Araba Kazası

Araba Kazası

Son dakika araba kazası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan araba kazası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan araba kazası haber sayfamızda...

Araba Kazası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 473 araba kazası haberi bulunmuştur.
Hindistan'da zincirleme araba kazası!
Hindistan'da zincirleme araba kazası! Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki Hafizpur bölgesinde etkili olan yoğun sis sebebiyle 16 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada, biri ağır 11 kişi yaralandı.
25.12.2023 Dünya
Kucağında kardeşiyle marketten dönüyordu! 12 yaşındaki Hümeyra öldü
Kucağında kardeşiyle marketten dönüyordu! 12 yaşındaki Hümeyra öldü Diyarbakır'da kucağındaki kardeşiyle marketten çıkıp yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Hümeyra Fidan (12) hayatını kaybetti. Fidan’ın kardeşi ise yara almadan kurtuldu.
29.11.2023 Gündem
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı The Crown dizisinin final sezonu yayında. İlk dört bölümü ise, eleştirmenlerden düşük puan aldı.
17.11.2023 Dünya
İsrail’de bir arabanın yayaların içine dalması üzerine bir turist hayatını kaybetti
İsrail’de bir arabanın yayaların içine dalması üzerine bir turist hayatını kaybetti İsrail’in Tel Aviv kentinde bir arabanın kalabalığa dalması sonucunda bir İtalyan turist hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı.
8.04.2023 Dünya
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi? Aile Şerefi filmi, 1976 yapımı yerli dram filmidir. Filmin başrollerinde ise Münir Özkul ve Adile Naşit yer alıyor. Türk sinemasının başyapıtları arasında yerini alan Aile Şerefi, TV ekranlarında da ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Peki, Aile Şerefi filmi oyuncuları kim?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
Dünyada son dakika! Rusya Herson'dan çekiliyor
Dünyada son dakika! Rusya Herson'dan çekiliyor Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken, Rusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı. Karara ilişkin NATO cephesinden gelen ilk yorum "Sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” şeklinde oldu.
9.11.2022 Dünya
Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç kiminle evleniyor, nişanlısı kim?
Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç kiminle evleniyor, nişanlısı kim? Dağhan Külegeç nişanlandı. Bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinin oyuncularından Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında yapılan törenle nişanlanan oyuncu fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç'in annesi kim?
17.10.2022 Bilgi Rehberi
iPhone 14 eğlence trenini kaza sandı
iPhone 14 eğlence trenini kaza sandı Apple’ın yeni nesil telefonu iPhone 14 Pro’nun araba kazası tespit sistemi bazen şaşırabiliyor. 
12.10.2022 Dünya
Sanatçı Ebru Yaşar, Tatlıses'i ziyaretinden sonra açıklama yaptı
Sanatçı Ebru Yaşar, Tatlıses'i ziyaretinden sonra açıklama yaptı Şarkıcı Ebru Yaşar, İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye gelip, ziyaret etti. Yaşar, "Şaşkınlığı var ama 'Seni bir kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir tırıs gider' dedim. Akşama sahne alacak, ayağında kırık var. Her şey yolunda, çocukları iyi. Şu anda da 'Sahne alacağım' diyor. Kazadan dolayı bayağı korkmuş. Çok ciddi bir kaza, arkada uzanıyormuş, arabanın içerisinde üç kez yuvarlanmış. Ayağı kırılmış ama bilincini kaybetmemiş" şeklinde konuştu.
25.08.2022 Haberler
Demet Akalın ve Ebru Yaşar'dan İbrahim Tatlıses açıklaması
Demet Akalın ve Ebru Yaşar'dan İbrahim Tatlıses açıklaması MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde türkücü İbrahim Talıses’in içinde bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından şarampole yuvarlanan araçta sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Bilinci açık olduğu belirtilen Tatlıses ile dört yaralı, hastanede tedaviye alındı. Şarkıcı Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt, ayağında kırık olan sanatçıyı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ebru Yaşar hastane önğnde açıklama yaparken, Gülben Ergen de sosyal medyada paylaşımıyla İbo'ya "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
25.08.2022 Cadde
Mossad yemek masasında zehirledi!
Mossad yemek masasında zehirledi! Gizemli ölümlere bir yenisi daha eklendi. New York Times, akşam yemeğine katılan uzay mühendisinin evine döndüğünde hastalanıp öldüğünü bildiriyor. Ev sahibi 31 Mayıs tarihinden bu yana kayıp.
16.06.2022 Dünya
'Dahi' lakaplı ünlü modacının sonu! Ölüm nedeni...
'Dahi' lakaplı ünlü modacının sonu! Ölüm nedeni... Adını moda dünyasına altın harflerle yazdıran ikonik tasarımcı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti. Yaşadığı süre boyunca dünyaca ünlü yıldızların arkasındaki dev isim olarak anıldı, onun tasarladığı kıyafetleri giyenler ise yaşadıkları anları hiç unutamadı. İşte ölümüyle modaseverleri derinden yaralayan 'moda dehası'nın ardında bıraktıkları...
20.03.2022 Dünya
ABD'de korkulan oldu! Yoğun bakım ünitesi kalmadı
ABD'de korkulan oldu! Yoğun bakım ünitesi kalmadı ABD'nin Texas eyaletinde Dallas Bölge Yargıcı Clay Jenkins, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle Dallas bölgesinde çocuklar için ayrılan yoğun bakım ünitesi kalmadığını belirtti.
14.08.2021 Dünya
Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker nişanlandı
Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker nişanlandı Genç yaşta geçirdiği araba kazası sonucu hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan Paul Walker’ın kızı Meadow Walker büyüdü. Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker, aktör Louis Thornton-Allan ile nişanlandığını duyurdu.
10.08.2021 Cadde
Mide balonu yöntemiyle ilgili merak edilen 10 soru ve cevabı
Mide balonu yöntemiyle ilgili merak edilen 10 soru ve cevabı Fazla kiloları nedeniyle zayıflaması gereken ancak ameliyat olmaktan çekinenler için “mide balonu”, en etkili yöntemlerden biri olarak öne çıkıyor. Endoskopla mideye girilerek sıvıyla şişirilmiş balonun yerleştirildiği yöntem, 6 ayda 15-20 kilo verilmesini sağlıyor. "Mide balonu, geri dönüşü olan bir yöntemdir. 6 ay sonra hasta istediği zaman balonu çıkarttırabilir ve eski haline dönebilir” diyen Prof.Dr. Erol Avşar, mide balonuyla ilgili en çok merak edilen soruları yanıtladı
24.03.2021 Genel Sağlık
Küçük çocuğun ölümden döndüğü kaza kamerada
Küçük çocuğun ölümden döndüğü kaza kamerada İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yol kenarında oyun oynadığı sırada aniden yola fırlayan İbrahim Süleyman otomobilin altında kalarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.
18.03.2021 Gündem
Maymunlar Cehennemi Başlangıç oyuncuları kim? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Maymunlar Cehennemi Başlangıç oyuncuları kim? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi televizyon ekranlarında sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Başarılı bilimkurgu filmi oyuncuları ve özellikle de konusuyla son dönemin en çok beğenilen yapımları arasında yer aldı. Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi nerede çekildi?
5.01.2021 Cadde
Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç biyografisi
Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç biyografisi Bu akşam 8. sezon ile ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show'a dahil olan isimler arasında yer alan Dağhan Külegeç kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Tiyatro oyunculuğu deneyimi olmayan ve Güldür Güldür Show sayesinde birçok usta isimle aynı anda sahne alacak olan Dağhan Külegeç 18 Ekim 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İşte Dağhan Külegeç hakkında merak edilenler...
27.10.2020 Cadde
'The Crown' dizisinde Prenses Diana'yı kim oynayacak?
'The Crown' dizisinde Prenses Diana'yı kim oynayacak? İngiliz kraliyet ailesini konu alan 'The Crown' dizisinin Prenses Diana'sı belli oldu. 5'inci sezonu 2022'de yayınlanacak olan diziye katılan yeni isim ise Hollywood'un yeni gözdelerinden Elizabeth Debicki oldu...
19.08.2020 Ekran
Aile Şerefi ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Aile Şerefi filmi oyuncuları
Aile Şerefi ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Aile Şerefi filmi oyuncuları Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Münir Özkul ve Adile Naşit'in başrollerini paylaştığı Aile Şerefi filmi, bu akşam bir kez daha izleyiciyle buluşuyor. Peki merakla araştırılan Aile Şerefi ne zaman ve nerede çekildi? İşte hem bu soruların cevapları hem de filmin oyuncu kadrosu...
16.08.2020 Cadde
Aile Şerefi kaç yılında, nerede çekildi? İşte Aile Şerefi oyuncu kadrosu
Aile Şerefi kaç yılında, nerede çekildi? İşte Aile Şerefi oyuncu kadrosu Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Aile Şerefi bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. 1976 yılında İstanbul'da çekilen filmle ilgili merak edilen tüm bilgileri bir araya getirdik. İşte filmin oyuncu kadrosu ve konusu...
21.06.2020 Cadde
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler? 28 Aralık 2006 Tarihinde Show TV'de başlayan Doktorlar dizisi, Grey's Anatomy dizisinden uyarlanmıştır. Dizide doktorların yaşantıları ve aşkları konu edilmiştir. 14 Şubat 2011 tarihinde ise dizi ekrana veda etmiş fakat sonraki yıllarda defalarca eski bölümleri tekrar yayınlanarak ilgi görmeye devam etmiştir. Peki Doktorlar dizisi nerede ve ne zaman çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
10.12.2019 Gündem
25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü mesajları
25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü nedir? Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü mesajları Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ne zaman? Bu anlamlı gün 25 Kasım 1999 yılında BM Genel Kurulu kararı ile ilan edildi. Kadına yönelik şiddete uluslararası boyutta dikkat çekmek amacıyla ortaya atılan gün, birçok ülke tarafından kutlanıyor. İşte, Kadına Şiddetle Mücadele Günü detayları...
24.11.2020 Gündem
Fren yerine gaza basınca... Talihsiz kadın 9 metreden uçtu
Fren yerine gaza basınca... Talihsiz kadın 9 metreden uçtu Eyüpsultan’da aracını park etmek isterken fren yerine gaza basan kadın sürücü şantiye alanına uçtu. Yaklaşık 9 metre yükseklikten aşağı uçan kadın sürücü hafif yaralandı.
22.11.2019 Gündem
Aile Şerefi kaç yılında çekildi? Aile Şerefi oyuncuları kimler?
Aile Şerefi kaç yılında çekildi? Aile Şerefi oyuncuları kimler? Türk sinemasının unutulmaz oyuncularının bir araya geldiği Aile Şerefi filminin hangi yılda çekildiği merak ediliyor. Fakir ama gururlu bir adamın ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışması duygu dolu sahnelere sebep oluyor. Peki Aile Şerefi filminde kimler oynuyor?
17.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araba Kazası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.