Arda

Arda

Son dakika Arda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arda haber sayfamızda...

Arda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.874 arda haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti
Vakıfbank'tan Zehra Güneş kararı! Fenerbahçe istemişti Kadınlar Voleybol Ligi'nde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli takımın Vakıfbank'ın milli yıldızını transfer etmek istediği ileri sürülmüştü. Sarı-siyahlı kulüpte Zehra Güneş'in geleceği ile ilgili karar verildi.
25.04.2024 Voleybol
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Kar maskeleri ile kahvehane basan iki kişi, 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu'nu öldürdü. Ekşioğlu ölmeden önce ifadesinde şüpheli olarak ismini verdiği Y.T.’nin de olduğu 7 kişi, polisin 4 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı.
25.04.2024 Gündem
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
25.04.2024 Galatasaray
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Haberler
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok'
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok' Süper Lig'e yükselmeyi başaran Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı.
24.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Gündem
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in, Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği El Clasico'da Ancelotti ile Xavi bir süre sohbet etmiş ve konuşulanlar merak konusu olmuştu. Görüşmenin detayları ortaya çıkarken Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı dikkatleri çekti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la RAMS Başakşehir ve Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ilgileniyor.
23.04.2024 1.Lig
Tayvan'da peş peşe büyük depremler
Tayvan'da peş peşe büyük depremler Tayvan'da peş peşe iki büyük deprem meydana geldi. Deprem, Tayvan’ın doğusunda 6 ve 6.1 büyüklüğünde oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı!
Chelsea'da Thiago Silva'ya veda kararı! Chelsea'nin Thiago Silva ile sezon sonunda yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi!
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi! Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayırmıştı. Şu anda Tomislav Mijatovic ile yola devam eden lacivert-beyazlılardan gelecek sezon için çok konuşulacak bir hamle geldi. Anadolu Efes, Beşiktaş'ın başantrenörünün peşinde. İşte detaylar...

Benzer Haber Etiketleri

Arda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.