Arog

Arog

Son dakika AROG haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AROG gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AROG haber sayfamızda...

Arog

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 arog haberi bulunmuştur.
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan haber var!
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan haber var! 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini ikinci kez yenen MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur'un hastalığı geçtiğimiz nisan ayında nüksetmişti. İmmünoterapi tedavisi gören Uğur, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
8.07.2022 Cadde
ARİF 216 FİLMİ OYUNCULARI KARAKTERLER! Arif V 216 nerede çekildi, konusu nedir?
ARİF 216 FİLMİ OYUNCULARI KARAKTERLER! Arif V 216 nerede çekildi, konusu nedir? Cem Yılmaz filmlerinden Arif V 216, 2018 yılında vizyona girdi. Komedi filminin kadrosunda bu bölümde Seda Bakan dahil oldu. AROG filminin ardından çekilen Arif V 216'da Robot 216'nın insan gibi yaşama isteği öne çıkıyor. Peki, Arif V 216 konusu nedir?
1.06.2022 Cadde
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan yeni paylaşım
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz ay üçüncü kez kansere yakalandığını ve bu nedenle sahnelere ara vereceğini duyurarak sevenlerini üzen Özkan Uğur'dan haber var. Tedavisi devam eden başarılı sanatçı, son olarak gitar çaldığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı.
25.05.2022 Magazin
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan yeni paylaşım
Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan yeni paylaşım Geçtiğimiz ay üçüncü kez kansere yakalandığını ve bu nedenle sahnelere ara vereceğini duyurarak sevenlerini üzen Özkan Uğur'dan haber var. Tedavisi devam eden başarılı sanatçı, son olarak gitar çaldığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı.
25.05.2022 Cadde
Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!
Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
30.04.2022 Cadde
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Cadde
AROG oyuncuları kim, konusu nedir? AROG filmi nerede çekildi?
AROG oyuncuları kim, konusu nedir? AROG filmi nerede çekildi? A.R.O.G: Bir Yontma Taş Filmi tam adına sahip yerli komedi filmi, GORA'nın devamı niteliğindedir. Cem Yılmaz'ın yazdığı AROG filminde, Arif'in Yontma Taş Devri'ndeki maceraları film severlerin karşısına çıkıyor. Peki, AROG ne zaman, nerede çekildi?
24.08.2021 Cadde
Cem Yılmaz'ın en komik filmi neden 'G.O.R.A.'?
Cem Yılmaz'ın en komik filmi neden 'G.O.R.A.'? Türk sinemasına son 20 yılda damga vuran isim sanırım Cem Yılmaz. Stand up’ları, filmleri, karakteri, özel hayatı ile her daim konuştuğumuz bir isim. 2004 yılında bizlerle buluşturduğu ‘G.O.R.A’ ile adeta adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Ancak devam eden serilerde ‘G.O.R.A.’ya yaklaşamadı Cem Yılmaz. Peki, Cem Yılmaz’ın en komik filmi neden ‘G.O.R.A.’? ‘G.O.R.A.’da olup da diğer filmlerde olmayan neydi? Molatik olduğumuz konu bu oldu…
28.05.2021 Sanat
Cem Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Cem Yılmaz boyu kaç, nereli, filmleri neler?
Cem Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Cem Yılmaz boyu kaç, nereli, filmleri neler? Komedyen Cem Yılmaz, gösterilerinin yanı sıra filmleri ve yer aldığı dizilerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bireyler, 'Cem Yılmaz yaşı ve boyu kaç ?' sorunlarına yanıt arıyor. Ekranların sevilen isimlerinden olan oyuncu Cem Yılmaz'ın hayatı sorgulanıyor. İşte, Cem Yılmaz biyografisi...
25.03.2021 Cadde
Marmaris'te yıldızların altında sinema keyfi
Marmaris'te yıldızların altında sinema keyfi Marmaris Belediyesi, Korona virüs (Covid-19) nedeniyle uzun süredir dışarıda sinema keyfi yaşayamayanlar için açık hava sineması etkinliği başlatıyor.
19.08.2020 Tatil
İstanbul'da arabada etkinlik dönemi başlıyor
İstanbul'da arabada etkinlik dönemi başlıyor Kültür sanat etkinliklerinin vazgeçilmezi olan sinema, tiyatro ve konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da gerçekleşecek.
15.06.2020 Kültür Sanat
Arog filmi konusu ve oyuncu kadrosu ! - Arog ne zaman ve nerede çekildi?
Arog filmi konusu ve oyuncu kadrosu ! - Arog ne zaman ve nerede çekildi? Türk sinemasının en komik filmlerinden biri olan Arog, bu akşam bir kez daha izleyicilerle buluşuyor. Cem Yılmaz'ın en sevilen filmlerinden biri olan Arog ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Arog filmi konusu, oyuncu kadrosu ve Arog ne zaman, nerede çekildi sorularının cevapları...
