Hamburger sandılar balık çıktı! Sosyal medya bu görüntüyle çalkalanıyor...
Hamburger sandılar balık çıktı! Sosyal medya bu görüntüyle çalkalanıyor... Rus balıkçı aslında morina, mezgit balığı ve uskumru arıyor olsa da bazen yüzeyin metrelerde altında da balık avlıyor. İşte o zaman yakaladıkları arasında tuhaf görünümlü deniz canlıları da oluyor. Onlardan biri var ki, bu günlerde sosyal medyayı bir hayli meşgul ediyor...
4.12.2021 Dünya
Hiroşima'ya atılan atom bombasından 3333 kat daha güçlü... Rusya görüntüleri yayınladı!
Hiroşima'ya atılan atom bombasından 3333 kat daha güçlü... Rusya görüntüleri yayınladı! Rusya, dünyanın gördüğü en büyük nükleer patlamandan birisine ait görüntülerini yayınladı. Çar Bombası'nın Hiroşima'ya atılan atom bombasından 3333 kat daha güçlü olduğu ifade edildi.
27.08.2020 Dünya
Arktik Okyanusu’ndaki buzullara aldırmadan şortuyla yüzüyor
Arktik Okyanusu’ndaki buzullara aldırmadan şortuyla yüzüyor 29 yaşındaki Norveçli Arne Haugland, Svalbard takımadalarında haftada üç kez buz dolu Arktik Okyanusu’nun (Kuzey Buz Denizi) sularında yüzüyor. Arne Haugland’in devasa buz blokları arasındaki su çukurlarına atladığı,görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı
20.05.2020 Dünya
Çığ faciası iki can aldı!
Çığ faciası iki can aldı! Norveç’e bağlı Svalbard adasında düşen çığ, 2 Alman turistin hayatını kaybetmesine neden oldu.
21.02.2020 Dünya
Rusya, buzullar eriyince 5 yeni adaya sahip oldu
Rusya, buzullar eriyince 5 yeni adaya sahip oldu Arktik Okyanusu içinde yer alan Barents Denizi’nde Rusya'ya ait Franz Josef takımadalarında buzullar eriyince, 5 yeni ada ortaya çıktı.
3.10.2019 Haberler
Denizin derinliklerinde yaşayan tuhaf canlılar
Denizin derinliklerinde yaşayan tuhaf canlılar Rus bir balıkçı, denizin dibinde yakaladığı ve insanların kabusu olabilecek bazı canlı türlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Şimdiden uyaralım bu canlılar gerçekten oldukça ilginç ve ürpertici.
8.03.2018 Doğa

Benzer Haber Etiketleri