Arama Motoru

Arama Motoru

Son dakika arama motoru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arama motoru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arama motoru haber sayfamızda...

Arama Motoru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.985 arama motoru haberi bulunmuştur.
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?
RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR? Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında? Rafael Cemo Çetin kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadıkları iddia edilen Rafael Cemo Çetin'in hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler arama motoru üzerinden sorgulanıyor. İşte Rafael Cemo Çetin kimdir sorusunun yanıtı...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 ŞEVVAL AYI NE ZAMAN SONA ERECEK? Şevval ayı orucu hangi tarihlerde tutulacak? Şevval ayı orucu fazileti, ve hükmü nedir?
2024 ŞEVVAL AYI NE ZAMAN SONA ERECEK? Şevval ayı orucu hangi tarihlerde tutulacak? Şevval ayı orucu fazileti, ve hükmü nedir? Ramazan ayının sona ermesinin ardından vatandaşlar Şevval ayı içerisinde tutulan ve halk arasında 6 gün orucu olarak da bilinen Şevval ayı orucu başladı mı, hükmü nedir gibi sorulara arama motoru üzerinden yanıt aramaya başladı. Peki Şevval ayı başladı mı, bu ay içerisinde tutulan oruç kaç gün tutulur? İşte Şevval ayı orucu hakkında merak edilenler...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Google 5 milyar dolar tazminat ödeyecek
Google 5 milyar dolar tazminat ödeyecek Arama motoru devi Google’ın, “anonim” modu üzerinden yapılan aramaların kaydını tuttuğu gerekçesiyle 5 milyar dolardan fazla tazminat ödemeyi ve gizli arama verilerini silmeyi kabul ettiği bildirildi.
3.04.2024 Ekonomi
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden hatta aile içinde rakip firmaların ürünlerini yasaklayan teknoloji devleri artık birbiri ile alışveriş yapmaya başladı. Apple yapay zeka için Google’ın Geminisi ile görüşüyor, Microsoft, Bing arama motoru için ezeli rakibi Google’a reklam veriyor.
26.03.2024 Ekonomi
Oruçluyken insülin kullanmak orucu bozar mı? Oruçluyken insülin iğnesi kullanmak orucun bozulmasına neden olur mu?
Oruçluyken insülin kullanmak orucu bozar mı? Oruçluyken insülin iğnesi kullanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Ramazan ayı için geri sayılıyor. Ramazan ayı boyunca oruç ibadetini yerine getirecek olan Müslümanlar insülün orucu bozar mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki İnsülin kullanmak orucu bozar mı? Oruçluyken insülin iğnesi kullanmak orucun bozulmasına neden olur mu?
11.03.2024 Ramazan
6 ŞUBAT (BUGÜN) KANDİL Mİ? Bugün ne kandili? 2024 Dini Günler Takvimi...
6 ŞUBAT (BUGÜN) KANDİL Mİ? Bugün ne kandili? 2024 Dini Günler Takvimi... Bugün kandil mi, ne kandili sorusu arama motoru üzerinden sorgulanmaya devam ediyor. Mübarek üç aylar içerisinde yer aldığımız şu günlerde en çok merak edilen soruların arasında kandil tarihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Peki bugün kandil mi, ne kandili? İşte 2024 Dini Günler Takvimi...
6.02.2024 Bilgi Rehberi
En çok özel randevu alınan branş Psikoloji
En çok özel randevu alınan branş Psikoloji Özel bir sağlık platformu, Türkiye’nin 2023 yılı sektör verilerini açıkladı. Verilere göre geçen yıl en çok “Psikoloji”, “Kadın Hastalıkları ve Doğum”, “Psikiyatri” oldu. Hastalar, hasta yakınları ve sağlık araştırması yapan kullanıcılar ile sağlık profesyonellerini bir araya getiren DoktorTakvimi, 2023 verilerini paylaştı.
29.01.2024 Gündem
Sosyal medyada alışveriş ve reklam mercek altında
Sosyal medyada alışveriş ve reklam mercek altında Ticaret Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yapılan ticaret ile aldatıcı reklamları masaya yatırdı. 25 ilde 15 yaş ve üstü internet kullanılarına yönelik yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, tüketicilerin sosyal medya kullanım amacının yüzde 30’unu alışveriş yapmak oluşturuyor.
15.01.2024 Ekonomi
DR. SUAT GÜNSEL CAMİİ NEREDE? Dr. Suat Günsel kimdir, cami nerede, hangi ilde inşa edildi?
