Apron

Apron

Son dakika apron haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan apron gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan apron haber sayfamızda...

Apron

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 442 apron haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak"
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Genişletme Projesi'nin 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.
15.03.2024 Ekonomi
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Akdağmadeni YHT İstasyonu, 135 bin yolcuya hizmet verecek. Bugün itibariyle Ankara-Sivas hattımızdaki 8 istasyondan 5’inin gar binalarını inşa etmiş olduk” dedi. Uraloğlu, Yozgat’ın ulaştırma altyapısına 72 milyar 363 milyon lira yatırım yaptıklarını açıklayarak, önemli 12 adet karayolu projesine de devam ettiklerini bildirdi.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biz hizmet için siyaset yapıyoruz ki, şehirlerimiz gelişsin, ülkemiz gelişsin, vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakabilsin" dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi! 7 saat süren yol 2 saat 45 dakikaya inecek
Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi! 7 saat süren yol 2 saat 45 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız. Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı ile önce Kırıkkale'den Çorum'a, sonra da Samsun'a hızlı tren getireceğiz" dedi. Bakan Uraloğlu yeni hızlı tren ile iki şehir arası seyahat süresini de açıkladı.
28.02.2024 Ekonomi
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin! 'Afet sonrası yeniden inşa çalışmalarımız hızla sürüyor'
Ulaşım yatırımlarında öncelik deprem bölgesinin! 'Afet sonrası yeniden inşa çalışmalarımız hızla sürüyor' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yapım çalışmalarında son aşamaya geldik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yapım çalışmalarında son aşamaya geldik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kapadokya turizm bölgesinin hava trafiğinde önemli yer tutan Kayseri Havalimanı’nın yeni terminal binası ve apron yapımının 3 yıldır sürdürülen çalışmaların da son aşamaya gelindiğini bildirdi.
22.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanına hizmet verecek! 40 kilometrelik hat devrede
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanına hizmet verecek! 40 kilometrelik hat devrede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımlar kapsamında, havalimanında bulunan uçak yakıtı depolarının bağlantıları tamamlanarak havalimanına hizmet verecek 40 kilometre uzunluğundaki boru hattının devreye alındığını, bu kapsamda Deniz Limanı-Antalya Havalimanı arasında taşıma yapan yıllık yaklaşık 60 bin tankerin karayolu trafiğinden çekilmesinin sağlanarak, çevre kirliliğinin önüne geçileceğini bildirdi.
4.01.2024 Ekonomi
Gürcistan uçağı 12 yıl sonra Erzurum'daki aprondan çıkarıldı
Gürcistan uçağı 12 yıl sonra Erzurum'daki aprondan çıkarıldı Van depremi sonrası yardım getiren ve iniş yaptığı Erzurum Havalimanı'nda kaza kırıma uğrayan Gürcistan uçağı, 12 yıl sonra Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce ihaleyle satıldı.
3.01.2024 Galeri
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş gerçekleştirildi.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pisti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımları ile hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni pistin de devreye girmesiyle yıllık 85 milyondan fazla yolcuyu ağırlayacak kapasiteye erişecektir” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pistimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz. Önemli projeyi başarıyla tamamlamış olmanın gurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Ekonomi
Antalya Valisi Şahin turist sayısını açıkladı: 15 milyon 200 bini geçtik
Antalya Valisi Şahin turist sayısını açıkladı: 15 milyon 200 bini geçtik Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentte 15 milyon 200 bin turist sayısının geçildiğini belirterek, "Bu, Antalya Havalimanı verilerine göre bir sayı. Bunun üzerine diğerlerini de eklemek lazım. 2019 yılı verilerini yüzde 5 oranında geçtik" dedi.
24.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Yeni pisti Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın teşrifleriyle pazartesi günü açıyoruz
