Asdep

Asdep

Son dakika asdep haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asdep gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asdep haber sayfamızda...

Asdep

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81 asdep haberi bulunmuştur.
Enkazdan geriye acılar kaldı
Enkazdan geriye acılar kaldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde 12 binanın yıkıldığı, 418 kişinin hayatını kaybettiği Adana’da 23 binanın ağır hasarlı, 120 binanın ise orta hasarlı olduğu tespit edildi. Kent merkezinde yıkılan binaların tamamında kurtarma çalışmaları tamamlanırken enkaz kaldırma çalışmalarında da sona gelindi. Her biri onlarca kişiye mezar olan Hasan Alpargün, Zeray, Tutaryapı, Sinem apartmanlarının enkazının kaldırılmasından sonra geriye sadece acı bir tablo kaldı.
16.02.2023 Gündem
Bakan Yanık: Roman bölgelerinde 1070 konut yapacağız
Bakan Yanık: Roman bölgelerinde 1070 konut yapacağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile çok hızlı bir biçimde Roman bölgelerimizde toplamda 1070 konut yapacağız. Her ilin nüfus ve ihtiyacına göre bu barınma ihtiyacını karşılayacak konutlar oluşturuyoruz" dedi.
26.12.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: “85 milyon için müreffeh bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz”
Bakan Yanık: “85 milyon için müreffeh bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Güçlü bireylerini güçlü aileleri, güçlü ailelerin güçlü toplumları oluşturacağından hareketle 85 milyon için müreffeh bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz” dedi.
12.11.2022 Ekonomi
Bakan Yanık’tan Babacan’a: 'Hiç endişe etmesin, 26 milyon hanenin hepsinin kapısını çalacağız'
Bakan Yanık’tan Babacan’a: 'Hiç endişe etmesin, 26 milyon hanenin hepsinin kapısını çalacağız' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, “Aile Sosyal Destek Uzmanlarımız gidip vatandaşın kapısını çalsınlar” ifadesine ilişkin, “Babacan hiç endişe etmesin, 26 milyon hanenin hepsinin kapısını çalacağız. İhtiyacı olan hizmete kendisini de yönlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
22.10.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Hane ziyaretleri için SYDV’lere 171,9 milyon TL aktardık
Bakan Yanık: Hane ziyaretleri için SYDV’lere 171,9 milyon TL aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerinin tespit edilmesi için başlatılan Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına (SYDV) 171,9 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
24.09.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşların kapı kapı dolanarak derdine çare bulmak için günlerini hatta belki de haftalarını harcadığı Türkiye, şükürler olsun ki artık geride kaldı. Artık sadece kendi vatandaşının derdini değil tüm dünyanın derdini sırtlanacak kadar büyümüş, insanlığa umut olmuş bir Türkiye var" dedi.
17.09.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: 26 milyon hane ziyaret edilecek
Bakan Yanık: 26 milyon hane ziyaret edilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Ulusal Hane Ziyaretleri' projesi kapsamında, 15 bin personel ile 26 milyon hanenin tek tek ziyaret edeceğini, engelli, yaşlı, hasta gibi yardıma ihtiyaç duyan birinin tespit edilmesi durumunda hem kendilerinin de hem de ilgili kurumların kişinin ihtiyaç duyduğu hizmeti sunacağını söyledi.
3.09.2022 Ekonomi
ASDEP personel alımı sonuçları açıklandı mı? ASDEP sonuçları için gözler Bakanlıkta
ASDEP personel alımı sonuçları açıklandı mı? ASDEP sonuçları için gözler Bakanlıkta Gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında! Ocak ayında başvuruları alınan ASDEP personel alımı başvurularının sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sonuçları nasıl sorgulanır?
15.02.2022 Gündem
ASDEP personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2022 ASDEP sonuçları sorgulama
ASDEP personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2022 ASDEP sonuçları sorgulama ASDEP sonuçları için heyecanlı bekleyiş. Ocak ayında alınan başvuruların sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu. Başvuruda bulunan adayların gözü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında. Peki, ASDEP nedir, sonuçlar ne zaman açıklanır?
6.02.2022 Gündem
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız
Bakan Yanık: Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz yardımı yapacağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı kadar doğal gaz desteği de sağlanacağını belirterek, "Sağladığımız kömür yardımı kadar doğal gaz desteği sağlamış olacağız. Evinde doğal gaz kullanıyorsa kota miktar olarak ona göre doğal gaz ücretine yardımcı olacağız" dedi.
28.12.2021 Gündem
Bakan Yanık açıkladı! Türkiye genelinde yapılacak
Bakan Yanık açıkladı! Türkiye genelinde yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2022'de Türkiye genelinde boşanma araştırması yapılacağını bildirdi.
10.11.2021 Ekonomi
TBMM'de bütçe görüşmesinde 'İstanbul Sözleşmesi' gerginliği