DR. SUAT GÜNSEL CAMİİ NEREDE? Dr. Suat Günsel kimdir, cami nerede, hangi ilde inşa edildi? Dr. Suat Günsel camii nerede, hangi ilde inşa edildi sorusunun yanıtı arama motoru üzerinden sorgulanıyor. TRT 1 ekranında bu akşam ekrana gelecek olan Regaip Kandili özel canlı yayını Dr. Suat Günsel camii şerifinde gerçekleştirilecek. Peki Dr. Suat Günsel kimdir?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları Bugün Sonbahar mevsimine girdik. Dünyaca ünlü arama motoru Google, her özel günde olduğu gibi Sonbahar'ın gelişini de doodle ile kullanıcılara sundu. Sararan yaprakları ekrandan dökerek mevsimi en güzel şekilde ifade etti. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle mutlu olan vatandaşlar ise Sonbahar sözleri için arayışa geçti. 2024 kısa, resimli, anlamlı Sonbahar sözleri ve mesajlarını haberimize ekledik. İşte birbirinden güzel Sonbahar sözleri...
5.01.2024 Gündem
Gmail Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? Bilgisayar, Android, iPhone Gmail Şifre Değiştirme ve Sıfırlama İşlemi 2024
Gmail Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? Bilgisayar, Android, iPhone Gmail Şifre Değiştirme ve Sıfırlama İşlemi 2024 Milyarlarca kullanıcısı bulunan Google’ın kullanıcılarına sunduğu Gmail hesapları Instagram, Facebook Twitter gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra gündelik hayatta çok fazla kullanılan mail sistemlerinden bir tanesidir. Özellikle Google’a ait uygulamaların kullanılmasında Gmail hesapları önemli yere sahiptir. Ancak kimi zaman Gmail şifresi unutulabilir. Bu durumda Android veya iOS işletim sistemine sahip telefonlardan ve bilgisayarlardan “gmail şifremi unuttum” seçeneği ile şifre değiştirme veya sıfırlama işlemi yapılabilir. Gmail şifremi unuttum ne yapabilirim? “Gmail Şifre Değiştirme ve Sıfırlama İşlemi 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
YILBAŞI Google doodle'ı oldu! Yılbaşı nedir, ne demek? 2024 yeni yıl...
YILBAŞI Google doodle'ı oldu! Yılbaşı nedir, ne demek? 2024 yeni yıl... Yeni yıl öncesi son gün dünyaca ünlü arama motoru Google'a doodle oldu. Google, kullanıcılarının yeni yılını bu vesileyle kutladı. Peki, yılbaşı ne demek, nedir?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
KOBRA MURAT KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Kobra Murat hastalığı nedir?
KOBRA MURAT KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Kobra Murat hastalığı nedir? Kobra Murat kimdir, hastalığı nedir gibi soruların yanıtları arama motoru üzerinden sorgulanmaya başladı. Söylediği roman şarkılar ile geniş kitlelere adını duyuran Kobra Murat'dan sevenlerine kötü haber geldi. Belçika Gent dönüşü rahatsızlanan Kobra Murat hastaneye kaldırıldı. Peki Kobra Murat kimdir, hastalığı nedir, helallik mi istedi?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak'
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak' Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Ekonomi
Yeni girişim nasıl hızla marka olur?
Yeni girişim nasıl hızla marka olur? Markalaşma her girişim için rekabetçi bir avantaj sağlarken, güçlü bir marka ise diğer şirketlerden ayrılıyor. Turquality de markalaşma konusunda şirketlere büyük destek veriyor. İşte yeni girişimler için markalaşmaya giden yolda ipuçları...
9.12.2023 Milliyet Executive
Dolandırcılardan ünlü şef Arda Türkmen'e 1000 Euro'luk teklif! Müşteriler restorana gelince gerçek ortaya çıktı
Dolandırcılardan ünlü şef Arda Türkmen'e 1000 Euro'luk teklif! Müşteriler restorana gelince gerçek ortaya çıktı Dolandırıcıların hedefinde bu kez ünlü şef Arda Türkmen vardı. Yaşadıklarını anlatan Türkmen dolandırıcıların kendisinden 1000 Euro istediğini ifade ederken yapay zeka detayı ise dikkat çekti.
3.12.2023 Haberler
Dolandırıcılardan ünlü şef Arda Türkmen'e 1000 Euro'luk teklif! Müşteriler restorana gelince gerçek ortaya çıktı
Dolandırıcılardan ünlü şef Arda Türkmen'e 1000 Euro'luk teklif! Müşteriler restorana gelince gerçek ortaya çıktı Dolandırıcıların hedefinde bu kez ünlü şef Arda Türkmen vardı. Yaşadıklarını anlatan Türkmen dolandırıcıların kendisinden 1000 Euro istediğini ifade ederken yapay zeka detayı ise dikkat çekti.
