Askerlik Şubesi

Askerlik Şubesi

Son dakika askerlik şubesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan askerlik şubesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan askerlik şubesi haber sayfamızda...

Askerlik Şubesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 609 askerlik şubesi haberi bulunmuştur.
Avcılar D-100 Karayolunda kaza! TIR'ın önündeki otomobile çarpıp, sürükledi
Avcılar D-100 Karayolunda kaza! TIR'ın önündeki otomobile çarpıp, sürükledi Avcılar D-100 Karayolunda TIR, önündeki otomobile arkadan çarptı. Kaza anı, yan yoldaki bir aracın kamerasına yansıdı.
21.03.2024 Gündem
2024 Asker Kaçağı Cezası Ne Kadar? Askerlik Yoklama Kaçağı Para Cezası Nereye Ödenir?
2024 Asker Kaçağı Cezası Ne Kadar? Askerlik Yoklama Kaçağı Para Cezası Nereye Ödenir? Ülkemizde erkek kişiler için askerlik çağı 21 yaş olarak belirlenmiştir. 21 yaşını dolduran kişiler askere en yakın askerlik şubesi tarafından askerlik hizmetine çağrılırlar. Askerlik hizmeti her Türk vatandaşı erkek bireyler için zorunludur. Kimi durumlarda ise askerlik tarihi geldiği halde unutan veya tecil ettirmeyen kişiler için yoklama kaçağı muamelesi yapılmaktadır. Asker kaçağının cezası bulunmaktadır. Peki, 2024 asker kaçağı cezası ne kadar? Askerlik yoklama kaçağı para cezası nereye ödenir? İşte tüm bu soruların detaylarını derledik.
9.01.2024 Trafik Cezaları
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı Nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur isimli vatandaş 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. 'Bir hatanın bir ömre mal olduğunu' söyleyen Bodur yıllarca yaşadığı sıkıntıları anlattı.
19.10.2023 Haberler
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı
38 yıl pembe kimlikle yaşadı! Girdiği cezaevinde 'Sen kadın görünüyorsun' denip yollandı Nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur isimli vatandaş 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. 'Bir hatanın bir ömre mal olduğunu' söyleyen Bodur yıllarca yaşadığı sıkıntıları anlattı.
19.10.2023 Gündem
Ukrayna'nın savaşmak istemeyen erkekleri
Ukrayna'nın savaşmak istemeyen erkekleri Ukrayna asker ihtiyacını karşılamakta zorluk yaşıyor, gönüllüler yeterli değil. Ölen ya da yaralanan on binlerce askerin yerini alacak kişilere ihtiyaç var. Çoğu Rusya'yla 18 aylık bir savaşın ardından çoktan bitkin düşmüş durumda.
23.08.2023 Dünya
Yozgat’ta yerli ve milli otomobil TOGG'a yoğun ilgi
Yozgat’ta yerli ve milli otomobil TOGG'a yoğun ilgi Yozgat’ta ilk kez sergilenen yerli ve milli otomobil TOGG, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
25.04.2023 Haberler
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite belgeleri
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite belgeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyet diploması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Altun, Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyet belgesinin yanı sıra mezunlar defteri, askerlik şubesine yazılan yazı ve okul kayıt defteri gibi resmi evrakları da açıkladı.
25.03.2023 Haberler
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite belgeleri
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite belgeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyet diploması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Altun, Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezuniyet belgesinin yanı sıra mezunlar defteri, askerlik şubesine yazılan yazı ve okul kayıt defteri gibi resmi evrakları da açıkladı.
27.03.2023 Gündem
99 yıl sonra gelen 'İstiklal Madalyası' gururu
99 yıl sonra gelen 'İstiklal Madalyası' gururu Milli Savunma Bakanlığı'nın arşiv kayıtlarının incelenmesi sonucu Kurtuluş Savaşı'nda cephede görev yaptığı belirlenen Mustafa Ceylan'ın İstiklal Madalyası, 99 yıl sonra oğlu Selahattin Ceylan'a (71) teslim edildi. Madalyayı babasının mezarına götürüp, dua eden Selahattin Ceylan, "Büyük bir miras oldu. Dünyaya değer bana göre" dedi.
4.02.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 20 yılda 15 seçim kazanmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, "Dünyada böyle bir parti marka haline gelmiştir. Dünyanın her yerinden gelen siyasi partiler ‘20 yıl boyunca 15 seçimi kazanan bir parti nasıl bu başarıyı elde etti’ diye soruyorlar. Biz geleceği inşa eden, geleceği imar eden bir siyasi partiyiz. 20 yıl boyunca bu kadrolar alt yapı işlerini tamamen çözüme kavuşturdu. Kendi arabasını, SİHA’sını, İHA’sını üreten doğalgazını bulmuş, Gabar’da Cudi’de petrol kuyuları konuşulmaya başlanmış, Karadeniz’de kendi doğalgazını bulmuş, Doğu Akdeniz’de hidrokarbondan kendi ülkesinin hakkını savunan bir ülke olarak Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz. 2023’den sonra Türkiye Yüzyılı anılmaya başlanacak” dedi.
26.01.2023 Gündem
Mehmet Ali Çelebi'den 'Neden CHP'den ayrıldınız?' sorusuna tek cümlelik yanıt
Mehmet Ali Çelebi'den 'Neden CHP'den ayrıldınız?' sorusuna tek cümlelik yanıt AK Parti'ye geçen milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok, katıldıkları televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Neden CHP'den ayrıldınız? sorusuna Çelebi'den tek cümlelik yanıt geldi.
21.10.2022 Siyaset
Rusya'ya darbe üstüne darbe! İlhak kararı Ukrayna'yı durduramadı