TBMM'de bütçe görüşmesinde 'İstanbul Sözleşmesi' gerginliği TBMM'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bütçe görüşmesinde, Türkiye'nin çekildiği 'İstanbul Sözleşmesi'nin gerginliği yaşandı. HDP'li milletvekilleri 'İstanbul Sözleşmesi'ni geri getireceğiz ve uygulatacağız' yazılı pankartlar açarken, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, "Önce siz kendi içinizdeki tecavüzcüden kurtulun" diye seslendi.
10.11.2021 Siyaset
Sosyal destek ödemeleri 60 milyar liraya ulaştı
Sosyal destek ödemeleri 60 milyar liraya ulaştı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yürütülen sosyal destek faaliyetleri kapsamında bu yıl yapılan ödemeler 60 milyar liraya ulaştı.
26.10.2021 Ekonomi
Bakanlık yıl sonuna kadar 6 Sosyal Hizmet Merkezi daha açacak
Bakanlık yıl sonuna kadar 6 Sosyal Hizmet Merkezi daha açacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 372 Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) ile vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu kapsamda bu yıl içerisinde 3,6 milyonu aşkın vatandaşımıza hizmet verdik." ifadesini kullandı.
5.10.2021 Ekonomi
Sığınma evi olmayan belediye kalmasın
Sığınma evi olmayan belediye kalmasın Aile Bakanı Derya Yanık, il müdürlüklerine ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ konulu iç genelge gönderdi. Nüfusu 100 binin üzerinde olan belediyelere konukevi açma konusunda rehberlik sağlayan genelgeye başkanlardan tam destek geldi...
26.06.2021 Gündem
Son dakika... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 81 ile genelge
Son dakika... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 81 ile genelge Gelen son dakika haberine göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 81 İl Müdürlüğü'ne “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu genelge gönderdi. Genelge kapsamında nüfusu 100.000’in üzerinde olan belediyelere konukevi açma konusunda bilgilendirme ve rehberlik sağlanacak. İşte genelgenin ayrıntıları...
23.06.2021 Gündem
Bakan Selçuk: ASDEP ile 5,2 milyon vatandaşa ulaştık
Bakan Selçuk: ASDEP ile 5,2 milyon vatandaşa ulaştık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ekiplerinin 2017 yılından bu yana 5,2 milyon vatandaşla görüştüklerini, 2 bin 612 personel ile 2,6 milyon haneyi ziyaret ettiklerini söyledi.
3.10.2020 Siyaset
Bakanlık duyurdu! "ASDEP" alım sonuçlarını açıkladı
Bakanlık duyurdu! "ASDEP" alım sonuçlarını açıkladı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1000 sözleşmeli Aile Sosyal Destek Personelinin (ASDEP) daha alımını gerçekleştirdiklerini bildirdi.
30.09.2020 Ekonomi
ASDEP mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? ASDEP sonuçları için Bakan Selçuk açıklama yaptı
ASDEP mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2020? ASDEP sonuçları için Bakan Selçuk açıklama yaptı ASDEP mülakat sonuçları heyecanla bekleniyor. ASDEP sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili bir açıklama geldi. Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Peki 2020 ASDEP mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.09.2020 Gündem
ASDEP sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak? Bakan duyurdu...
ASDEP sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak? Bakan duyurdu... 15 Haziran 2020 – 14 Temmuz 2020 Tarihleri arasında yapılan ASDEP sözlü sınavları sonrasında adaylar sonuçları öğrenmek için arayışa koyuldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen ASDEP sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını Bakan Selçuk duyurdu. İşte ASDEP 2020 sonuçları tarihi...
12.09.2020 Gündem
Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan önemli açıklamalar
Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan önemli açıklamalar Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alımlarının sonuçlarını haftaya açıklıyoruz." dedi.
12.09.2020 Haberler
Son dakika: Bakan Selçuk'tan önemli açıklamalar
Son dakika: Bakan Selçuk'tan önemli açıklamalar Son dakika haberlere göre Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alımlarının sonuçlarını haftaya açıklıyoruz." dedi.
12.09.2020 Ekonomi
Son dakika | Bakan Selçuk müjdeli haberi verdi! Emekli ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatacak
Son dakika | Bakan Selçuk müjdeli haberi verdi! Emekli ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatacak Gelen bir son dakika haberine göre; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenecek bin lira ikramiyenin nisan ayının ilk yarısında verileceğini açıkladı.
27.03.2020 Ekonomi
Bakan açıkladı: 14 bin çocuğa ulaştık
Bakan açıkladı: 14 bin çocuğa ulaştık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk. Bunları 3 bin 500 okulla eşleştirdik, 14 bin çocuğa ulaştık." dedi.
15.02.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk açıkladı: 8 milyon TL kaynak aktardık
Bakan Selçuk açıkladı: 8 milyon TL kaynak aktardık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşların temel ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca kullanılmak üzere 8 milyon TL kaynak aktarıldığını söyledi.
27.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asdep ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.