Artweeks@Akaretler

Artweeks@Akaretler

Son dakika Artweeks@Akaretler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Artweeks@Akaretler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Artweeks@Akaretler haber sayfamızda...

Artweeks@Akaretler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 artweeks@akaretler haberi bulunmuştur.
170 bin sanatsever Artweeks’te buluştu
170 bin sanatsever Artweeks’te buluştu Artweeks Akaretler 7. Edisyonu, Sıraevler’de sanatseverlerle bir araya geldi.
30.11.2022 Kültür Sanat
Kentten doğaya kaçış
Kentten doğaya kaçış Yeni nesil sanat ve tasarım platformu Mercado, Urbanscapes sergisiyle Esk Reyn, Gamze Yalçın ve Max on Duty’i Artweeks@Akaretler kapsamında bir araya getiriyor.
7.11.2022 Kültür Sanat
'Remedy For The Soul' izleyicilerle buluştu
'Remedy For The Soul' izleyicilerle buluştu Vision Art Platform’un Artweeks Akaretler’e paralel yeni karma sergisi “Remedy For The Soul”, 2 Kasım'da izleyicilerle buluştu. Sergide; Mert Acar, Pınar Akkurt, Deniz Avşar, Daniela Budişteanu, Sefa Çakır, Özgür Demirci, Onur Gökmen, Kemal İçden, Jennifer İpekel, Mehmet Öğüt, Huo Rf, Lara Sayılgan, Tayfun Serttaş, Umman Türkoğlu, Semih Zeki, Dream News (Murat Yıldız & Defne Tesal) ‘ın son dönem üretimlerinden oluşan eserler yer alıyor.
4.11.2022 Kültür Sanat
İyilik için sergi
İyilik için sergi İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği projelerde yer alan sanatçıların eserlerini Artweeks@Akaretler’in 7’nci edisyonunda sanatseverlerle buluşturdu.
4.11.2022 Cadde
Sergi
Sergi Akaretler’de sanat başkadır Artweeks@Akaretler 7...
30.10.2022 Kültür Sanat
110 bin kişi ziyaret etti
110 bin kişi ziyaret etti Artweeks@Akaretler, 6...
17.04.2022 Kültür Sanat
Sanatseverler buluştu
Sanatseverler buluştu Türk çağdaş sanatının önemli destekçisi ve koleksiyoneri Şeli Elvaşvili’nin koleksiyonunundan bir seçki, Akaretler’de gerçekleşen Artweeks@Akaretler’in altıncı edisyonunda izleyicisiyle buluşuyor.
7.04.2022 Cadde
‘Doğayı şehirden ayırmıyorum’
‘Doğayı şehirden ayırmıyorum’ İstanbullu sanatseverlerin merakla beklediği Artweeks@Akaretler’in 6. Edisyonu başladı. Bilgili Holding sponsorluğunda düzenlenen Artweeks’te öne çıkan sergilerden biri ise Bilgili ailesinden… İş kadını ve ressam Şerife Bilgili Ercantürk’ün “Bağmana” adlı sergisi yapı ve birey arasındaki ilişkiyi konu ederek kentin bütününün ifade biçimine temas ediyor.
2.04.2022 Kültür Sanat
Uluslararası Dokuma Sanatçısı Fırat Neziroğlu’ndan yepyeni bir dönem
Uluslararası Dokuma Sanatçısı Fırat Neziroğlu’ndan yepyeni bir dönem Uluslararası dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu’nun modernize edilmiş yorumuyla sanata yepyeni bir bakış açısı getirdiği ve farklı dönemlerde kendi yaşamsal deneyimleri aktardığı eserleri şimdi yepyeni bir dönem ile kitlelerle buluşuyor.
2.04.2022 Kültür Sanat
Çekim sergilenecek
Çekim sergilenecek Elçin Sangu’nun, Magnet Quarterly dergisi için aynı kadının farklı yüzlerine hayat verdiği House of Magnet çekimi, 30 Mart-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Artweeks Akaretler kapsamında Sıraevler No. 55’te sergilenecek.
31.03.2022 Cadde
Milliyet Sanat’ın “Onlar”ı Artweeks’te
Milliyet Sanat’ın “Onlar”ı Artweeks’te İstanbul’un önemli kültür sanat destinasyonlarından olan Akaretler Sıraevler, şehri sanatla buluşturmaya devam ediyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Ercantürk’ten ‘Bağmana’
Ercantürk’ten ‘Bağmana’ Şerife Bilgili Ercantürk, ‘Bağmana’ isimli dördüncü kişisel sergisiyle Artweeks@Akaretler’de yer alacak.
29.03.2022 Cadde
Karma sergi
Karma sergi Evrensel bir değer olan sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği projelerde desteklediği sanatçıların eserleri ile 30 Mart’ta Artweeks@Akaretler’de yer alacak.
25.03.2022 Cadde
Artweeks vakti geldi
Artweeks vakti geldi Artweeks Akaretler’in altıncı edisyonu, 10 Nisan’a kadar izleyiciler ile buluşacak. Çağdaş sanatın merakla beklenen etkinliği Artweeks@Akaretler; Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş’un organizasyonunu üstlendiği bu edisyonunda da sanatseverlere farklı disiplinlerden pek çok eser sunuyor.
14.03.2022 Kültür Sanat
Tatlı telaş
Tatlı telaş Sanatseverleri ve koleksiyonerleri tanınmış yerli-yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getiren Artweeks Akaretler’de, önümüzdeki ay sonuna doğru tatlı bir telaş yaşanacak.
25.02.2022 Cadde
