Aqua Florya Avm

Aqua Florya Avm

Son dakika Aqua Florya AVM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aqua Florya AVM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aqua Florya AVM haber sayfamızda...

Aqua Florya Avm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 436 aqua florya avm haberi bulunmuştur.
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti!
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti! Geçtiğimiz Ekim ayında uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile süpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Işın Karaca, 7 Mart'ta 51'inci yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, eşinin doğum günü için kendisine Barselona tatili hediye ettiğini söyleyerek; birlikte çekilen karelerini yayınladı.
9.03.2024 Cadde
Merve Boloğur'un gizemli arkadaşı!
Merve Boloğur'un gizemli arkadaşı! Ekim 2022'de evlendiği Dj Mert Aydın ile 53 gün sonra boşanan Merve Boloğur'un, eski eşiyle barıştığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün gizemli erkek arkadaşıyla Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıyan Merve Boluğur, karşısında basın mensuplarını görünce şaşkınlık yaşadı.
31.01.2024 Cadde
'Heyecanımı anlatmak için cümlelerim yetersiz kalır'
'Heyecanımı anlatmak için cümlelerim yetersiz kalır' 2017 yılında memleketi Mardin'de kurduğu gül ve lavanta yağı fabrikasıyla iş hayatına adımı atan şarkıcı Berdan Mardini, önceki gün Florya'da bir otelde objektiflere takıldı.
8.11.2023 Cadde
Işın Karaca ile Can Yapıcıoğlu, Amsterdam'da dünyaevine girdi
Işın Karaca ile Can Yapıcıoğlu, Amsterdam'da dünyaevine girdi Şarkıcı Işın Karaca, uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da hayatını birleştirdi. Daha önce "Evlnemeye vaktimiz yok" diyen iki çocuk annesi Karaca, sürpriz nikâh sonrası sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.
28.10.2023 Cadde
Okan Kurt restoranını ziyarete gitti! 'Buraya çok uğrayamıyoruz'
Okan Kurt restoranını ziyarete gitti! 'Buraya çok uğrayamıyoruz' İş insanı Okan Kurt, kız kardeşiyle birlikte önceki yıllarda açtığı Hirahan isimli restoranını ziyarete gitti. Mekanın işleyişi hakkında bilgi alan ünlü isim, kameralar poz vermeyi de ihmal etmedi.
24.10.2023 Cadde
Serkan Kaya: Her şeyi ailem için yapıyorum
Serkan Kaya: Her şeyi ailem için yapıyorum Serkan Kaya, geçtiğimiz gün ailesi ve iş arkadaşları ile birlikte akşam yemeği için geldiği Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.
17.10.2023 Cadde
Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim!
Armağan Çağlayan: Savcı olacakken televizyonculuğu tercih ettim! Geçtiğimiz sene akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Ay Işığında Komedi Festivali kapsamında Aqua Florya AVM'de sahneye çıktı. İzleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Çağlayan, ünlü olmadan önceki mesleğini açıklayarak dikkat çeken bir açıklama yaptı.
21.08.2023 Cadde
Işın Karaca: Evlenmeye vaktimiz yok
Işın Karaca: Evlenmeye vaktimiz yok Alopeci Universal (AU) adlı hastalıkla mücadele eden Işın Karaca, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Işın Karaca, evleneceği yönündeki söylentiler hakkında yöneltilen soru üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
31.07.2023 Cadde
Tornacı göndermesi
Tornacı göndermesi Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalanan Işın Karaca, Aqua Florya AVM’nin, ‘Ay Işığında Konserler’ kapsamında sahne aldı.
31.07.2023 Cadde
Şoray Uzun ve ailesinin karne kutlaması
Şoray Uzun ve ailesinin karne kutlaması Oyuncu Şoray Uzun, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Küçük oğlu Selim Can’ın ilk karne sevincini kutlayan Uzun ve ailesi, mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti.
20.06.2023 Cadde
Oya Başar: Yeni diziyle ekranlara dönüyorum
Oya Başar: Yeni diziyle ekranlara dönüyorum Sinema ve tiyatro oyuncusu Oya Başar, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için balık restoranını tercih eden Başar, muhabirlerin yemek sonrasında sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.
19.06.2023 Cadde
Yalçın Ayhan alışveriş turunda
Yalçın Ayhan alışveriş turunda Eski futbolcu Yalçın Ayhan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Oğluyla alışveriş turu yapan ünlü isim, gazetecileri kırmayarak objektiflere poz verdi.
