Arpacık

Arpacık

Son dakika arpacık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arpacık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arpacık haber sayfamızda...

Arpacık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 arpacık haberi bulunmuştur.
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
Yemeklerde lezzet fırtınası estirecek tüyo! Normal değil, arpacık olsun
Yemeklerde lezzet fırtınası estirecek tüyo! Normal değil, arpacık olsun Yemek pişirme sanatı sihir gibidir; malzemeleri farklı oranlarda karıştırıp lezzetli bir sonuç elde ederiz. Ancak en ilginç şey, bazı yaygın baharatların tamamen farklı bir şekilde kullanılabilmesi ve sonuçta olağanüstü tada sahip bir yemek ortaya çıkabilmesidir. İşte yemeğinize lezzet katacak bazı baharat ve malzemeler.
22.03.2024 Yemek
Spora başlarken kalbinizi bozmayın! Uzmanından yeni başlayanlara 5 uyarı
Spora başlarken kalbinizi bozmayın! Uzmanından yeni başlayanlara 5 uyarı Sağlıklı yaşam şartlarından biri olan sporu hayatına yeni katanlar için uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Canan Arpacık, özellikle kalp sağlığı için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Canan Arpacık, spor yapmaya başlamadan öncesi ve sonrasında dikkat edilecek 5 uyarı uyarıda bulundu.
23.02.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma yaptı.
18.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir dahil 48 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı.
18.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Asla sarımsak sürmeyin! Göz sağlığını olumsuz etkileyen 10 hata ve doğrusu
Asla sarımsak sürmeyin! Göz sağlığını olumsuz etkileyen 10 hata ve doğrusu Gözde oluşan arpacığın sarımsakla geçmesi ya da kataraktın damla ile tedavi edilebildiği gibi aslında birçok hatalı bilgi yüzünden göz sağlığımız tehdit altında olabiliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özge Begüm Comba, göz sağlığı hakkında toplumda doğru sanılan 10 hatalı bilgiyi anlatarak uyarılarda bulundu.
23.11.2023 Genel Sağlık
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Trabzonspor'un yeni transferi Beşiktaş maçında hayran bıraktı! 'Üzerindeki ölü toprağını attı'
Trabzonspor'un yeni transferi Beşiktaş maçında hayran bıraktı! 'Üzerindeki ölü toprağını attı' Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Beşiktaş engelini 3-0'lık net skorla geçti. Bordo-mavililerin galibiyetini spor yazarları kaleme aldı.
18.09.2023 Trabzonspor
Enfeksiyonların en öldürücüsü! Sinsice ilerliyor, tedavi edilmezse kanı zehirliyor
Enfeksiyonların en öldürücüsü! Sinsice ilerliyor, tedavi edilmezse kanı zehirliyor Halk arasında yaygınlaşan sepsis hastalığı, her yıl 12 milyon kişinin ölümüne neden oluyor. Prof. Dr. İsmail Cinel enfeksiyonun en ağır haline dönüşen sepsis hakkında dikkat edilmesi gerekenleri tek tek anlattı.
13.09.2023 Genel Sağlık
Ağızdaki aft, gözdeki arpacık hangi problemin habercisi? Hepsinin bir anlamı varmış
Ağızdaki aft, gözdeki arpacık hangi problemin habercisi? Hepsinin bir anlamı varmış Vücudumuz bizimle birçok farklı şekilde konuşur, ancak biz onu her zaman dinleyemeyebiliyor ya da sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamayabiliyoruz. Ağızda çıkan aftlardan gözde çıkan arpacığa tüm bunlar neyin habercisi?
13.09.2023 Genel Sağlık
Kızarıklık, leke, sarkma varsa dikkat! Bu hastalıklar ilk belirtiyi gözde veriyor, işte sonuç
Kızarıklık, leke, sarkma varsa dikkat! Bu hastalıklar ilk belirtiyi gözde veriyor, işte sonuç Göz şişkinliği, göz içinde oluşan lekeler, göz kapaklarında oluşanlar ve dahası pek çok farklı hastalığın habercisi olabilir. İşte uzmanlar bu problemlere dikkat edilmesini söylüyor.
7.09.2023 Genel Sağlık
Trabzonspor'un galibiyetinde Edin Visca etkisi! 'Keskin tıraş bıçağı kıvamında'
Trabzonspor'un galibiyetinde Edin Visca etkisi! 'Keskin tıraş bıçağı kıvamında' Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı spor yazarları değerlendirdi. Bordo-mavililerin galibiyetinde Edin Visca ön plana çıkarılırken, usta kalem çarpıcı bir benzetrmede bulundu.
13.03.2023 Trabzonspor
TUH'U TARİFİ: Antik Mezopotamya yemeği Tuh'u nasıl yapılır?
