Arabistan

Arabistan

Son dakika Arabistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arabistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arabistan haber sayfamızda...

Arabistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.236 arabistan haberi bulunmuştur.
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat TÜBA Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, yarından itibaren Arabistan ve Kuzey Afrika üzerinden Türkiye'ye toz taşınımı geleceğini açıkladı.
8.05.2024 Haberler
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat TÜBA Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, yarından itibaren Arabistan ve Kuzey Afrika üzerinden Türkiye'ye toz taşınımı geleceğini açıkladı.
8.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı'
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı' Galatasaray'da son haftalarda performansıyla adından söz ettiren Hakim Ziyech'ın sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazandı.
8.05.2024 Galatasaray
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak
Dünyanın farklı ülkelerinden Mühendis Kızlar 10-12 Mayıs’ta İstanbul'da buluşacak Limak Şirketler Grubu’nun, STEM alanlarında kadın istihdamını artırmayı amaçlayan ve ülke sınırlarını aşarak küresel bir sosyal etki hareketine dönüşen projesi Global Engineer Girls (GEG) 10-12 Mayıs tarihleri arasında Kosova, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen mühendis kızları İstanbul’da ağırlayacak.
8.05.2024 Stil
Kuveyt ile altı alanda iş birliği
Kuveyt ile altı alanda iş birliği Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanında bizzat karşıladığı Kuveyt Emiri Meşal elAhmed el-Cabir es-Sabah’a Devlet Nişan’ı takdim etti. İki ülke arasında 6 anlaşma imzalanırken, İslam ülkeleri arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
8.05.2024 Gündem
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek!
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanan yorumcu Mehmet Demirkol'dan flaş iddia geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti
S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti Suudi Arabistan, Asya'ya sattığı en önemli ham petrolünün fiyatını üst üste üçüncü ay artırdı.
6.05.2024 Uzmanpara
Cristiano Ronaldo şov yaptı, Al Nassr kazandı!
Cristiano Ronaldo şov yaptı, Al Nassr kazandı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 30'uncu haftasında Al Nassr, Al Wehda'yı 6-0 mağlup etti.
4.05.2024 Dünyadan Futbol
Yabancıya satışta zirve İstanbul'un
Yabancıya satışta zirve İstanbul'un Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payı yüzde 1,7’ye kadar geriledi. İstanbul ise yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sıradaki yerini koruyor” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin kararı da ortaya çıktı.
3.05.2024 Beşiktaş
Al Ahli, Damac'ı 4 golle devirdi!
Al Ahli, Damac'ı 4 golle devirdi! Suudi Arabistan Pro Lig'in 30'uncu haftasında Al Ahli, Damac'ı 4-1 mağlup etti.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Abu Dabi-Trabzon direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarının istikrarlı yönetimleri sayesinde Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yıla 100 yıllık işler sığdırdıklarını belirterek, “Trabzon’un ulaşım ve iletişim altyapısına 147 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Trabzon’a gelen yabancı turist sayısındaki artışta ulaşım ağının gelişmesi ve havayolu ulaşımındaki gelişimin de payı büyük.” dedi.
2.05.2024 Ekonomi
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor Lübnan medyasına konuşan Hamas'ın üst düzey ismi, savaşta en kritik 24 saate girildiğini açıkladı. Hamas kanadı ayrıca İran'ın 209 gündür süren savaştaki rolü hakkında değerlendirmelerde bulundu. İsrailli eski general İsrael Ziv ise Orta Doğu'daki savaşa dair yaptığı açıklamada ABD, Suudi Arabistan ve Katar'ın Tel Aviv'den bölgede daha fazla söz sahibi olduğunu itiraf etti.
2.05.2024 Dünya
Başkan açıkladı! 'Galatasaray, Berat Özdemir'ie talip oldu'
Başkan açıkladı! 'Galatasaray, Berat Özdemir'ie talip oldu' Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Galatasaray
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda finale çıktı!
Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nda finale çıktı! Suudi Arabistan Kral Kupası Yarı Final maçında Al Nassr, Al Khaleej'i 3-1 mağlup etti ve finale yükseldi.
1.05.2024 Dünyadan Futbol
Arap turizmciler, mıhlama yapmak için yarıştı
Arap turizmciler, mıhlama yapmak için yarıştı Rize'de turizm sezonu öncesi Katar, Dubai, Suudi Arabistan, Kuveyt'in olduğu Körfez ülkelerinden gelen turizmciler, yöresel lezzetlerden olan mıhlama yapmak için birbirleriyle yarıştı.
1.05.2024 Ekonomi
Gomis sözünü sakınmadı: Galatasaray formasını taşıyamayacak isimler vardı
Gomis sözünü sakınmadı: Galatasaray formasını taşıyamayacak isimler vardı Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis çok konuşalacak açıklamalarda bulundu. Icardi ve Fatih Terim hakkında konuşan Gomis, ikinci transferindeki olayları anlattı.
1.05.2024 Galatasaray
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi Orta Doğu'dan Rize'ye haftada 2 charter sefer başlayacağını belirtti. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
Yok artık Mbaye Diagne! Zirveye yerleşti
Yok artık Mbaye Diagne! Zirveye yerleşti Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Senegalli santrfor Mbaye Diagne fırtına gibi esiyor.
30.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Dev projelere talip
Dev projelere talip Yurt dışında müteahhit olarak daha fazla görüneceklerinin sinyalini veren Murathan Kalyoncu, dünyanın çeşitli yerlerindeki dev projeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arabistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.