Aslıhan Güner

Aslıhan Güner

Son dakika Aslıhan Güner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslıhan Güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslıhan Güner haber sayfamızda...

Aslıhan Güner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 291 aslıhan güner haberi bulunmuştur.
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin'
Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin' Kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç'la (45) 2013 yılında nikâh masasına oturan Aslıhan Güner (36), "Bunu artık duvarlara sticker olarak yazıp, altına imzamı atacağım" diyerek, evliliğe bakış açısını anlattı.
2.03.2024 Cadde
Kadın gücün kendisidir
Kadın gücün kendisidir Kanal D’de yayınlanacak ‘Yalan’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Aslıhan Güner, MAG Dergisi’nin mart sayısına konuk oldu.
2.03.2024 Cadde
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
‘Coğrafyaya uygun değil’
‘Coğrafyaya uygun değil’ Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.
26.12.2023 Cadde
Sergiye akın
Sergiye akın Almeda Abazi, Aslıhan Güner-Mert Kılıç, Ayşe Kucuroğlu, Simge Ünal ve Şılan Makal gibi birçok isim, Metropol İstanbul’daki Hupalupa Expo’da açılan ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni ziyaret etti.
4.12.2023 Cadde
Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum
Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum Son olarak 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde 'Zübeyde Hanım'a hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Güner, eşi Mert Kılıç'tan aşkla bahsederek; "Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor, ona doyamıyorum" şeklinde konuştu.
4.11.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim!
Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim! Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, meslektaşı Mert Kılıç ile birlikte 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüyor. Yeni vizyona giren Zübeyde adlı filmde, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıran Aslıhan Güner, model eşi Mert Kılıç'la nasıl evlendiğini, ekranlarda ilk kez anlattı.
25.10.2023 Cadde
Gariban da kazanır
Gariban da kazanır 2021’de Wall Street’teki ilginç bir kazanç olayını anlatan “Dumb Money/Keriz Parası” zengin-fakir mücadelesini borsaya taşıyor.
13.10.2023 Kültür Sanat
Devrim Nas, 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde çocuklarıyla rol aldı
Devrim Nas, 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde çocuklarıyla rol aldı "Bir kadın dünyayı değiştirebilir" diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatına odaklanan 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filmi, Zübeyde Hanım’ın ebedi istirahatgâhının bulunduğu İzmir’de düzenlenen gala gecesiyle izleyiciyle buluştu. Film ekibi, gösterim öncesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret etti.
9.10.2023 Cadde
‘Sahneler hem kalbime hem ruhuma dokundu’
‘Sahneler hem kalbime hem ruhuma dokundu’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’a hayat veren Aslıhan Güner, “Sahneler hem kalbime hem ruhuma dokundu” dedi.
9.10.2023 Cadde
Gülsim Ali'den 'Barbie' tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum!
Gülsim Ali'den 'Barbie' tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum! Oyuncu Gülsim Ali ile meslektaşı Aslıhan Güner, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gülsim Ali, son günlerde sosyal medyada gündemden düşmeyen 'Barbie' akımı hakkında konuştu.
29.07.2023 Cadde
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum'
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum' Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Enerjilerini birleştirdiler Son dönemde haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Hadise ile Murda, sürpriz bir projeye imza attı...
20.05.2023 Cadde
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen 'Prestij Meselesi' filmi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor.
19.05.2023 Cadde
‘Kelimeler yetmez’
‘Kelimeler yetmez’ Aslıhan Güner, Bestyle Magazine dergisine konuştu.
9.05.2023 Cadde
İşte afiş
İşte afiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını anlatan ‘Zübeyde’ filminin çekimleri, Bergama’da başladı.
15.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Üç boyutlu sanat Kültür ve sanat hayatımıza farklı bir boyut kazandıran Pınar Türker Uygun’un sahibi olduğu Artopol Art Gallery, bünyesine kattığı Dimensions Heykel ve Enstalasyon Galerisi’nin kapıları önceki gün özel bir davetle açıldı...
21.12.2022 Cadde
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin ‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temalı afişi görücüye çıktı.
20.12.2022 Cadde
Ormanlar için söylediler
Ormanlar için söylediler Ünlü isimler, ‘Umut Yeşerten Şarkılar-TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını’ gecesinde sahne alıp, fidan bağışına destek verdi.
5.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Özlediğim biri gibi...
30.11.2022 Cadde
Mahsun Kırmızıgül'den 'Prestij Meselesi' açıklaması
Mahsun Kırmızıgül'den 'Prestij Meselesi' açıklaması Mahsun Kırmızıgül’ün ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’nun dört bir yanından gelen genç müzisyenleri keşfetmesini konu alan ve 90’lı yıllara ayna tutan yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin setinde basın toplantısı düzenlendi. Haluk Levent, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan öykülerinin işlendiği yapımın basın toplantısı eski Prestij Müzik binasında yapıldı.
16.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tarımcı aile Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi...
15.10.2022 Cadde
‘Yüzlerce defa izledim’
‘Yüzlerce defa izledim’ Başrolünde Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin yer aldığı ‘Komutan’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
6.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Güner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.