnam Başbakanı Pham Minh Chinh ile Meclis’te görüştü.
29.11.2023 Gündem
‘Bağımsız Filistin Devleti kurulmalı’
‘Bağımsız Filistin Devleti kurulmalı’ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) ev sahipliğinde düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı, üye ülkelerin meclis başkanları ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla Antalya’da düzenlendi.
28.11.2023 Gündem
Kurtulmuş: İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz
Kurtulmuş: İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz Asya Parlamenter Toplantısı'nda konuşan Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Gazze'deki zulmün çözümü için 3 temel şartı sıralayarak, "İnsanlığın bittiği noktadayız, konuşmaktan bile utanıyoruz." ifadelerini kullandı.
27.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Gazze mektubu! 'Hiçbir şey İsrail'in barbar saldırılarını haklı gösteremez'
Kurtulmuş'tan Gazze mektubu! 'Hiçbir şey İsrail'in barbar saldırılarını haklı gösteremez' Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asamble üyesi ülkelerin parlamento başkanlarına İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin bir mektup gönderdi.
1.11.2023 Gündem
'Yapay zeka stresi' işinizi etkiliyor mu?
'Yapay zeka stresi' işinizi etkiliyor mu? ABD'de yapılan bir ankette çalışanların üçte birinden fazlasının, yapay zekanın görevlerinin bir kısmını veya tamamını 'tarihe gömmesinden' korktuğu ortaya çıktı. Bu endişe çalışanları nasıl etkiliyor? Peki bununla nasıl başa çıkılır?
9.10.2023 Milliyet Executive
Karabağ'da batının ikiyüzlülüğü! Azerbaycan elçisinden Alman televizyonuna açıklama
Karabağ'da batının ikiyüzlülüğü! Azerbaycan elçisinden Alman televizyonuna açıklama Bir Alman televizyonunda Karabağ'da yürütülen operasyon hakkında açıklamalarda bulunan Azerbaycan'ın Almanya Büyükelçisi Nasimi Aghayev, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali üzerinden örnek vererek batılı ülkelerin yaşananlar hakkında ikiyüzlü bir tutum sergilediğini aktardı.
6.10.2023 Dünya
Aliyev Paşinyan'la buluşmayı reddetti! Türkiye korkusu masayı devirdi
Aliyev Paşinyan'la buluşmayı reddetti! Türkiye korkusu masayı devirdi Azerbaycan lideri İspanya'daki görüşmeyi kabul etmedi, perde arkasında Fransa ve Almanya'nın özel çabası vardı. Amerikan Politico dergisi ise, Karabağ'ın kaderi değişmeden İstanbul'da ABD, Rusya ve Avrupa Birliği'nin gizli bir toplantı gerçekleştirdiğini yazdı.
4.10.2023 Dünya
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Dünya
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi...
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi... Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Haberler
Azerbaycan'ın Karabağ operasyonundan ilk görüntüler!
Azerbaycan'ın Karabağ operasyonundan ilk görüntüler! Operasyonun ilk görüntülerini yayımlayan Azerbaycan haber ajansı APA, Hankendi'deki ayrılıkçı Ermenilere ait Tor hava savunma sisteminin imha edildiğini duyurdu. Rus üretimi sistemin seyir füzeleri ve güdümlü füzelere karşı kullanıldığı biliniyor.
19.09.2023 Haberler
Büyükşen çifti cinayetinde şok detay! 'İçin rahat olsun, onları öldürttüm'
Büyükşen çifti cinayetinde şok detay! 'İçin rahat olsun, onları öldürttüm' Konya’da 2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen cezaların gerekçeli kararı açıklandı.
6.06.2023 Gündem
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı Van'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre Yeşil Sol Parti 6, AK Parti ise 2 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.