Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

Son dakika Ashleigh Barty haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ashleigh Barty gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ashleigh Barty haber sayfamızda...

Ashleigh Barty

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 ashleigh barty haberi bulunmuştur.
Alp Ustaoğlu yazdı: Değişim ve gelişim kazandı
Alp Ustaoğlu yazdı: Değişim ve gelişim kazandı Wimbledon’da bu sezon hem kadınlar hem de erkeklerde finale kadar gelen isimlere bakıldığında, hepsinin çağın değişimlerine ayak uydurmayı başaran ve sürekli kendisini geliştirmeye odaklanan sporcular oldukları göze çarpıyor.
16.07.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Paris'te tarih yazarları
Alp Ustaoğlu yazdı: Paris'te tarih yazarları Roland Garros’un tamamlanmasına sadece bir gün kala, kadınlarda en çok konuşulan isim Iga Swiatek oldu. Polonyalı raket eğer servisini de güçlendirirse grand slam şampiyonluklarında Serena’yı yakalayabilir. Erkeklerde ise Nadal sadece bir tenisçi değil, çağın en büyük sporcusu olduğunu gösterdi.
5.06.2022 Tenis
Canlı yayında golcü transferini açıkladı: "Galatasaray görüşmelere başladı! Fenerbahçe'den de bir isim gündemde"
Canlı yayında golcü transferini açıkladı: "Galatasaray görüşmelere başladı! Fenerbahçe'den de bir isim gündemde" Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündeminde yer alan konuları Skorer TV'de Nergis Aşkın'a değerlendirdi.
24.03.2022 Galatasaray
Ukrayna’dan kaçan 14 yaşındaki tenisçi, spora Adana’da devam edecek
Ukrayna’dan kaçan 14 yaşındaki tenisçi, spora Adana’da devam edecek Ukrayna'daki savaştan ailesiyle kaçan tenisçi Fedor Zalevsky (14), gönderdiği yardım mailini kabul eden kulüp bünyesinde çalışmalarına devam etmek için Adana'ya geldi. Zalevsky, kulüp misafirhanesine, annesi ve kız kardeşi ise kulübün kiraladığı eve yerleştirildi.
23.03.2022 Diğer
Ashleigh Barty'nin kararı şok etti! Serena Williams'ın mesajı hayatını değiştirdi
Ashleigh Barty'nin kararı şok etti! Serena Williams'ın mesajı hayatını değiştirdi Dünya tenisinin 1 numarası Avustralyalı tenisçi Ashleigh Barty aldığı kararı sosyal medyadan paylaştı. Barty'nin kararı şok etkisi yarattı. Öte yandan Barty'nin tenis efsanesi Serena Williams ile yaşadığı diyalog ortaya çıktı.
23.03.2022 Tenis
Ashleigh Barty, 44 yıl sonra ilki başardı
Ashleigh Barty, 44 yıl sonra ilki başardı Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda Danielle Collins’i yenen Ashleigh Barty kadınlarda mutlu sona ulaştı. Dünya 1 numarası O’Neil’dan 44 yıl sonra organizasyonu kazanan ilk ev sahibi kadın tenisçi unvanını aldı.
30.01.2022 Tenis
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Tenis
Avustralya Açık'ta finalin adı belli oldu
Avustralya Açık'ta finalin adı belli oldu Avustralya Açık yarı finallerinde ABD’li Keys’i geçen Asleigh Barty ile Polonyalı Swiatek’i geride bırakan Collins, tek kadınlar finalinde birbirinin rakibi oldu.
28.01.2022 Tenis
Avustralyalı tenisçi Barty, Indian Wells'ten çekildi
Avustralyalı tenisçi Barty, Indian Wells'ten çekildi Tek kadınlarda dünya 1 numarası Avustralyalı tenisçi Ashleigh Barty, gelecek hafta başlayacak Indian Wells Turnuvası'ndan çekildi.
28.09.2021 Tenis
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı Emma Raducanu’nun Amerika Açık’ta mutlu sona ulaşması, kadınlar tenisindeki trendin sürmesini sağladı. Birbiri ardına yeni yıldızların doğuşuna sahne olan kortlarda, son dört yıl içinde ilk grand slamini kazanan raket sayısı 11’e yükseldi.
15.09.2021 Tenis
Dünya 1 numarası Barty, ABD Açık'tan 3. turda elendi
Dünya 1 numarası Barty, ABD Açık'tan 3. turda elendi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic yoluna devam ederken, kadınların 1 numaralı seribaşı Ashleigh Barty 3. turda elendi.
5.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta Alexander Zverev üçüncü tura çıktı
ABD Açık'ta Alexander Zverev üçüncü tura çıktı Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda Ashleigh Barty, Iga Swiatek ve Petra Kvitova, tek erkeklerde de Alexander Zverev üçüncü tura çıktı.
2.09.2021 Tenis
Son dakika haberi: ABD Açık'tan Stefanos Tsitsipas üst tura yükseldi
