Asya Şampiyonlar Ligi

Asya Şampiyonlar Ligi

Son dakika asya şampiyonlar ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asya şampiyonlar ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asya şampiyonlar ligi haber sayfamızda...

Asya Şampiyonlar Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 684 asya şampiyonlar ligi haberi bulunmuştur.
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi!
Al Hilal'in 34 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Asya Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Al Ain, Al Hilal'i 4-2 mağlup etti.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'a yan bakılmıyor! Al Hilal mağlubiyeti unuttu
Jorge Jesus'a yan bakılmıyor! Al Hilal mağlubiyeti unuttu Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, üst üste elde ettiği 32 galibiyetle kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı
Jorge Jesus'un Al Hilal'i dünya rekorunu kırdı! İnanılmaz başarı Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Marcelo Gallardo'nun takımı Al İttihad karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Al Hilal dünya rekoru kırdı.
13.03.2024 Dünyadan Futbol
Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’ne veda etti!
Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final aşamasının rövanşında Al Ain’e seri penaltı atışlarında mağlup oldu ve organizasyona veda etti.
11.03.2024 Dünyadan Futbol
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi
Al Nassr'a, Anderson Talisca şoku! Ronaldo yetmedi Uzun süre Süper Lig devleriyle ismi anılan Al Nassr'ın yıldızı Anderson Talisca'da büyük şok yaşanıyor. Öte yandan Ronaldo ile ilgili rakamlar dikkat çekti.
5.03.2024 Futbol
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile Brezilya takımı Fluminense karşılaşacak. İki takım da ilk kez mücadele ettikleri bu organizasyonda şampiyonluk için sahaya çıkacak.
21.12.2023 Dünyadan Futbol
Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi Melissa Vargas'ın takımı!
Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi Melissa Vargas'ın takımı! FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBank ilk maç için geri sayıma geçti. Eczacıbaşı Dynavit, Vargas'ın takımı ile karşı karşıya gelecek
12.12.2023 Voleybol
Zehra Güneş'ten güldüren kaleci cevabı: 90 dakika koşamam
Zehra Güneş'ten güldüren kaleci cevabı: 90 dakika koşamam Dünya Kulüpler Şampiyonası için Çin'e giden VakıfBank'ın otobüsünde renkli anlar yaşandı. Zehra Güneş'in futbol yorumları büyük ilgi gördü.
11.12.2023 Voleybol
VakıfBank Çin'de! Hedef dünya şampiyonluğu
VakıfBank Çin'de! Hedef dünya şampiyonluğu 2023 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda boy gösterecek temsilcimiz Çin'e ulaştı. Sarı-siyahlılar turnuvada ilk maçına 13 Aralık Çarşamba TSİ 09.00'da Sport Center Women's Club karşısında çıkacak.
8.12.2023 Voleybol
Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu!
Böylesi çok zor denk gelir… 45+’da gelen 3 golle tam 1670 oran tutturdu! Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, Süper Oranlarla kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün oynanan 3 karşılaşmaya oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. Fenerbahçe – Sivasspor maçının da yer aldığı kuponda üye, 3 maça da “İlk Yarı Skor” tahmini yaptı.
5.12.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eştilikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
27.11.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
27.11.2023 Dünyadan Futbol
D-Smart ve D-Smart GO'dan özel dev kampanya
D-Smart ve D-Smart GO'dan özel dev kampanya Kasım ayına özel spor, film, dizi, belgesel, çocuk ve yaşam içerikleriyle dolu mega paket kullanıcılarını bekliyor. D-Smart ve D-Smart GO’da 4 ay boyunca belgeselsever ve eğlencesever paketleri de hediye olarak veriliyor.
8.11.2023 Diğer
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu!
Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu! Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında Ronaldo takımı Al-Nassr ile şov yaptı.
25.10.2023 Futbol
Bafetimbi Gomis gittiğine pişman oldu!
Bafetimbi Gomis gittiğine pişman oldu! Galatasaray'dan geçen sezon ayrılan Bafetimbi Gomis, gittiği Japonya'da umduğunu bulamadı.
10.10.2023 Galatasaray
Jose Mourinho: Suudi Arabistan'da çalışacağımdan eminim
Jose Mourinho: Suudi Arabistan'da çalışacağımdan eminim Serie A devi Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho suskunluğunu bozdu. Portekizli çalıştırıcı, kariyerinde bir gün mutlaka Suudi Arabistan'da çalışacağını dile getirdi.
7.10.2023 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho: Suudi Arabistan'a gideceğim
Jose Mourinho: Suudi Arabistan'a gideceğim Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, bir gün kariyerinde Suudi Arabistan'da çalışacağını söyledi.
7.10.2023 İtalya Serie A
Sepahan - Al Ittihad müsabakası iptal edildi!
Sepahan - Al Ittihad müsabakası iptal edildi!  Asya Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında Sepahan – Al Ittihad maçı iptal edildi. Suudi Arabistan takımı stadyumdaki heykel nedeniyle oynamayı reddetti.
3.10.2023 Futbol
Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki Sepahan-Al Ittihad maçı Süleymani büstü nedeniyle iptal edildi
Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki Sepahan-Al Ittihad maçı Süleymani büstü nedeniyle iptal edildi Asya Şampiyonlar Ligi'nde İran'da yapılması beklenen karşılaşma, Suudi Arabistan takımının Kasım Süleymani büstü önünde oynamayı reddetmesi nedeniyle iptal edildi.
3.10.2023 Dünyadan Futbol
Al Nassr'da Talisca ve Ronaldo fırtınası!
Al Nassr'da Talisca ve Ronaldo fırtınası! Asya Şampiyonlar Ligi'nde Al Nassr'ın Istiklol'ü 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Ronaldo ve Anderson Talisca attığı gollerle dikkat çekti.
3.10.2023 Dünyadan Futbol
Al Nassr, Istiklol engeline takılmadı
Al Nassr, Istiklol engeline takılmadı Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 2'nci haftasında Al Nassr, Istiklol'u 3-1 mağlup etti.
2.10.2023 Dünyadan Futbol
Asya Şampiyonlar Ligi'nde yıldızlar sahne alıyor! Ronaldo'nun hedefi 2'de 2
Asya Şampiyonlar Ligi'nde yıldızlar sahne alıyor! Ronaldo'nun hedefi 2'de 2 D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak maçta Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, pazartesi günü Tacikistan ekibi İstiklol ile kozlarını paylaşacak.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Al Hilal'de Neymar'dan Jorge Jesus cevabı! 'Çok büyük bir saygısızlık'
Al Hilal'de Neymar'dan Jorge Jesus cevabı! 'Çok büyük bir saygısızlık' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'da Neymar suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Brezilyalı yıldız, Jorge Jesus'la tartıştıkları yönündeki iddiaları cevapladı.
26.09.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'u şoke eden haber! Kuyusunu Neymar kazdı
Jorge Jesus'u şoke eden haber! Kuyusunu Neymar kazdı Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de büyük bir kaos başladı. Brezilyalı yıldız Neymar'ın Jorge Jesus'un kovulmasını istediği iddia edildi.
25.09.2023 Dünyadan Futbol
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi Al Hilal'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Suudi ekibinin son olarak ligde Damac ile 1-1 berabere kalması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti. Neymar'ın Jesus yerine istediği isim de belli oldu.
22.09.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Asya Şampiyonlar Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.