Otomobilden atlayan hamile kadın yaralandı
Otomobilden atlayan hamile kadın yaralandı Adana'da, hareket halindeki otomobilden atlayan bir aylık hamile kadın yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Böylesi ancak filmlerde olur!
Böylesi ancak filmlerde olur! Siirt'te bir sürücü yaklaşık 350 metre yükseklikteki uçuruma doğru giden otomobilden atladı. Alınan bilgiye göre, Botan Vadisi'ndeki Rasıl Hacar (Delikli Taş) bölgesine pikniğe giden H.G'nin (38) kullandığı otomobil, sürücünün fren yerine gaza basması sonucu uçuruma doğru hareket etti. H.G. son anda uçuruma doğru giden araçtan atlarken, yaklaşık 350 metre yükseklikten düşen otomobil hurdaya döndü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı.
11.09.2019 Haberler
Tartıştığı eşine kızan kadın kucağındaki bebeğiyle araçtan atladı
Tartıştığı eşine kızan kadın kucağındaki bebeğiyle araçtan atladı Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde hafif ticari araçta eşiyle tartışan 30 yaşındaki R. K., kucağındaki 6 aylık bebeği ile hareket halindeki araçtan atladı. Bebeğin yara almadan kurtulduğu olayda, hastaneye kaldırılan anne Rukiye Karakaya öldü. Olay, 26 Şubat günü Darıca Karabekir Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. İstasyon Caddesi'ndeki bir mağazaya giren R. K.'yı araç içerisinde bekleyen Ahmet K., bir süre sonra eşinin gelmesiyle birlikte tartışmaya başladı. Alışverişin uzun sürmesi nedeniyle kendisine tepki gösteren Ahmet K. ile araç içerisinde tartışan 3 çocuk annesi R. K. sinirlerine hakim olamayınca, hareket halindeki hafif ticari aracın arka kapısını açarak 6 aylık bebeğiyle birlikte atladı.
11.09.2019 Yaşam
Aracına aldığı hayat kadınlarına bunu yaptı!
Aracına aldığı hayat kadınlarına bunu yaptı! Türkiye'de çekilen ve sosyal medyayı sallayan görüntülerde, bir gencin, aracına aldığı hayat kadınlarını korkutup, hareket halindeki araçtan atlamalarını sağlaması yer alıyor. B.E., video görüntülerinde hayat kadınlarına müşteriymiş gibi yanaşıp aracına alıyor ve bir süre onlarla konuşuyor. Bu sırada arka koltukta gizlenen arkadaşı bir anda ortaya çıkıp, bağırarak kadınları korkutuyor ve araçtan atlamalarını sağlıyor. İkili bu yaşananlara kahkahalarla gülerken, yayınlanan görüntüler sanal alemde büyük tepki topladı.
11.09.2019 Yaşam