Bakan Uraloğlu: Yeni pisti Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın teşrifleriyle pazartesi günü açıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı kış hazırlıkları tamamlandı
İstanbul Havalimanı kış hazırlıkları tamamlandı İGA İstanbul Havalimanı, çetin kış şartları için hazırlıklarını tamamladı. Uçuşların kesintisiz devam etmesi, yolcuların konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebilmesi için 404 personelden oluşan ekip 176 araçla hizmet verecek.
6.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ne taşkın, ne de depremler artık havalimanımızı etkileyemeyecek
Bakan Uraloğlu: Ne taşkın, ne de depremler artık havalimanımızı etkileyemeyecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Afet ne tür olursa olsun, biz hiçbir afette insanımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Farklı dinden, farklı dilden insanların bir arada huzur içinde yaşadığı eşsiz Hatay'ımızı yeniden medeniyetler beşiğine çevireceğiz. Eskiyi yerine getirmenin ötesine geçecek, her zerresinde ecdadımızın izi olan bu kutlu şehri çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız" dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Hayali gerçeğe dönüştüren altın halkalar…
Hayali gerçeğe dönüştüren altın halkalar… İstanbul Havalimanı açıldığı günden bu yana yaklaşık 235 milyon yolcuya hizmet verdi. 2022 yılı verilerine göre İstanbul Havalimanı yolcu trafiği bazında Avrupa’da 1’inci ve Dünya’da 7’nci sırada yer aldı.
28.10.2023 Ekonomi
Cumhuriyet dönemi havalimanları
Cumhuriyet dönemi havalimanları Cumhuriyet döneminin en önemli havalimanlarından biri olan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması için çalıştıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, yeni hedefin 30 milyon yocu olduğunu vurguladı.
28.10.2023 Ekonomi
Ordu-Giresun Havalimanı uçuşa kapatılacak
Ordu-Giresun Havalimanı uçuşa kapatılacak Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Uluslarararsı (OGU) Havalimanı, saha onarımı ve apron genişletme çalışması nedeni ile 1-12 Kasım arasında uçuşlara kapatılacak.
19.10.2023 Ekonomi
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sivil havacılık sektörünün dünyadaki en önemli etkinliği olan ve bu yıl İstanbul'a gerçekleşen '28. Routes World'de binlerce üst düzey yöneticiyi ağırladı. İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen, "3 gün gibi kısa bir sürede bu kadar çok yeni bağlantı kurulduğunu görmek ve sektörümüzün geleceğini planlarken ortaya konulan üretkenliğe, ileri görüşlülüğe tanık olmak çok kıymetliydi" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor
Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, planlandığı tarihte bitirilirse Türkiye’nin 60. havalimanı olacak yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli Gümüşhane-Bayburt Havalimanında üstyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
15.09.2023 Ekonomi
İkinci pist Sabiha Gökçen’i uçuracak
İkinci pist Sabiha Gökçen’i uçuracak Sabiha Gökçen Havalimanı yeni pist inşaatında incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İkinci pist ile havalimanımızın kapasitesini ikiye katlayacak çalışmaları başlatmıştık. Ve bugün (dün) Sabiha Gökçen Havalimanımızın 2’nci pistini iniş ve kalkışa müsait duruma getirdik. ILS test ve devreye alma uçuş kontrol çalışmaları ve test uçuşlarımız devam etmekte. 3540 metre uzunluğundaki 2’nci pist ile en geniş gövdeli uçaklar da havalimanımıza inebilecek” dedi.
14.09.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’na ikinci pist! Test uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’na ikinci pist! Test uçuşları başladı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İkinci bir pist ile havalimanımızın kapasitesini ikiye katlayacak çalışmaları başlatmıştık. Bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’mızın 2’inci pistini iniş ve kalkışa müsait duruma getirdik" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Frankfurt Havalimanı'nı su bastı! Zemin göle döndü
Frankfurt Havalimanı'nı su bastı! Zemin göle döndü Almanya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Frankfurt Havalimanı'nda su baskını yaşandı.
18.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Apron ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.