Aslı İnandık

Aslı İnandık

Son dakika aslı inandık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aslı inandık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslı inandık haber sayfamızda...

Aslı İnandık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 aslı inandık haberi bulunmuştur.
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor 2018 yılında menajer sevgilisi Ahad Kazmaz ile nikah masasına oturan Aslı İnandık, sosyal medya hesabından eşiyle olan fotoğrafları kaldırmasıyla ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Bir süredir birlikte görünmeyen ünlü çiftin boşanacakları ortaya çıktı.
23.04.2024 Cadde
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz”
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” Podcast dizisi “Misafir Odası”nda orta sınıf bir ailenin kızı Umay’a hayat veren Aslı İnandık, “Dört senedir terapiye gidiyorum ve hep dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” diyor.
16.03.2024 Pazar
Hamiyet’in faili kader değildi
Hamiyet’in faili kader değildi Peyk grubunun müzikali “Hamiyet”, 1980 darbesiyle önce umudunu, sonra ailesini ve en son aklını kaybeden Hamiyet’in hikâyesini konu alıyor. Grubun solisti İrfan Alış, “O yıllarda atıldı kötülüğün ilk tohumları. Şu an ne yaşıyorsak o günlerde yaşadığımız şeylerin bir sonucu” diyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
Maraton sürüyor
Maraton sürüyor Maximum Uniq, ocak ayında da yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
5.01.2024 Cadde
Bir 1980 darbesi müzikali
Bir 1980 darbesi müzikali Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Peyk’in imzasını taşıyan “Hamiyet” adlı müzikal, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. 
29.12.2023 Kültür Sanat
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Cadde
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin evleniyor! 'Olacak inşallah bir şeyler' Serkan Keskin'in (45) onlarca surete büründüğü ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nün galasına katılanlar arasında ünlü oyuncunun sevgilisi Meriç Aral da (34) vardı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
6.05.2023 Cadde
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızını dünyaya getirerek ilk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci, yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.04.2023 Cadde
‘80’lere dönüş
‘80’lere dönüş Ünlü oyuncuların yer aldığı “Oregon” tek bir günde geçen ve seyirciyi gülümsetmeyi hedefleyen bir dönem filmi.
28.04.2023 Kültür Sanat
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Doğa dostu Aybüke Pusat, yüzü olduğu hummel’ın, doğa dostu ‘Mindful Training’ koleksiyonunu tanıttı...
5.04.2023 Cadde
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti Ünlü oyuncu Özge Özprinçci 37'nci yaşını eşi Burak Yamantürk ve dostlarıyla kutladı. Partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Birkan Sokullu gibi ünlü isimler katıldı. Arkadaşları ve eşiyle unutulmaz bir gece yaşayan ünlü oyuncu, geceye özel bir kombin yaptı.
3.04.2023 Cadde
‘Keyifli bir iş oldu’
‘Keyifli bir iş oldu’ Aslı inandık ile Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Oregon’ filminin çekimleri tamamlandı.
28.09.2022 Cadde
Çekimler başladı
Çekimler başladı Ümit Ünal’ın senaryosuyla Kerem Ayan’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu ‘Oregon’ filminin çekimleri başladı.
25.08.2022 Cadde
Ata Demirer'den Acun Ilıcalı'ya gönderme!
Ata Demirer'den Acun Ilıcalı'ya gönderme! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 8-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali’nin “Zeki Müren’de Bizi Görecek” sloganıyla önceki akşam düzenlenen partide Ata Demirer, Nükhet Duru, Gonca Vuslateri, Fatih Ürek, Umut Kurt, Serkan Keskin, Demek Evgar, Aslı İnandık, Selen Uçer, Nuri Harun Ateş gibi isimler sahneye çıktı. Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarının seslendirildiği geceye Demirer damga vurdu. Ünlü komedyen, yapımcı ve tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'yı diline doladı.
14.04.2022 Cadde
Ulusal Yarışma'nın jürileri açıklandı
Ulusal Yarışma'nın jürileri açıklandı Bu yıl 8-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 41. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma, Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ve Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü’nü değerlendirecek olan jüri üyeleri belirlendi.
26.01.2022 Kültür Sanat
Plastik hareketi
Plastik hareketi Gülse Birsel, yüzü olduğu Axess’in plastik atıkları azaltmak adına attığı adımdan yola çıkarak başlattığı ‘Az Plastik İyi Gelecek’ etiketiyle sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı challenge’a katıldı.
1.12.2021 Cadde
Aslı İnandık konuk oldu
Aslı İnandık konuk oldu Aslı İnandık, Red Bull GamerSZon’un konuğu oldu.
16.10.2021 Cadde
Ezgi Mola'ya destek vermişti! Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek vermişti! Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a suç duyurusu Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Cadde
Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi? Yerli komedi filmi Cici Babam, oyuncu kadrosu le ilgi görmeye devam ediyor. 2018 yılından vizyona giren filmde, üç kardeşin hikayesi anlatılıyor. Meltem Bozoflu tarafından yönetilen Cici Babam filmi, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor.
18.08.2021 Cadde
Bodrum’da kutlama
Bodrum’da kutlama Emir Ersoy, ‘1977 (Sezenli Şarkılar)’ albümünü Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladı.
8.07.2021 Cadde
Sezen şarkılarını oyuncularla okudu
Sezen şarkılarını oyuncularla okudu Emir Ersoy, Sezen Aksu şarkılarından oluşan ‘1977’ albümünde, ünlü kadın oyuncularla düet yaptı
26.06.2021 Cadde
Cici Babam oyuncuları ve konusu: Cici Babam filmi nerede çekildi?
Cici Babam oyuncuları ve konusu: Cici Babam filmi nerede çekildi? Cici Babam adlı yerli film, komedi türünde dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla öne çıkan film, Güldür Güldür ekibi tarafından hazırlandı. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında kahkahalarla takip edilen Cici Babam filmi oyuncuları haberimizde.
9.05.2021 Cadde
Kadınlardan Sezen Aksu eserleri
Kadınlardan Sezen Aksu eserleri Dokuz popüler kadın oyuncu, Sezen Aksu’nun fenomen eserlerini Latin düzenlemeleriyle seslendirecek. Albüm, haziran ayında müzikseverlerle buluşacak
22.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aslı İnandık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.