16.05.2023 Cadde
Ebru Destan'ın yeni projesi
Ebru Destan'ın yeni projesi Ebru Destan, önceki gün Aqua Florya AVM'de bulunan balık rerstoranında objektiflere takıldı. Restorana girmeden önce objektiflere poz veren ünlü oyuncu ve manken, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
19.04.2023 Cadde
Sinan Engin: Her şey yolunda
Sinan Engin: Her şey yolunda Sinan Engin, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Şimdilerde yorumculuk yapan 58 yaşındaki eski futbolcu, Dünyaca ünlü mağazaları gezerek yeni sezon ürünlerine göz gezdirdi.
30.01.2023 Cadde
CZN Burak: Hayat paylaştıkça güzel
CZN Burak: Hayat paylaştıkça güzel Kamuoyunda 'CZN Burak' adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir, önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın çevresi ile bir balıkçıda yemek yiyen CZN Burak, restoran çıkışı objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.
22.12.2022 Cadde
Açelya Akkoyun'un acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Açelya Akkoyun'un acı günü! Annesi hayatını kaybetti Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden eski eşi Civan Canova'nın cenazesine katılan ve ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için törene katılmaya çalışan bir yurttaşı ikaz edip, tepki göstermesiyle gündeme gelen oyuncu Açelya Akkoyun; anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Cadde
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum 'Çılgın Sedat' sahne adıyla tanınan Sedat Kapurtu, 2005 yılında Özlem Kapurtu ile dünyaevine girmişti. Bu evliliğinden Siraç ve Yağız adında iki oğlu olan şarkıcı, önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. Antalya'dan gelen misafirleriyle alışveriş yaparken gazetecilerle karşılaşan Çılgın Sedat, objektiflere poz verip, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
23.11.2022 Cadde
Sabri Sarıoğlu: Yengeniz Kazakistan'a uçtu
Sabri Sarıoğlu: Yengeniz Kazakistan'a uçtu Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Sabri Sarıoğlu geride bıraktığımız gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı.
13.11.2022 Cadde
Sabri Sarıoğlu: Yağmur'un işi dolayısıyla kendimize vakit ayıramıyoruz
Sabri Sarıoğlu: Yağmur'un işi dolayısıyla kendimize vakit ayıramıyoruz Sabri Sarıoğlu ve pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, Florya'da alışveriş merkezinde yemek yedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
31.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bolu günlüğü Çaba Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bolu seyahati düzenledi...
24.10.2022 Cadde
Sofiane Feghouli: İstanbul bizim evimiz gibi
Sofiane Feghouli: İstanbul bizim evimiz gibi Sezon başında Galatasaray'la yolları ayrılan, şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Sofiane Feghouli (32), önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı.
27.09.2022 Cadde
Serkan Kaya: Bugün en özel günümüz
Serkan Kaya: Bugün en özel günümüz Şarkıcı Serkan Kaya ile dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ayşegül Kaya, önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. AVM'de bulunan bir restoranda çifte doğum günü kutlaması yapıldı.
21.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İleri dönüşüme destek Tosyalı Holding, Contemporary Istanbul Vakfı ile sanatta ileri dönüşümü desteklemek üzere başlattığı uzun soluklu iş birliğini devam ettiriyor...
21.09.2022 Cadde
Ece Seçkin: Merve Özbey'e doğum hediyesi aldık
Ece Seçkin: Merve Özbey'e doğum hediyesi aldık Şarkıcı Ece Seçkin, önceki gün eşi Çağrı Terlemez ile Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Dünyaca ünlü mağazadan alışveriş yapan çift, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp, objektiflere poz verdi.
20.09.2022 Cadde
Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik
Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Civan Canova, 23 Ağustos'ta gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşı Canova ile 1998 yılında dünyaevine girip, 2002'de boşanan Açelya Akkoyun, eski eşinin Zincirlikuyu Camii'ndeki cenazesi sırasında yaşanan tatsız olay hakkında ilk kez konuştu.
15.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aqua Florya Avm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.