TUH'U TARİFİ: Antik Mezopotamya yemeği Tuh'u nasıl yapılır? Antik Mezopotamya mutfağının enfes tatlarından olan Tuh'u, pancarla yapılan yemektir. Yemeğin ana ürünleri arasında et yer alıyor. Mutfak tutkunları Tuh'u yemeği tarifini araştırıyor. Sümerlerin bilinen ilk yazılı yemek tariflerindendir. Peki, Tuh'u nasıl yapılır?
13.12.2022 Yemek
Soğan Hangi Mevsimde Ve Hangi Ayda Yetişir?
Soğan Hangi Mevsimde Ve Hangi Ayda Yetişir? Soğan, her iklime uyum sağlasa da Doğu Anadolu dışında her bölgede yetiştirilebilmektedir. Erken gelişme evresinde serin bir havaya ihtiyaç duyan soğan için bu dönemdeki sıcaklık 13 derece civarında olmalıdır. Başın olgunlaşmaya başladığı dönemdeki gerekli sıcaklık ise 24-27 derece arasında olmalıdır. Soğan hangi mevsimde ve hangi ayda yetişir hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
30.09.2022 Eğitim
Yeni yazarlar belli oldu
Yeni yazarlar belli oldu Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun Mitos Boyut Tiyatro Yayınları iş birliği ile gerçekleştirdiği Oyun Yazma Programı’na yapılan başvurular sonuçlandı.
16.07.2022 Kültür Sanat
Bürokraside yeni atamalar
Bürokraside yeni atamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile pek çok bakanlık ve KİT’te üst düzey bürokrasi değişti.
5.06.2022 Siyaset
Göz kapağından ameliyat olan 7 aylık bebek bu hale geldi
Göz kapağından ameliyat olan 7 aylık bebek bu hale geldi Adana’da göz kapağında şişlik rahatsızlığıyla ailesi tarafından hastaneye götürülen 7 aylık kız bebeğin ameliyattan sora göz kapağı şişip kanama durmayınca aile doktor hakkında yanlış ameliyat yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
5.04.2022 Haberler
Yanlış teşhis koyup ameliyat edildi! 7 aylık bebek bu hale geldi
Yanlış teşhis koyup ameliyat edildi! 7 aylık bebek bu hale geldi Adana’da göz kapağında şişlik rahatsızlığıyla ailesi tarafından hastaneye götürülen 7 aylık kız bebeğin ameliyattan sonra göz kapağı şişip kanama durmayınca aile doktor hakkında yanlış ameliyat yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
7.04.2022 Gündem
Tarihe yolculuk
Tarihe yolculuk Yeşim Manav ile Berna Ülger’in sahibi olduğu Arts Club, yeni yılın ilk etkinliğini Kars’ta gerçekleştirdi.
28.01.2022 Cadde
Soğan Suyu Faydaları Nelerdir? Soğan Suyu Nasıl Yapılır, Ne İşe Yarar?
Soğan Suyu Faydaları Nelerdir? Soğan Suyu Nasıl Yapılır, Ne İşe Yarar? Yemeklerin ayrılmaz parçası olan soğanın faydalarını saymakla bitmez. Halk arasından doğal antibiyotik olarak bilenen soğan suyu kadın hastalıklarına, enfeksiyon hastalıklarına, iltihaplanmalara, saça ve cilde iyi gelir. Adet söktürücü özelliği vardır. Kaynatılarak da tüketilen soğan kürü için genellikle kırmızı soğan yerine baş soğan ya da arpacık soğan önerilir. Kabuğu soyulmuş soğanlarla yapılan soğan kürü saça iyi gelir. Soğan suyu faydaları nelerdir? diyorsanız “Soğan suyu nasıl yapılır, ne işe yarar?” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Göz ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Göz ağrısına evde doğal yöntemler
Göz ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? Göz ağrısına evde doğal yöntemler Göz ağrısı veya göz çevresinde ağrı sıkça görülen semptomlar arasında yer alır. Sağ veya sol gözde olabildiği gibi bazen her ikisinde ağrı ile karşılaşmak mümkün. Göz ağrısı şiddetli, zonklayıcı veya keskin olabilir ya da gözünde yabancı bir nesne varmış gibi hissedebilir. Göz ağrısı arpacık, yaralanma, yabancı cisim, kornea aşınması gibi pek çok farklı nedenlerle ortaya çıkabilir. Göz ağrısını evde yapılabilecek bazı doğal yöntemlerle geçirmek mümkün. Yeşil çay, sıcak kompres göz ağrısına iyi gelen şeyler arasında yer alır. Göz ağrısına ne iyi gelir, nasıl geçer? diyorsanız “Göz ağrısına evde doğal yöntemler” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Vegan tariflerle lezzet yolculuğu
Vegan tariflerle lezzet yolculuğu MSA Fonksiyonel Mutfak Eğitmen Şefi Alp Şehsuvar, baharatlar, meyve ve sebzelerin farklı aromalarını ortaya çıkaran vegan beslenmenin mutfağa meraklı, farklı lezzetler deneyimlemek isteyen herkesin ilgisini çektiğini söylüyor.
31.10.2021 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Arpacık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.