3.12.2023 Gündem
Dijital telif düzenlemesi için Fransa'yı işaret etti! Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Ergün: Google kabul etmek zorunda
Dijital telif düzenlemesi için Fransa'yı işaret etti! Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Ergün: Google kabul etmek zorunda Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Anlaşmaya varılması hususunda Fransa örneğini gösteren Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Avukat Kürşat Ergün, "Google, ceza ödememek adına kabul etmek zorunda kalacak" dedi.
3.12.2023 Ekonomi
Türkiye'den Google hamlesi! ‘Dijital telif için acil adım atılmalı’
Türkiye'den Google hamlesi! ‘Dijital telif için acil adım atılmalı’ Dijital çağda haber almak için ağırlıklı olarak internetin tercih edilmesiyle birlikte, Dijital Telif Hakları Yasası acil bir ihtiyaç haline geldi. Google, batı ülkelerinde internet ortamındaki haber ve içerikler için basın kuruluşlarına milyonlarca dolar ödeme yaparken, Türkiye’deki basın kuruluşlarının ürettikleri haberler Dijital Telif Hakları Yasası’nın olmaması nedeniyle ücretsiz olarak kullanılıyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, “Google gelecek, Türkiye’de telif için imza atacak. Bizim çalışmalarımız bu yönde” dedi.
1.12.2023 Ekonomi
Wozniak: İnsan yapay zekayı dizginlemeli!
Wozniak: İnsan yapay zekayı dizginlemeli! Yapay zekanın dizginlenemediğinde gerçeği manipüle edebileceğini belirten Steve Wozniak, bunun, kitaplardaki alıntı mekanizmasının yapay zekaya entegre edilmesiyle yapılmasını önerdi.
1.12.2023 Ekonomi
Google'dan 'Kanada' kararı! Ali Murat Kırık: Türkiye'de acilen dijital telif yasası çıkmalı
Google'dan 'Kanada' kararı! Ali Murat Kırık: Türkiye'de acilen dijital telif yasası çıkmalı Her yıl dijital yayıncılar için Google, Kanada'da yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Türkiye'deki yasanın acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık, 'Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına ne kadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı.' dedi.
30.11.2023 Gündem
ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOODLE OLDU! 24 Kasım Öğretmenler Günü tarihi...
ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOODLE OLDU! 24 Kasım Öğretmenler Günü tarihi... 24 Kasım Öğretmenler Günü, dünyaca ünlü arama motoru Google'a doodle oldu. Özel tasarım doodle ile kullanıcılarını karşılayan Google, öğretmenlerin gününü kutluyor. İşte, 24 Kasım Öğretmenler Günü tarihi...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
CBC SPORT NASIL CANLI İZLENİR? CBC Sport frekans bilgileri! Hangi maçlar ücretsiz yayınlanacak?
CBC SPORT NASIL CANLI İZLENİR? CBC Sport frekans bilgileri! Hangi maçlar ücretsiz yayınlanacak? CBC Sport frekans bilgileri futbolseverler tarafından arama motoru üzerinden sorgulanıyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını şifresiz olarak yayınlayan Azerbaycan spor kanalı nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri nedir, bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak?
26.10.2023 Bilgi Rehberi
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu Her geçen gün hayatımıza biraz daha fazla giren yapay zeka teknolojisi, küresel teknoloji şirketlerinin de en büyük gelir kapısı haline gelmeye başladı. Microsoft, üçüncü çeyrekte kârını yüzde 27 artırarak 22.3 milyar dolara ulaştırırken Alphabet ise aynı dönem için 19.7 milyar dolar kâr açıkladı. Beklentinin üzerinde kâr açıklayan Microsoft’un kârı geçen senenin aynı döneminde 17.6 milyar dolar olmuştu.
26.10.2023 Teknoloji
ENGİN YÜKSEL KİMDİR? Engin Yüksel kaç yaşında, aslen nereli? Hangi film ve dizilerde rol aldı?
ENGİN YÜKSEL KİMDİR? Engin Yüksel kaç yaşında, aslen nereli? Hangi film ve dizilerde rol aldı? Engin Yüksel hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Tiyatro, Sinema ve Dizi oyuncusu olan Engin Yüksel 28 aylık oğlu Çınar Aziz'i kaybetti. Evlat acısı ile büyük üzüntü yaşayan Engin Yüksel'in hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler arama motoru üzerinden sorgulanıyor. Peki Engin Yüksel kimdir?
4.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Arama Motoru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.