ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları sorgulama ekranı 2023 |  ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman?
ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları sorgulama ekranı 2023 | ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman? ATA AÖF Güz Dönemi, Bahar Dönemi, Bütünleme sınavları tamamlandı. Son uygulanan ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları da açıklandı. Peki ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman, belli oldu mu?
21.06.2023 Bilgi Rehberi
ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 ATA AÖF üç ders sınavı giriş yerleri belgesi nasıl alınır?
ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman, saat kaçta? 2022 ATA AÖF üç ders sınavı giriş yerleri belgesi nasıl alınır? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi'nin üç ders sınavı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün ATA AÖF üç ders sınav giriş yerleri belgesi açıklandı. Öğrenciler daha sonra ATA AÖF üç ders sınavı ne zaman, saat kaçta aramasına geçti.
3.08.2022 Bilgi Rehberi
ATA AÖF üç ders sınavı 2022 ne zaman? ATA AÖF üç ders sınavına kimler girebilir?
ATA AÖF üç ders sınavı 2022 ne zaman? ATA AÖF üç ders sınavına kimler girebilir? ATA AÖF 2021-2022 Yılı Mezuniyet Üç Ders Sınavı ile ilgili duyuru geldi. ATA AÖF Güz Dönemi ve Bahar Dönemi sınavları tamamlandı. Ardından bütünleme sınavı gerçekleşti. Bugünlerde ise ATA AÖF üç ders sınavı merak konusu oldu. Peki ATA AÖF üç ders sınavı 2022 ne zaman? ATA AÖF üç ders sınavına kimler girebilir?
20.07.2022 Bilgi Rehberi
ATA AÖF üç ders sınavı giriş belgeleri yayımlandı!
ATA AÖF üç ders sınavı giriş belgeleri yayımlandı! Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi mezuniyet üç ders sınavı giriş yerleri belli oldu. ATA AÖF üç ders sınavına katılacak öğrenciler, sınav giriş belgesi nasıl alınır araştırıyor. Peki ATA AÖF mezuniyet üç ders sınavı ne zaman uygulanacak?
21.07.2019 Gündem
ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF üç ders mezuniyet sınav tarihi
ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF üç ders mezuniyet sınav tarihi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar yarıyılı bütünleme sınavı tarihi ile ilgili beklenen haber geldi ve tarih öğrencilere duyuruldu. Peki ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?
10.06.2019 Gündem