Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Son dakika Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol haber sayfamızda...

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 arel üniversitesi büyükçekmece basketbol haberi bulunmuştur.
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, ABD'li skorer oyun kurucu Andrew Delano Andrews'i renklerine bağladı.
24.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 23'üncü, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 21'inci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 23'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 26'ncı hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda 22. hafta heyecanı
Basketbolda 22. hafta heyecanı ING Basketbol Süper Ligi'nde heyecan 22. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 21'inci, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 20'nci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 21'inci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 24'üncü hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'nde 19'uncu, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise 18. hafta müsabakaları yapılacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 2020 Tokyo Olimpiyatları eleme müsabakaları nedeniyle bu hafta karşılaşma oynanmayacak.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka kupada Telekom’a bileniyor
Pınar Karşıyaka kupada Telekom’a bileniyor ING Basketbol Süper Ligi’nde deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol deplasmanından 56-99’luk galibiyetle ayrılan Pınar Karşıyaka’nın Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda rakibi belli oldu.
27.01.2020 Ege
Pınar KSK İstanbul’da
Pınar KSK İstanbul’da ING Basketbol Süper Ligi’nde 16 maçta 13 galibiyetle lider Anadolu Efes’in ardından ikinci sırada bulunan Pınar Karşıyaka, All-Star arasından sonra bugün Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’a konuk olacak.
25.01.2020 Ege
Basketbolda haftanın programı belli oldu
Basketbolda haftanın programı belli oldu ING Basketbol Süper Ligi'ne 17'nci, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 16'ncı hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 16'ncı, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 19'uncu hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Türkiye Basketbol Ligi'nde All Star heyecanı |CANLI
Türkiye Basketbol Ligi'nde All Star heyecanı |CANLI TBL All Star maçında ING Basketbol Süper Ligi'nin yıldızları karşı karşıya geliyor. Nando De Colo'nun takımıyla Shane Larkin'in takımı kıyasıya bir mücadeleye giriyor.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda All-Star şöleni
Basketbolda All-Star şöleni Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı ING All-Star 2020, yarın İstanbul'da yapılacak.
Son dakika - All-Star 2020 kadroları belli oldu! Larkin ve Colo seçti...
Son dakika - All-Star 2020 kadroları belli oldu! Larkin ve Colo seçti... All-Star 2020 kadroları belli oldu. Shane Larkin'in kaptanlığını yaptığı kırmızı takım ve Nando de Colo'nun kaptanlığını yaptığı beyaz takım belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
Darüşşafaka Tekfen: 105 - Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol: 56
Darüşşafaka Tekfen: 105 - Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol: 56 ING Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Darüşşafaka Tekfen, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 49 sayı farkla 105-56 yendi.
Fenerbahçe Beko'da Westermann sevinci
Fenerbahçe Beko'da Westermann sevinci Fenerbahçe Beko’nun sezon başında Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas’tan transfer ettiği Leo Westermann, son haftalardaki performansıyla teknik ekibin ve taraftarların yüzünü güldürüyor.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde normal sezonun ikinci yarısında ilk hafta maçları yapılacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde normal sezonun ilk yarısı, 15'inci hafta maçlarıyla tamamlanacak.
ING All-Star 2020'de forma giyecek oyuncular belli oldu
ING All-Star 2020'de forma giyecek oyuncular belli oldu Basketbolda 19 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ING All-Star 2020'de forma giyecek oyuncular belirlendi.
Potada haftanın programı
Potada haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 15. hafta maçlarıyla devam edilecek. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 13. hafta müsabakaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 14'üncü, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 12'nci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 13'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 14'üncü hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 13'üncü, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 10'uncu hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 12'nci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 13'üncü hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol: 77 - Galatasaray Doğa Sigorta: 87
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol: 77 - Galatasaray Doğa Sigorta: 87 Galatasaray Doğa Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında konuk olduğu Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 87-77 yendi.
ING Basketbol Süper Ligi'nde 11. hafta heyecanı
ING Basketbol Süper Ligi'nde 11. hafta heyecanı ING Basketbol Süper Ligi'ne 11'inci, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 8'inci hafta maçlarıyla devam edilecek.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 10'uncu, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 7'nci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 8'inci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 10'uncu hafta karşılaşmaları yapılacak.  
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 9.  hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol  Süper Ligi'nde 6. hafta maçları oynanacak.
ING Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta heyecanı
ING Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta heyecanı ING Basketbol Süper Ligi'ne 8. hafta maçlarıyla devam edilecek.
ING Basketbol Süper Ligi'nde namağlup takım kalmadı
ING Basketbol Süper Ligi'nde namağlup takım kalmadı ING Basketbol Süper Ligi'nde 7. haftasına namağlup lider durumda giren Pınar Karşıyaka, deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ne 72-70 yenilerek ligdeki ilk yenilgisini aldı.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'nde 7. hafta karşılaşmaları  oynanacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ile Türkiye  Basketbol 1. Ligi'nde 5. hafta, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 7.  hafta müsabakaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.