Asya Gashi: Erkek arkadaşım beni başka bir erkekle aldattı
Asya Gashi: Erkek arkadaşım beni başka bir erkekle aldattı Kosova'nın 'Lady Gaga'sı olarak bilinen ünlü yıldız Asya Gashi, 'Uyumadım' klibinde Chow chow cinsi köpeği ile evsiz olarak kamera karşısına geçti. Klipte kendi aldatılma hikâyesinden yola çıkan Asya Gashi'nin itirafı şaşırttı.
3.08.2021 Cadde
Asya Gashi: Bu tabut beni Müslüman yaptı
Asya Gashi: Bu tabut beni Müslüman yaptı Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen Asya Gashi, klip çekimleri sırasında yaşadıklarından çok etkilendi. Ünlü şarkıcı, İslam'ı araştırmaya başlayarak, Müslüman olduğunu açıkladı.
17.02.2021 Cadde
Asya Gashi: Maskemi az önce düşürdüm
Asya Gashi: Maskemi az önce düşürdüm 'Balkanlar'ın Lady Gaga'sı' olarak adlandırılan Kosovalı şarkıcı Asya Gashi, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gashi'nin maskesiz olması dikkatlerden kaçmadı.
19.11.2020 Cadde
Asya Gashi panik atak geçirdi!
Asya Gashi panik atak geçirdi! Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen Asya Gashi, yeni şarkısı ‘Dillere Düşmüşsün’ün klip çekimlerinde panik atak geçirdi.
22.10.2020 Cadde
Boğaz'da barışma partisi
Boğaz'da barışma partisi "Kosova'nın Lady Gaga'sı" olarak ün yapan Asya Gashi, bir dönem aşk yaşadığı NBA yıldızı Tu Holloway ile barıştı.
2.09.2020 Cadde
105 bin TL'lik estetik operasyon!
105 bin TL'lik estetik operasyon! "Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı" olarak bilinen Asya Gashi, Kim Kardashian kalçası yaptırdığı iddialarını doğrularken, geçirdiği 5 estetik operasyona harcadığı para dudak uçuklattı.
16.06.2020 Cadde
Asya Gashi'den estetik itirafı!
Asya Gashi'den estetik itirafı! Kosova'nın 'Layd Gaga'sı olarak bilinen Asya Gashi, 60 bin TL'lik kalça operasyonu geçirdiğini söyledi.
15.06.2020 Cadde
Asya Gashi'nin o pozu tepki çekti
Asya Gashi'nin o pozu tepki çekti Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak bilinen şarkıcı Asya Gashi’nin Tayland'da çektirdiği fotoğraf tepki çekti.
29.01.2020 Cadde
Skandallar kraliçesi İstanbul'a yerleşecek!
Skandallar kraliçesi İstanbul'a yerleşecek! Geçtiğimiz günlerde üzerinde gecelik, ayağında terlikle eczaneye giderek görenleri şaşkına çeviren "Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak bilinen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı.
30.11.2019 Cadde
Gecelikle eczaneye geldi!
Gecelikle eczaneye geldi! "Kosovalı Lady Gaga" lakaplı şarkıcı Asya Gashi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
8.11.2019 Cadde
Peçeyi çıkardı
Peçeyi çıkardı Kosova’nın Lady Gaga’sı" olarak bilinen şarkıcı Asya Gashi, “Baby Baby “ şarkısının  tanıtım fotoğrafları için Selim Akar’ın objektifine poz verdi.
2.10.2019 Cadde