Armut

Armut

Son dakika armut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan armut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan armut haber sayfamızda...

Armut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.852 armut haberi bulunmuştur.
Çiftçilere meyve fidanı desteği
Çiftçilere meyve fidanı desteği Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından farklı illerden getirilen 12 bin meyve fidanının yüzde 25 indirimle satışa sunulmasına yoğun ilgi gördü.
5.04.2024 Ekonomi
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart Oyun ve fintek alanlarının global girişimcilikte Türkiye’nin kozu olduğuna dikkat çeken Kurttepeli, yapay zeka işindeki yerli girişimlerin Türkiye’deki varlıklarını artırmaları gerektiğini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.' dedi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programı kapsamında iftar yemeğine katıldı.
16.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı kararı açıkladı! 2024 Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu
Acun Ilıcalı kararı açıkladı! 2024 Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. İkili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Yeni bölüm fragmanında Nagihan Karadere ciddi bir sakatlık geçirdi. İşte detaylar...
27.02.2024 Cadde
Karşıyaka’da bostanlar artıyor
Karşıyaka’da bostanlar artıyor Karşıyaka Belediyesi, iklim değişikliği ve gıda krizine karşı yürüttüğü etkin mücadele kapsamında kent içi tarımı yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.
24.02.2024 Ege
Seren Serengil'in baba özlemi! 'Armut böyle dibine düştü'
Seren Serengil'in baba özlemi! 'Armut böyle dibine düştü' Yeşilçam efsanelerinden Öztürk Serengil, 11 Ocak 1999 tarihinde İstanbul Kozyatağı’ndaki evinde yaşamını yitirdi. Usta oyuncunun ölüm yıl dönümünde, şarkıcı kızı Seren Serengil'den duygusal bir paylaşım geldi.
11.01.2024 Cadde
2024 Mayıs Ayı Hangi Burç? Mayıs Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Mayıs Ayı Hangi Burç? Mayıs Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 Mayıs ayı boğa burcunu temsil etmektedir. Bu burçta doğmuş olan kişiler, Venüs'ün hakim olması sebebiyle genelde istikrarlı, sakin ve duygusaldır. İşte 2024 Mayıs ayında hangi burç kriterleri geçerli oluyor sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
Lif, C vitamini ve antioksidan kaynağı! Kalp sağlığını koruyor, kabızlığı önlüyor
Lif, C vitamini ve antioksidan kaynağı! Kalp sağlığını koruyor, kabızlığı önlüyor Armut, Pyrus türüne ait meyve veren bir ağacın meyvesidir. Genellikle yumuşak, sulu ve tatlı bir lezzete sahip. Birçok farklı renkte ve tatlarda olan armut çeşitlerinin bazıları tatlı ve suluyken, bazıları ise ekşi. Ülkeden ülkeye, bölgeden bölgeye farklılık gösteren armut çeşitleri bulunduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Pınar Demirkaya, armudun kalp sağlığından kabızlığa kadar pek çok hastalığa iyi geldiğini söyledi.
29.12.2023 Genel Sağlık
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi Lahana üretiminde Türkiye birincisi olan Samsun, bu yıl ürettiği 60 bin ton karnabahar ile de 'en çok karnabahar üreten il' konumuna yükseldi.
27.12.2023 Ekonomi
Özel'den Bahçeli'nin 'Genel Kurul' kararıyla ilgili açıklama
Özel'den Bahçeli'nin 'Genel Kurul' kararıyla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Kurul'da devam eden bütçe görüşmelerine katılmak üzere geldiği Meclis'te gazetecilere açıklama yaptı.
25.12.2023 Gündem
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor Kabızlık her zaman önemli hastalığın habercisi olmayabilir. Ancak hemen herkesin başına gelebilecek bu durum gündelik hayatı etkiler. Yoğurdun içerisine 1 yemek kaşığı ekleyeceğiniz bu besin bağırsakları makine gibi çalıştırıyor.
19.12.2023 Sağlık
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12.1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20.4 milyar dolara yükseldi” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi'
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12,1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi” dedi.
17.12.2023 Ekonomi
Türkiye'nin gizli ekonomik depoları! Tek bir bakteri üretmiyor, sırrı tüfte saklı
Türkiye'nin gizli ekonomik depoları! Tek bir bakteri üretmiyor, sırrı tüfte saklı Yiyeceklerini bozulmadan saklamak insanlığın en eski tarihinden beri önemli ve hassas bir konu. Buna verilecek son örnek ise Kapadokya'dan. Tonlarca yiyeceği tek bir bakteriye maruz bırakmadan koruyan Kapadokya'daki doğal depolar tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Prof. Dr. Sedat Karaman'a bu depoların sırrını sorduk.
13.12.2023 Yaşam
Damarlar, pasta çörek sevmiyor!
Damarlar, pasta çörek sevmiyor! Stres altındayken hamur işleri gibi yağlı yiyecekler tüketmenin, damar fonksiyonunu daraltarak beyne giden kan akışını yavaşlatıp, oksijeni azalttığı ortaya çıktı.
12.12.2023 Sağlık
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı
Kopardığı saçını yemeğine böyle attı Kocaeli'de bir kişi, karnını doyurduktan sonra kopardığı saç tellerini yemeğine koyarak parasının iadesini istedi. Yemeğin değiştirilmesini de kabul etmeyen müşterinin oyunu, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı. Olay, Kemal Sunal'ın "Meraklı Köfteci" filmini getirdi.
29.11.2023 Haberler
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
Mavi elmasa 43.8 milyon
Mavi elmasa 43.8 milyon Çok nadir bulunan bir mavi elmas İsviçre’nin Cenevre kentindeki Christie’s müzayede evinde 43,8 milyon dolara (1,2 milyar TL) alıcı bularak 2023’te satılan en pahalı mücevher oldu.
9.11.2023 Dünya
Malatya'da üreticiler işçi bulmakta güçlük çekiyor!
Malatya'da üreticiler işçi bulmakta güçlük çekiyor! Türkiye’nin önemli sertifikalı meyve fidanı üretim merkezlerinden biri olan Malatya’da meyve fidanı üretimi sürerken üreticiler işçi bulmakta güçlük çekiyor.
8.11.2023 Ekonomi
Deveci armudu yüzleri güldürdü
Deveci armudu yüzleri güldürdü Bursa'nın İnegöl ilçesinde deveci armudunda hasat başladı. Rekolte düşüklüğü yaşanan armutta fiyatlar çiftçinin yüzünü güldürdü.
28.10.2023 Ekonomi
'Hünnap' gelir kapısı oldu
'Hünnap' gelir kapısı oldu Mersin'de dalları dikenli olduğu için yaban hayvanlarına karşı çit bitkisi olarak dikilen, aynı zamanda şifa deposu olan 'hünnap' bazı üreticilerin gelir kaynağı oldu. Kilogramı 40 ile 50 TL arasında satılan hünnap meyvesinin obeziteden kemiklerin güçlenmesine kadar birçok faydası bulunduğu belirtildi.
25.10.2023 Ekonomi
30 yıl önce İran’dan getirdi! Tonlarca ürün alıyor
30 yıl önce İran’dan getirdi! Tonlarca ürün alıyor Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki çiftçiler tarafından 30 yıl önce İran’dan getirilen meyve ağaçlarından şu an ton ton ürün alınıyor.
17.10.2023 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

Armut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.