19.04.2020 Gündem
Arog ne zaman, nerede çekildi? Arog filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Arog ne zaman, nerede çekildi? Arog filmi konusu ve oyuncu kadrosu Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın en sevilen filmleri arasında yer alan Arog, bu akşam bir kez daha izleyicinin karşısına çıkıyor. Kahkaha tufanı filmle ilgili merak edilen tüm bilgileri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Arog filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Arog filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
25.02.2020 Gündem
Büyü bozuldu
Büyü bozuldu Süper Lig’in açılış haftasında Konyaspor’u deviren Göztepe kendine geldi. Sezonun son 3 haftasında kalesinde gol görmeyen tek takım olan sarı kırmızılılar, karşılaşmanın ardından muhteşem taraftarıyla İsyan Marşı eşliğinde büyük sevinç yaşadı
21.09.2019 Ege
Cem Yılmaz: Ben zurnanın son deliğiyim, bir unvanım yok!
Cem Yılmaz: Ben zurnanın son deliğiyim, bir unvanım yok! Cem Yılmaz ile sinema salonu zincirlerinin sert argümanlarla dolu tartışması gittikçe alevleniyor. Tartışmanın tam ortasında yer alan ve esas aktörü olan izleyicilerin tavrı ise, endüstrinin gidişatını belirleyecek. Bundan sonra olabilecekleri, sinema sektörünü ve filmlerini Cem Yılmaz'a sorduk; kültür-sanat gündemini hayli meşgul eden bu konuya beraber Molatik olduk!
28.01.2019 Ünlüler
'YouTuber’lar yolcu sinemacılar hancı'
'YouTuber’lar yolcu sinemacılar hancı' Yönetmen Murat Şeker ve oyuncu Enis Arıkan’la “Görevimiz Tatil”i konuşmak için bir araya geldik. Murat Şeker’e sohbetimiz sırasında sosyal medya fenomenlerinin korkutucu olup olmadığını sordum. Şeker’in cevabı oldukça iddialı; “Biz burada hancıyız, sinemacı olan biziz. Onlar geliyor, gidiyor”
25.02.2018 Pazar
‘Zamanda yolculuk kostümle başladı’
‘Zamanda yolculuk kostümle başladı’ Dün gösterime giren “Arif V 216”nın ekibinin eski üyeleri “G.O.R.A.”nın karakterlerine yeniden kavuştukları için mutlu, yeniler ise ekibe dahil olmaktan…
4.01.2018 Cumartesi
Cem Yılmaz filmleri kitaplaştı
Cem Yılmaz filmleri kitaplaştı Türkiye’nin ünlü komedyeni Cem Yılmaz’ın gişede önemli başarılara imza atan filmlerinin senaryoları kitaplaştırılarak İnkılâp Kitabevi’nden yayımlandı.
15.11.2017 Kültür Sanat
Youtube fenomeni Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü?
Youtube fenomeni Cem Korkmaz kimdir? Cem Korkmaz neden öldü? Youtuber olarak adını duyuran Cem Korkmaz 2 Kasım 2017'de intihar ederek herkesi şok etti. Peki Cem Korkmaz kimdir, Cem Korkmaz neden intihar etti? Bursa'da son yolculuğuna uğurlanan Cem Korkmaz 3 Kasım 2017'de Bursa'da cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'na defnedildi. Cem Korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz taziyeleri kabul ederken, Youtube fenomenini çocuk hayranları da kendisini yalnız bırakmadı.Cenazeye Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar katılmadı.
25.04.2018 Trend
AROG Nerede Çekildi?
AROG Nerede Çekildi? 1 Aralık 2008 tarihinde vizyona giren AROG filmi, Cem Yılmaz'ın imzasını taşıyan G...
19.10.2017 Güncel
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, usta oyuncu Hasan Kaçan oldu.
28.06.2017 Cadde
İşte Cem Yılmaz´lı ´Arif V 216´ filminin ünlü oyuncu kadrosu..
İşte Cem Yılmaz´lı ´Arif V 216´ filminin ünlü oyuncu kadrosu.. Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filmi ´Arif V 216´ için ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Cem Yılmaz son olarak GORA ve AROG filmlerinde başrolde gördüğümüz kadın oyuncu Özge Özberk ve eski eşi Ahu Yağtu isimlerinin ´Arif ve 216´ filminin kadrosuna katıldığını Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Böylece ´Arif V 216´ filminde rol alacak isimler gün geçtikçe netleşmeye devam ediyor…
24.04.2017 Kültür Sanat
'Ceku' da 'Arif V 216'da
'Ceku' da 'Arif V 216'da Son filmi 'Arif V 216'nın kadrosuna her geçen gün yeni oyuncular katan Cem Yılmaz, sürpriz bir ismi daha duyurdu.
22.04.2017 Cadde
Ahu Yağtu da Arif V 216 kadrosuna katıldı
Ahu Yağtu da Arif V 216 kadrosuna katıldı Arif V 216'nın kadrosuna dahil olan isimleri Instagram hesabından açıklayan Cem Yılmaz'ın dün paylaştığı fotoğrafta eski eşi Ahu Yağtu'nun da olması dikkat çekti.
13.04.2017 Cadde
Cem Yılmaz'dan şaşırtan fotoğraf
Cem Yılmaz'dan şaşırtan fotoğraf Komedyen Cem Yılmaz'ın, 2018 yılında gösterime girecek 'Arif V 216' filmiyle ilgili yaptığı son instagram paylaşımı kafa karıştırdı.
5.04.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Arog ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.