Arya

Arya

Son dakika Arya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arya haber sayfamızda...

Arya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 768 arya haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
Girişimciler için yeni model geldi
Girişimciler için yeni model geldi 2023’te Akbank Girişim Bankacılığı’nı hayata geçiren Akbank, bu yıl da Ak Portföy ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğinde girişimcilere özel uçtan uca hizmet modelini geliştirdi. Start-up’lar ve teknogirişimler ihtiyaç duydukları finansal ürünler ile mentorluk, network ve danışmanlık gibi hizmetlere tek adresten ulaşabilecek.
14.03.2024 Ekonomi
4 milyon dolar yatırım cepte
4 milyon dolar yatırım cepte Yenilenmiş elektronik ürün pazar yeri olarak faaliyet gösteren yerli girişim Getmobil, 4 milyon dolarlık Seri A öncesi yatırım turunu kapatarak toplamda 6 milyon dolar yatırıma ulaştığını bildirdi. Girişim Eylül 2022’de 180 milyon TL değerleme üzerinden 27 milyon TL yatırım almıştı.
18.02.2024 Ekonomi
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık'
Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık' Ünlü aranjör ve DJ Ozan Doğulu, geçtiğimiz gün üç kızıyla birlikte Etiler'de kameralara yansıdı. 33 yaşındaki Hera Aslan ile aşk yaşayan Doğulu, bu sefer gününü sadece kızlarına ayırdığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Mardin'de yürek yakan olay! Minik Hazal 7. kattan düşerek hayatını kaybetti
Mardin'de yürek yakan olay! Minik Hazal 7. kattan düşerek hayatını kaybetti Mardin'de yürekleri yakan bir olay gerçekleşti. 4 yaşındaki Hazal 7. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...
22.01.2024 Gündem
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
Örnek baba Berkay
Örnek baba Berkay 2016 yılından nikâh masasına oturduğu Özlem Ada Şahin ile mutlu bir evlilik sürdüren popçu Berkay, önceki gün 6.5 yaşındaki kızı Arya ve 4.5 yaşındaki kızı Zeynep Mira ile akşam gezmesine çıktı.
6.01.2024 Cadde
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Surinam –resmi adıyla Surinam Cumhuriyeti- Güney Amerika’da bulunan bağımsız bir devlettir. Yüzölçümü bakımından kıtanın en küçük ülkesidir. Bir ada ülkesi olmamasına rağmen Karayip Cemiyeti (CARİCOM) üyesidir. Surinam hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Anne babaların yıl sonu notları
Anne babaların yıl sonu notları Her yıl sonu kendimizi gözden geçirme, değerlendirme ve yenilenme için bir fırsat. Ebeveyn olarak 2023 nasıl bir yıldı? Çocuğumuzla ilişkimizde neler öğrendik? 2024’te neler yapmayı hedefliyoruz?
30.12.2023 Pazar
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Milliyet ve Milliyet Sanat dergisi işbirliğinde İzmir’de ‘Atatürk’ü Anlamak’ adlı konser düzenlendi. Coşku dolu konserde Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi...
15.12.2023 Kültür Sanat
Özlem Ada Şahin: Çocuğum travma yaşadığı için mobilyaları çöpe attım
Özlem Ada Şahin: Çocuğum travma yaşadığı için mobilyaları çöpe attım Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
11.12.2023 Magazin
Özlem Ada Şahin: Çocuğum travma yaşadığı için mobilyaları çöpe attım
Özlem Ada Şahin: Çocuğum travma yaşadığı için mobilyaları çöpe attım Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
12.12.2023 Cadde
Ankara’da şah mat sesleri
Ankara’da şah mat sesleri Türkiye’nin en iyi satranç ustaları hamlelerini bu kez Cumhuriyet’in 100. yılı için yapıyor. Büyük ustaların mücadele ettiği Ankara’da Cumhuriyetin 100. Yılı Türkiye İş Bankası Satranç Kupası’nı izledik.
25.11.2023 Pazar
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Adını duyunca dil çıkardığı video olay olmuştu! Özlem Ada Şahin'den Demet Akalın açıklaması
Adını duyunca dil çıkardığı video olay olmuştu! Özlem Ada Şahin'den Demet Akalın açıklaması Berkay Şahin'in eşi ve iki kızının annesi Özlem Ada Şahin, geçtğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, kızının "Anne, Demet geliyor" demesi üzerine dil çıkardığı video ile ilgili konuşarak; yıllar önce tartıştıkları Demet Akalın ile ilgili açıklama yaptı.
20.10.2023 Cadde
Minik sanatçılar Neopolis’i keşfetti
Minik sanatçılar Neopolis’i keşfetti  Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı, Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı ile ARYA A.Ş iş birliğinde 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu, minik misafirlerini ağırladı.
14.10.2023 Ege
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Arya İsminin Anlamı Nedir? Arya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Arya İsminin Anlamı Nedir? Arya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Arya son dönemlerin dikkat çekici ve okunuşu ile beğeni toplayan en güzel isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Çocuklar için isim arayan anne ve babalar internet üzerinden bu ismin anlamını öğrenmek için araştırma gerçekleştirmektedir. Peki, Arya isminin anlamı nedir? Arya ne demek, ne anlamına gelir? İşte detaylar.
25.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.