Arzu

Arzu

Son dakika Arzu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arzu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arzu haber sayfamızda...

Arzu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.839 arzu haberi bulunmuştur.
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Bir rüyanın kapıları aralanıyor
Bir rüyanın kapıları aralanıyor Sanatçı Aida Mahmudova, Fırat Arapoğlu küratörlüğünde, Vision Art Platform’da “Bir Rüya Açılır / A Dream Unfolds” isimli kişisel sergisiyle sanatseverlerle buluşuyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e VIP jest! Arabada öpücüklere boğdu
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e VIP jest! Arabada öpücüklere boğdu Uzun süredir aşk yaşayan ve magazin gündemine sık sık konu olan Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti, son olarak Japonya'ya tatile gitmişti. Yurt dışı tatili yapmayı seven çift ülkeye geri döndü. Bir mekana giden Erçel'i ise çıkışta sevgilisi aldı.
21.04.2024 Cadde
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti Yaya Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu
Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe - Olympiakos maçını yorumladı: Yazık oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek turnuvadan elendi. Maçın ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyet ile görüştü.
18.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini söyledi. Bu kazalarda 75 kişi hayatını kaybettiği.
16.04.2024 Haberler
Saldırı sonrası Türkiye ile İran arasında ilk temas!
Saldırı sonrası Türkiye ile İran arasında ilk temas! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İranlı mevkidaşıyla görüştü. Fidan, Türkiye'nin gerilimin tırmanmamasını istediğini ifade etti.
14.04.2024 Haberler
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Özel, STK’larla bayramlaştı
Özel, STK’larla bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla telefonda görüşerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
12.04.2024 Gündem
Hakan Sabancı-Hande Erçel aşkı tam gaz! 'Bayramda yine çocuklar eğlendi'
Hakan Sabancı-Hande Erçel aşkı tam gaz! 'Bayramda yine çocuklar eğlendi' Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Japonya'ya tatile gitti. Bayramı da orada geçiren ikili, birbirlerini sosyal medya sayfalarında paylaştı.
12.04.2024 Cadde
Fed toplantı tutanakları yayınlandı
Fed toplantı tutanakları yayınlandı ABD Merkez Bankası (Fed) üyeleri daha uzun bir süre sıkı para politikasına ihtiyaç duyulabileceğinden endişe etti.
11.04.2024 Uzmanpara
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Arzu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.