Aranıyor

Aranıyor

Son dakika aranıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aranıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aranıyor haber sayfamızda...

Aranıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.197 aranıyor haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Girişimci aranıyor
Girişimci aranıyor İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği 3. Etap 14-19 Yaş Yeni Nesil Erken Girişimci Geliştirme Proje başvuruları başladı.
25.03.2024 Eğitim
Gökhan Zan soruşturmasında yeni gelişme
Gökhan Zan soruşturmasında yeni gelişme Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay adayı olup, ardından desteğini çektiği Gökhan Zan'a tehdit ve şantaj soruşturması kapsamında gözaltına alınan Turgay Kocakaya, tutuklandı.
24.03.2024 Gündem
İklim değişikliği alanında yaratıcı projeler aranıyor
İklim değişikliği alanında yaratıcı projeler aranıyor TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencilerine yönelik İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması için başvurular 29 Mart’a kadar devam ediyor.
24.03.2024 Eğitim
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek!
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek! Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdi.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı
Galatasaray'da Mertens'in yerine dünya yıldızı! Menajeriyle görüşmeler başladı İç transferde kadro iskeletini korumak amacıyla yıldız oyuncularla sözleşme yenileyen Galatasaray, dış transferde de atağa kalktı. Sezon sonunda aktif futbol hayatına nokta koymayı planlayan, ancak teknik ekibin, “1 yıl daha kal, oyuncu/antrenör olarak devam et” diyerek ikna etmeye çalıştığı Belçikalı yıldız ayrıldığı takdirde yerini dolduracak yıldız şimdiden hazır.
23.03.2024 Galatasaray
Perdeyi cinler bastı
Perdeyi cinler bastı Gazeteci-yazar Alper Kaya ile yazar ve film eleştirmeni Dr. Gizem Şimşek Kaya, “Yine mi Cin Filmi?” adlı kitapta ilk örneklerinden son örneklerine kadar yerli korku ve gerilim sinemasını irdeliyorlar.
23.03.2024 Kültür Sanat
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor
Günlüğü 3 bin liraya inşaat işçisi bulunamıyor Yılın 12 ayı inşaat sektörünün hareketli olduğu Antalya'da inşaatlarda çalışacak işçi ve usta bulunamıyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir, 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi.
22.03.2024 Ekonomi
Feci olay! Taş ocağında kayalıktan düşüp öldü
Feci olay! Taş ocağında kayalıktan düşüp öldü Trabzon’un Of ilçesinde, taş ocağında kayalıklarda yürürken dengesini kaybeden Orhan Şahmeran Karaca (46), hayatını kaybetti.
21.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
Engelli araçta limit 1 milyon 591 bin TL oldu
Engelli araçta limit 1 milyon 591 bin TL oldu Engelli kişilerin kullanımı için yurt dışından ithal edilen özel tertibatlı araçlar, 2024 yılı için 1 milyon 591 bin 200 TL’ye kadar ÖTV istisnasından yararlanabilecek.
19.03.2024 Ekonomi
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış!
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış! Pandemi ve depremden sonra daha güvenli bir yapıda yaşamayı tercih edenler ve konut fiyatlarındaki artıştan dolayı ev alamayanların gayrimenkul tercihi değişti. Vatandaşın talebinde yüzde 400’lük artış yaşandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap!
ABD'den gelen F-35 mesajlarına KAAN'lı cevap! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Türkiye'nin F-35 programına dönmesi için ABD'den gelen açıklamalara diplomatik kaynakların cevabını aktarırken Türkiye'nin KAAN, KIZILELMA, ANKA-3 planını da paylaştı.
12.03.2024 Gündem
12 milyon liralık 'müstehcen görüntü' tuzağı!
12 milyon liralık 'müstehcen görüntü' tuzağı! Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Haberler
İnternette başlayıp 'Cumhuriyet Savcısı'yla biten müstehcen oyun
İnternette başlayıp 'Cumhuriyet Savcısı'yla biten müstehcen oyun Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
Oruçluyken boy abdesti alınır mı? Gusül abdesti almak orucu etkiler mi?
Oruçluyken boy abdesti alınır mı? Gusül abdesti almak orucu etkiler mi? Oruçluyken boy abdesti almak orucu bozar mı sorusu Ramazan ayında yoğun olarak aranıyor. Mart ayına denk gelen Ramazan ayında çeşitli sorular gündemi meşgul ediyor. Oruçlu zamanlarda en büyük zorluk ise susuzluk. Oruçlu iken serinlemek için duşa girmek isteyenlerin aramaları da arttı. Peki, oruçluyken duş almak, boy abdesti almak orucu bozar mı? Gusül abdesti orucu bozar mı?
11.03.2024 Gündem
Kan aldırmak oruç bozar mı? Ramazan'da kan vermek orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı
Kan aldırmak oruç bozar mı? Ramazan'da kan vermek orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı Müslüman alemi büyük bir heyecanla Ramazan ayını bekliyor. Ramazan ayına yaklaşırken bazı soruların cevabı aranıyor. "Kan vermek orucu bozar mı?" sorusunun yanıtIarı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki kan aldırmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Ramazan
2 ilde "Bozdoğan-10" operasyonu: 20 şüpheli yakalandı
2 ilde "Bozdoğan-10" operasyonu: 20 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'BOZDOĞAN-10' operasyonunda 20 kişinin yakalandığını açıkladı.
9.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Eyüpsultan'da 17 yaşındaki T.C.'nin kullandığı lüks cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın avukatı Hacı Orhan, İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2024 Gündem
Son dakika... Faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvurdu
Son dakika... Faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvurdu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Gündem
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz! Geceyi geçirmek için kamp kuran İspanyol çifte yedi cani saldırdı, başına defalarca darbe alan erkek turistin ağzı paramparça oldu. Saldırganlar sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ını ise dövüp tecavüz etti.
3.03.2024 Dünya
Emekli hemşire 350 bin TL'lik büyük şok
Emekli hemşire 350 bin TL'lik büyük şok Ankara’da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanı üzerinden iletişime geçtiği kişi tarafından, iş vaadiyle 350 bin TL dolandırıldı.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aranıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.