Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi

Son dakika Aşkın Nur Yengi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aşkın Nur Yengi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aşkın Nur Yengi haber sayfamızda...

Aşkın Nur Yengi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 776 aşkın nur yengi haberi bulunmuştur.
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti!
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti! Şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin ağabeyi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralı olarak İstanbul’da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Ahmet Yengi, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Aşkın Nur Yengi, ağabeyinin vefat ettiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Yılbaşı sahneleri ‘50 Fifty’de
Yılbaşı sahneleri ‘50 Fifty’de DreamTürk TV’de Yağmur Ayaz’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta izleyicisini ünlülerin yılbaşı konserlerine götürecek.
4.01.2024 Cadde
2024’ü sahnede kutladılar
2024’ü sahnede kutladılar Sanatçılar, 2024’ü Türkiye’nin dört bir yanında ve Yavru Vatan KKTC’de sahnede kutladı.
2.01.2024 Cadde
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi!
Aşkın Nur Yengi konserinde Haluk Bilginer sürprizi! Yılbaşında Kıbrıs'ta sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi'nin çok özel ve sürpriz bir konuğu vardı. Ünlü şarkıcının eski eşi, 17 yaşındaki kızı Nazlı'nın babası ve hayat arkadaşı Haluk Bilginer, sahnede okuduğu usta sanatçı Cem Karaca şarkısıyla alkış aldı.
2.01.2024 Cadde
Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum!
Demet Özdemir'den Angelina Jolie'ye: Seni kıskanıyorum! Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. 2019 yılında Bilginer'e Emmy Ödül kazandıran 'Şahsiyet' dizinin galasına katılan Demet Özdemir, sanatçıya hayranlığını dile getirdi.
11.11.2023 Cadde
Sahnede coşku
Sahnede coşku Ünlü isimler, yavru vatan KKTC’de Cumhuriyet bayramını bir gün önceden sahneden kutladı. Şarkıcılar, “Cumhuriyetimiz ve yarınlarımız çocuklarımıza emanet, nice 100 yıllara!” dedi.
30.10.2023 Cadde
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li 'Maria' filminin setinden ilk fotoğraf!
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li 'Maria' filminin setinden ilk fotoğraf! Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie'nin yer aldığı Maria filminden ilk kare geldi. Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in birlikte yer aldığı kare hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.
29.10.2023 Cadde
Haluk Bilginer'in, Angelina Jolie ile başrol oynayacağı filmden alacağı ücret belli oldu!
Haluk Bilginer'in, Angelina Jolie ile başrol oynayacağı filmden alacağı ücret belli oldu! 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agâh Beyoğlu' rolü ile Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan Haluk Biginer, yeni projesinde Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile kamera karşısına geçiyor. Usta oyuncu, çekimleri başlayan Pablo Larrain yönetmenliğindeki 'Maria' filminden kazanacağı ücretle adından söz ettirdi.
12.10.2023 Cadde
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor?
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? Bir dönem cuma gecelerinin vazgeçilmez programı olan Beyaz Show'un ekranlara geri döneceğine dair haberler sosyal medyada gündem oldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında, Beyaz Show hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu.
11.10.2023 Cadde
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer 20 yıl sonra bir araya gelerek ‘Kel Diva’ oyunu için anlaşmıştı. Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. İkilinin aşk yaşayacağı 'Maria' filmiyle ilgili detaylar belli oldu.
2.10.2023 Cadde
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı büyüdü! Nazlı 17 yaşında genç kız oldu
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı büyüdü! Nazlı 17 yaşında genç kız oldu Usta oyuncu Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 2006 yılında nikâh masasına oturmuştu. Aynı yıl Nazlı adını verdikleri kızları dünyaya gelen ünlü çift, 2012'de tek celsede boşanmıştı. İkilinin kameralardan uzak tuttuğu Nazlı Bilginer, yıllar sonra ortaya çıktı.
12.08.2023 Cadde
Düetlerde zaman tüneli
Düetlerde zaman tüneli Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki’nin bir araya gelip “Yaz Yaz Yaz”ı seslendirmeleri, bir hayli gürültü kopardı. Bu vesileyle Türk popüler müziğinde düet çalışmalarının geçmişine şöyle bir göz atalım istedik.
5.08.2023 Pazar
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69) yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Ailesi "Lenfoma gerilemeye başlamıştı ama akciğerinde oluşan problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt vermedi" dedi.
8.07.2023 Cadde
Bayram coşkusu
Bayram coşkusu Ünlü sanatçılar, Kurban Bayramı’nı Türkiye’nin birçok yerinde ve yavru vatan KKTC’de karşıladı.
1.07.2023 Cadde
Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran 'Beyaz Show' paylaşımı! 'Ben de özledim'
Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran 'Beyaz Show' paylaşımı! 'Ben de özledim' Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyuran Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla adından söz ettirdi. 'Beyaz Show'un yayınlandığı dönemden bir kareyi Instagram'dan paylaşan Öztürk'e, takipçilerinden ''Yoksa ilk konuklar mı?'' yorumu yağdı.
23.06.2023 Cadde
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması Beyazıt Öztürk, ekran yolculuğu uzun yıllar süren 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Cadde
90’lı yıllara yolculuk
90’lı yıllara yolculuk Aşkın Nur Yengi, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen geleneksel yıl sonu konserinde Bilfenli öğrencilerle sahne aldı.
12.06.2023 Cadde
Lokal Ekspres 3: Selin, Oversize, Mert Demir
Lokal Ekspres 3: Selin, Oversize, Mert Demir Lokal Ekspres'in 3'üncü konukları 'Cool' şarkısıyla tanıdığımız Selin Geçit yani Selin'in 'Nostalgia Sessions' adlı EP'sindeki bir sonraki durağı olan ve Youtube'da bir döneme damga vuran Aşkın Nur Yengi klasiği 'Yalancı Bahar' cover'ı, Mabel Matiz'le kaydettiği 'Antidepresan' şarkısıyla daha da geniş kitlelerce tanınan Mert Demir'in söz-müzik-düzenlemesi kendisine ait yeni hit adayı 'Gözlerime Bak' ve pop ile rap'i birleştirerek güncel bir sound yakalayan rapçi Oversize'ın büyük hit adayı 'Geri Gel'... 'Lokal Ekspres'te yerel yıldızları son sürat keşfetme zamanı!
9.06.2023 Müzik
Aşkın Nur Yengi: Bir sanatçının başına gelebilecek en güzel şeyi yaşayacağım
Aşkın Nur Yengi: Bir sanatçının başına gelebilecek en güzel şeyi yaşayacağım Türkiye’nin ilköğretim düzeyindeki öğrencilerinden kurulu Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu, Aşkın Nur Yengi ile aynı sahneyi paylaştı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde sahne alan 500 kişilik orkestra ve koro öğrencisi, Aşkın Nur Yengi’nin şarkıları ile izleyicileri 90’lı yıllarda bir yolculuğa çıkardı.
6.06.2023 Cadde
Eski eşiyle döndü
Eski eşiyle döndü Usta oyuncu Haluk Bilginer, yeni yılı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde karşılayan eski eşi Aşkın Nur Yengi’yi yalnız bırakmadı.
3.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aşkın Nur Yengi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.