Rusya'ya darbe üstüne darbe! İlhak kararı Ukrayna'yı durduramadı Kuzey cephesinde kazanım sağlayan Ukrayna ordusu, güneyde de Herson’a ilerliyor. Rusya, ilhak ettiğini açıkladığı 4 bölgenin üçünde toprak kaybediyor.
4.10.2022 Dünya
Rusya ilhaka hazırlanıyor
Rusya ilhaka hazırlanıyor Dün Rus işgali altındaki bölgelerdeki tartışmalı referandum sona ererken, Rus basını büyük oranda ‘Evet’ oyu çıktığını duyurdu. Putin’in birkaç gün içinde ilhak için adım atması bekleniyor.
28.09.2022 Dünya
Tarihi askeri bina konut olmayacak
Tarihi askeri bina konut olmayacak FETÖ’nün yalanını Milliyet ortaya çıkardı. FETÖ’cüler tarafından sosyal medyada servis edilen ‘Yeniköy Askerlik Şubesi binasının Bakan Akar’a konut olarak tahsis edileceği’ iddiasının gerçek olmadığı belirtildi.
2.09.2022 Gündem
Karesi’nin yıldızı parlıyor!
Karesi’nin yıldızı parlıyor! Göreve geldiği günden bu yana söz verdiği projeleri tek tek hayata geçiren Başkan Dinçer Orkan, “Gelirimizi artıran yatırımlarımız sayesinde ilçemizin değerine değer katıyoruz. Biz lafla, sözle değil, icraatlarımızla bunu belgelemiş oluyoruz” dedi
30.06.2022 Ege
Ünlü doktora kurşun yağmuru! Katilin ifadesi ortaya çıktı
Ünlü doktora kurşun yağmuru! Katilin ifadesi ortaya çıktı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, ameliyatlarıyla ünlü kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal'ı (63) tabancayla vurarak öldüren uzman çavuş Musa Aktaş'ın (28) ifadesi ortaya çıktı.
11.04.2022 Gündem
Ünlü doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı
Ünlü doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı Denizli'de ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal’ı sokak ortasında öldüren uzman çavuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
9.04.2022 Gündem
Denizli'de doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı
Denizli'de doktoru öldüren uzman çavuş tutuklandı Denizli’de ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal’ı sokak ortasında öldüren uzman çavuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
9.04.2022 Gündem
Doktora kurşun yağmuru! Askerlik şubesi önünde öldürüldü
Doktora kurşun yağmuru! Askerlik şubesi önünde öldürüldü Denizli'de, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, askerlik şubesi önünde tartıştığı, uzman çavuş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın sebebi ortaya çıkarken, uzman çavuş ise suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.
8.04.2022 Gündem
Bedelli askerlik yerleri belli oldu mu? 2022 Bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı e - Devlet
Bedelli askerlik yerleri belli oldu mu? 2022 Bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı e - Devlet Milli Savunma Bakanlığı, Bedelli askerlik yerlerinin açıklanma tarihini paylaştı. Askere gidecek olan vatandaşlar ise arayışa geçti. Bedelli askerlik yerleri belli oldu mu? 2022 Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı e Devlet...
25.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı? 2022 Askerlik yerleri e-Devlet sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı...
Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı? 2022 Askerlik yerleri e-Devlet sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı... Bedelli askerlik yeri sorgulama! Bedelli askerlik adayları büyük bir heyecanla askerlik yerlerini öğrenmek istiyor. Milli Savunma Bakanlığı tarihleri adaylarla paylaşmıştı. Bu tarihi anımsamayanlar şimdi "Askerlik yerleri açıklandı mı, bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.
23.01.2022 Gündem
MSB duyurdu... 2022 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
MSB duyurdu... 2022 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Şubat ayında binlerce kişi 1 aylık bedelli askerlik görevini yerine getirecek. Günler ilerledikçe sınıflandırma sonuçlarının tarihi araştırılıyor. Sıkça "Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusu geliyor.
9.01.2022 Gündem
Sefer görev emri sorgulama nasıl yapılır? Sefer görev emri nedir?
Sefer görev emri sorgulama nasıl yapılır? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri nasıl sorgulanır? Sefer görev emri nedir, ne anlama gelir? İşte sefer görev emri sorgulama ekranı ve merak edilen ayrıntılar.
14.12.2021 Gündem
Askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? e - Devlet sorgulama sayfası
Askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? e - Devlet sorgulama sayfası Askerlik yerleri için heyecan dorukta. Ekim ayının son günlerinde Kasım 2021 Sınıflandırma sonuçları merak konusu oldu. Askere gidebilmek için gerekli işlemleri tamamlayan vatandaşlar, nerede askerlik yapacağını bilmek istiyor. Peki askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte MSB'den Kasım 2021 sınıflandırma dönemine ilişkin duyuru ve e - Devlet sorgulama sayfası...
21.10.2021 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri sorgulama e Devlet ekranı
Askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri sorgulama e Devlet ekranı Milli Savunma Bakanlığı askerlik yerleri için duyuru paylaştı. Yapılan duyuruda askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı belirtildi. Vatani görevini yapmaya hazırlanan vatandaşlar ise askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak aramalarına başladı. İşte MSB'nin askerlik yerleri sorgulama için yayımladığı tarih...
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askerlik Şubesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.