ARTweeks@akaretler beşinci edisyonunda büyük ilgiyle sona erdi
ARTweeks@akaretler beşinci edisyonunda büyük ilgiyle sona erdi İstanbul’un kültür sanat merkezlerinden biri olan Akaretler Sıraevler ikonik 10 binası ile; 8-19 Eylül tarihlerinde ARTweeks@akaretler’in 5.edisyonuna ev sahipliği yaptı. Sanat alanında değerli isimlerin katıldığı etkinlikte 15 galeri, 2 solo sergi, 1 koleksiyoner seçkisi izleyici ile buluştu. 100’den fazla sanatçının 350’ye yakın eseriyle yer aldığı ARTweeks@akaretler 12 günde 55.000 ziyaretçi ağırlayarak sanat sezonunu başlattı.
25.09.2021 Kültür Sanat
Picasso eseri Artweeks@Akaretler'de sanatseverlerle buluşuyor
Picasso eseri Artweeks@Akaretler'de sanatseverlerle buluşuyor Tanınmış yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının göz alıcı eserlerini sanatseverlerle buluşturan Artweeks@Akaretler'in 5. edisyonu yoğun ilgi görüyor.
16.09.2021 Kültür Sanat
Çağdaş sanat Akaretler’e konuk oluyor
Çağdaş sanat Akaretler’e konuk oluyor Sanatseverlerle koleksiyonerleri, tanınmış yerli ve  yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getirmeyi hedefleyen  Artweeks@Akaretler’in 5. edisyonu bugün başlıyor.
8.09.2021 Kültür Sanat
Artweek@Akaretler kapılarını sanatseverlere açıyor
Artweek@Akaretler kapılarını sanatseverlere açıyor Artweeks@Akaretler, sanatseverleri ve koleksiyonerleri, tanınmış yerli ve yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getirmek için, 5. Edisyonuna kapılarını açmaya hazırlanıyor.
2.09.2021 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat Contemporary İstanbul'da
İyilik İçin Sanat Contemporary İstanbul'da Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan, sergilerden elde ettiği gelirin tamamıyla sanatçıları destekleyen İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle şehrin gelişen sanat sahnesi Contemporary Istanbul’un çevrimiçi yapılacak 15. edisyonunda yerini aldı.
18.12.2020 Kültür Sanat
Rekor satış
Rekor satış Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunan İyilik İçin Sanat Derneği, ‘Pasajda Bir Yıl’, ‘Anadolu’dan İzlenimler’ ve ‘Atölye Cer’ projelerinde yer alan sanatçılarının eserleriyle katıldığı Artweeks@Akaretler’de yoğun ilgi gördü.
13.11.2020 Cadde
"Bu belirsizliklerden ötürü hepimiz kendimizle yüzleştik"
"Bu belirsizliklerden ötürü hepimiz kendimizle yüzleştik" Dört yıldır gerçekleştirilen Artweeks@Akaretler etkinliğinin bu yılki edisyonunda ikinci kişisel sergisi "Her Yer Her Yerde" ile eserlerini sanatseverlerle buluşturan Şerife Bilgili Ercantürk ile rengârenk olarak nitelendirdiği sergisini konuştuk. Geçtiğimiz yıl düzenlediği ilk kişisel sergisinde inşaat malzemelerine de yer veren Şerife Bilgili Ercantürk bu yıl eserlerinde içindeki istek, ümit ve sevinci yansıtan çalışmaları ortaya çıkarıyor. Türkiye'nin önemli iş kadınlarından biri olan Ercantürk resim çalışmalarının yanı sıra bu eserlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak da katkı sunduğunun altını çiziyor.
8.11.2020 Kültür Sanat
"Sanatçının izleyicisiyle bir araya gelme ihtiyacı var"
"Sanatçının izleyicisiyle bir araya gelme ihtiyacı var" Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ArtweeksAkaretler sanatseverlerle buluşmaya başladı. Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgınının gölgesinde gündelik rutinlerimizi sürdürmeye çalıştığımız süreçte sanatseverler için bir nefes imkânı sundu. Geçtiğimiz yıllardaki gibi Sıraevler'de geçekleştirilen Artweeks'i Sabiha Kurtulmuş ile konuştuk. Etkinliğin direktörü ve katılımcılarından biri olan Sabiha Kurtulmuş, pandemi koşullarında 8 Kasım'a kadar açık kalacak olan Artweeks&Akaretler'i milliyet.com.tr'ye anlattı.
4.11.2020 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat'tan Artweeks@Akaretler'de karma sergi
İyilik İçin Sanat'tan Artweeks@Akaretler'de karma sergi Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunan İyilik İçin Sanat Derneği, Pasajda Bir Yıl, Anadolu’dan İzlenimler ve Atölye Cer projelerinde yer alan sanatçılarının eserlerini Artweeks@Akaretler’de sanatseverlerle buluşturdu.
28.10.2020 Kültür Sanat
İyilik İçin Sanat Artweeks@Akaretler'de
İyilik İçin Sanat Artweeks@Akaretler'de Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserlerle 28 Ekim – 8 Kasım tarihlerinde Artweeks@Akaretler’de yer alacak.
20.10.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Artweeks@Akaretler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.