Son dakika haberi: ABD Açık'tan Stefanos Tsitsipas üst tura yükseldi Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık'ta seribaşı tenisçilerden tek erkeklerde Yunan Stefanos Tsitsipas, tek kadınlarda ise Belaruslu Aryna Sabalenka üst tura yükseldi.
2.09.2021 Tenis
Son dakika haberi: ABD Açık'ta favoriler yoluna devam etti
Son dakika haberi: ABD Açık'ta favoriler yoluna devam etti Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık'ta seri başı tenisçilerden tek erkeklerde Rus Daniil Medvedev ile Yunan Stefanos Tsitsipas, tek kadınlarda ise Belaruslu Aryna Sabalenka ve Japon Naomi Osaka üst tura yükseldi.
31.08.2021 Tenis
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak Novak Djokovic, 2021 ABD Açık'a, "En fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak ve aynı yıl içinde dört büyük turnuvada da şampiyonluğa ulaşan 3. erkek tenisçi olmak için çıkacak.
29.08.2021 Tenis
Belinda Bencic, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazandı
Belinda Bencic, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazandı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın sekizinci gününde tenis branşında tek kadınlarda dünya 12 numarası İsviçreli Belinda Bencic, Çekya'dan Marketa Vondrousova'yı yenerek altın madalya kazandı.
31.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli atıcı Ömer Akgün, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda finale kaldı
Milli atıcı Ömer Akgün, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda finale kaldı Milli atıcı Ömer Akgün, 10 metre havalı tüfek kategorisinde finale yükseldi.
25.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli tekvandocu Hakan Reçber, Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükseldi
Milli tekvandocu Hakan Reçber, Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükseldi Milli tekvandocu Hakan Reçber, 68 kiloda çeyrek finale çıktı
25.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Ashleigh Barty, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na veda etti
Ashleigh Barty, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na veda etti Teniste kadınlarda tekler 1 numarada bulunan Avustralyalı Ashleigh Barty, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda İspanyol rakibine ilk turda sürpriz bir şekilde yenilerek elendi.
25.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Michael Andrew aşı olmadı ortalık karıştı
Son dakika - Michael Andrew aşı olmadı ortalık karıştı ABD Yüzme Takımı’nın Tokyo 2020’de yarışan sporcularından olan Michael Andrew, aşı olmayı reddederek tüm dikkatleri üzerine çekti.
25.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Teniste dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, ilk turda Bolivyalı Hugo Dellien'i mağlup etti
Teniste dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, ilk turda Bolivyalı Hugo Dellien'i mağlup etti 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Sırp tenisçi Novak Djokovic, Bolivyalı Hugo Dellien'i yenerek bir tura yükseldi.
24.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Wimbledon'da iki maç için şike soruşturması başlatıldı
Son dakika - Wimbledon'da iki maç için şike soruşturması başlatıldı Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'daki iki maçta bahis yoluyla şike yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
14.07.2021 Tenis
Novak Djokovic’in 20. harikası
Novak Djokovic’in 20. harikası Kortlarda Sırp raketin fırtınası esmeye devam etti, dünya bir numarası ezeli rakipleri Nadal ve Federer ile kupa sayılarını eşitledi.
12.07.2021 Tenis
Son dakika - Wimbledon'da şampiyon Ashleigh Barty oldu!
Son dakika - Wimbledon'da şampiyon Ashleigh Barty oldu! Wimbledon Tek Kadınlar Finali'nde Ashleigh Barty, Karolina Pliskova'yı setlerde 2-1 yenerek şampiyon oldu.
10.07.2021 Tenis
Son dakika - Wimbledon'da tarihi final! Barty bir adım önde
Son dakika - Wimbledon'da tarihi final! Barty bir adım önde Wimbledon’da bugün kadınlarda kupa sahibini bulacak, kim kazanırsa kazansın yeni bir şampiyon çıkacak
10.07.2021 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Ashleigh Barty ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.