Aşk Yeniden

Aşk Yeniden

Son dakika Aşk Yeniden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aşk Yeniden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aşk Yeniden haber sayfamızda...

Aşk Yeniden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.613 aşk yeniden haberi bulunmuştur.
72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son hali şaşırttı! 'Basamak çıkamıyordum'
72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son hali şaşırttı! 'Basamak çıkamıyordum' 'Aşk Yeniden', 'Yeni Gelin', 'Avrupa Yakası' ve 'Vermem Seni Eller' gibi birçok dizide boy gösteren Esin Gündoğdu, verdiği kilolarla gündem oldu. Mide küçültme ameliyatı ve diyet sayesinde 72 kilo veren oyuncunun değişimi şaşırttı. İşte Esin Gündoğdu'nun son hali...
22.03.2024 Cadde
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti!
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti! Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.
19.03.2024 Cadde
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Cadde
'O defteri kapattım' demişti! Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay barıştı
'O defteri kapattım' demişti! Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay barıştı Uzun yıllar bir dargın bir barışık ilişki yaşayan eski milli basketbolcu İbrahim Kutlay (49) ile sosyetik güzel Edvina Sponza (50), olaylı şekilde ayrıldıktan sonra yeniden barıştı. Bebek Parkı'nda köpeklerle oynayan ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.
13.02.2024 Cadde
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katıldı. Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" sözleriyle gündem oldu.
11.02.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin'den açıklama
Serenay Sarıkaya aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin'den açıklama Dört yıl aşk yaşayan Kerem Bürsin (36) ile Serenay Sarıkaya (31), 2019'da ilişkilerini noktalamıştı. Aşka bir şans daha verdikleri konuşulan oyuncu çiftten Bürsin, sosyal medyada gündem olan iddia hakkında sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Cadde
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Bu kadar aşık olup bu kadar yüksek gidemezdi!
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Bu kadar aşık olup bu kadar yüksek gidemezdi! Oyuncu Melis İşiten; tiyatro ekibiyle birlikte geçirdiği ölümlü trafik kazasının ardından değişen hayatını ve boşandığı eşi Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini ilk kez anlattı. "Bir yerde patlayacağız diye bekliyorduk" diyen İşiten, itiraflarıyla dikkat çekti.
1.12.2023 Cadde
Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu
Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu Masterchef All Star yeni haftada takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Barbaros olurken kırmızı takımın kaptanı Tolga oldu. İlk dokunulmazlık oyununu dün avantajı kazanan takım kazandı. Öte yandan Alican'ın neden elini sardığı ortaya çıktı.
15.11.2023 Cadde
Aşk yeniden mi? Merve Boluğur-Mert Aydın buluşmasını köpek ortaya çıkardı
Aşk yeniden mi? Merve Boluğur-Mert Aydın buluşmasını köpek ortaya çıkardı Sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, yeniden bir araya geldi. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan ikilinin sürpriz buluşmasını oyuncunun köpeği ortaya çıkardı. Ayrıca Boluğur'un bir takipçisinin 'evlilik' sorusuna verdiği yanıt da kafa karıştırdı.
14.11.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım!
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım! 'Aşık Shakespeare'in başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden, önceki gün basının karşısına çıktı. İlk kez tiyatro oyununda yer alan Kaygılaroğlu, "Sahne alkışı almak şahane" diyerek heyecanını paylaştı.
20.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, önceki gün kızı Ada'yla birlikte galada görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Melis İşiten, sürekli haklarında çıkan tekrar barıştıklarına dair iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Cadde
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ayrılığa dayanamadı!
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ayrılığa dayanamadı! Manken Çağla Şıkel, özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozmuş ve ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmemişti. Bayram sonrası ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin altı aylık ilişkisinde yeni bir gelişme yaşadı.
8.07.2023 Cadde
Londra’da aşk yeniden
Londra’da aşk yeniden Bir dönem aralarında aşk dedikoduları çıkan Leonardo Di Caprio ile Gigi Hadid’in yeniden bir araya geldiği iddia edildi.
9.06.2023 Dünya
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum!
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum! Serenay Sarıkaya, Lewis Carroll'ın ölümsüz eserinden uyarlanan ve kadrosunda yer aldığı 'Alice Müzikali'nin veda partisinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımına, Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladığı ünlü işletmeci Umut Evirgen ise kayıtsız kalmadı.
1.06.2023 Cadde
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum!
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum! İki evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Merve Boluğur, Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna kayıtsız kalamayan ünlü isim, verdiği cevapla çok konuşuldu.
17.05.2023 Cadde
Seren Serengil ameliyat masasına yattı: Yakında butik bir hastane açacağım
Seren Serengil ameliyat masasına yattı: Yakında butik bir hastane açacağım Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Cadde
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'den yeni kare
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'den yeni kare Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile şimdilerde evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğrafla adından söz ettirdi.
25.04.2023 Cadde
Demet Özdemir'den boşanma aşamasında olan Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor!
Demet Özdemir'den boşanma aşamasında olan Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Kısa bir ayrılık döneminin ardından 'aşk yeniden' diyen ve 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikiliden Koç, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, kameralara gülücükler saçtı.
19.04.2023 Cadde
'Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı' iddiası!
'Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı' iddiası! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un peri masalı çok kısa sürdü. Geçtiğimiz ağustos ayında hayatını birleştiren ikili, yaklaşık sekiz ayda boşanma kararı aldı. Sürpriz ayrılığın nedeni merak konusu olurken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftle ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte Oğuzhan'ı şoke eden telefonun detayları...
19.04.2023 Cadde
Demet Özdemir'den yeni poz! 'Tablo gibi'
Demet Özdemir'den yeni poz! 'Tablo gibi' Son dönemde Oğuzhan Koç ile boşanacak olmasıyla gündeme gelen Demet Özdemir, Instagram sayfasından yeni bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
18.04.2023 Cadde
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa görüntülendi!
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa görüntülendi! Bir dönemin en çok konuşulan çiftlerinden Shawn Mendes ile Camila Cabello, 2021 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. Sürpriz ayrılığın üzerinden bir seneden fazla zaman geçmişken Coachella'da bir araya gelen eski sevgililer, kimseye aldırış etmeden öpüşmeleriyle kafa karıştırdı.
18.04.2023 Cadde
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'e gönderme mi yaptı? Zeynep Koçak'tan açıklama
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'e gönderme mi yaptı? Zeynep Koçak'tan açıklama Kısa bir ayrılık döneminin ardından 'aşk yeniden' diyen ve 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldı. Haberin yayıldığı sıralarda Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın paylaşımı gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada gündeme gelen Koçak isyan etti.
17.04.2023 Cadde
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den boşanma açıklaması! Zeynep Koçak’ın paylaşımı gündem oldu
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den boşanma açıklaması! Zeynep Koçak’ın paylaşımı gündem oldu Kısa bir ayrılık döneminin ardından 'aşk yeniden' diyen ve 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldı. Boşanma dilekçesini önümüzdeki günlerde mahkemeye sunacak olan Özdemir, eşyalarını alması için ünlü şarkıcı ile yaşadıkları eve nakliyecileri gönderdi. Ünlü çiftten ortak bir boşanma açıklaması da geldi. Tüm bunların ardından Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın paylaşımı gündeme geldi.
13.04.2023 Cadde
Merve Boluğur: Çocuğum olmasını istiyorum!
Merve Boluğur: Çocuğum olmasını istiyorum! İki evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan ünlü isim Merve Boluğur, Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "3'üncü kez evlilik var mı?" sorusuna kayıtsız kalamayan 35 yaşındaki Boluğur, verdiği cevapla dikkat çekti.
7.04.2023 Cadde
72 kilo veren Esin Gündoğdu sosyal medyada aşkını ilan etti
72 kilo veren Esin Gündoğdu sosyal medyada aşkını ilan etti Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo vererek neredeyse bambaşka biri olmuştu. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Gündoğdu, kural bozdu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle pozlarını paylaştı.
7.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Yeniden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.