Atama Kararları

Atama Kararları

Son dakika Atama kararları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atama kararları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atama kararları haber sayfamızda...

Atama Kararları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 837 atama kararları haberi bulunmuştur.
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.02.2024 Gündem
BİROL GÜVEN KİMDİR? Sinema Genel Müdürlüğüne atanan Birol Güven kaç yaşında, nereli? Dizileri - filmleri
BİROL GÜVEN KİMDİR? Sinema Genel Müdürlüğüne atanan Birol Güven kaç yaşında, nereli? Dizileri - filmleri Yapımcı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne atandı. Çocuklar Duymasın, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar gibi ekrana damga vuran dizileri hazırlayan Birol Güven aslen nereli, kimdir?
23.02.2024 Bilgi Rehberi
Hurşit Yıldırım Bakan Yardımcısı
Hurşit Yıldırım Bakan Yardımcısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
23.02.2024 Gündem
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’ Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Antakya’da şehrin simgesi olan Tarihi Uzun Çarşı’da birçok dükkan kullanılmaz hale geldi.
23.02.2024 Gündem
İstanbul’da kentsel dönüşüm için verilecek yardım desteği belli oldu
İstanbul’da kentsel dönüşüm için verilecek yardım desteği belli oldu İstanbul’da yürütülecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında yeni yapılar için yardım verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.
23.02.2024 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne Birol Güven atandı.
22.02.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
15.02.2024 Gündem
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar
Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla; Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.
26.01.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atandı Yavuz Selim Kıran’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
5.01.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.
25.12.2023 Gündem
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı
Karar Resmi Gazete'de: 4 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları göre; 4 üniversiteye yeni rektör ve bakanlıklarda açık bulunan müfettişlik kadrolarına atama yapıldı.
1.12.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararları ile 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
13.11.2023 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları kapsamında 3 ile yeni milli eğitim müdürü ataması gerçekleştirildi.
18.10.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kamu kurumlarına yeni atamalar
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kamu kurumlarına yeni atamalar Atama kararları Resmi Gazete’de yayımladı. Buna göre, Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
6.10.2023 Gündem
Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, üst kademe devlet yöneticiliklerine yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
14.09.2023 Gündem
KAYMAKAMLAR KARARNAMESİ 2023: Hangi ilçelerin kaymakamları değişti? İşte ilçe ilçe kaymakam atamaları...
KAYMAKAMLAR KARARNAMESİ 2023: Hangi ilçelerin kaymakamları değişti? İşte ilçe ilçe kaymakam atamaları... Kaymakam atamaları ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre, birçok kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi. Kaymakamlar kararnamesindeki atama kararları ise merak ediliyor. Peki Hangi ilçelerin kaymakamlarım değişti? İşte kaymakam atamaları ile ilgili liste...
24.08.2023 Bilgi Rehberi
Hangi ilçelerin kaymakamları değişti? İşte Resmi Gazete kararları
Hangi ilçelerin kaymakamları değişti? İşte Resmi Gazete kararları Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre birçok kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değişti.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Beklentileri cevapsız bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Beklentileri cevapsız bırakmayacağız AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümüyle ilgili video mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde ekonomiyle ilgili gelişmeler de vardı.
14.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinliğine video mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinliğine video mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 752. Anma Yılı Etkinliği'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremden yalnızca 3 ay sonra tarihimizin en kritik seçimlerinden birisini kardeşliğimize yakışır bir şekilde demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdik. Bu kritik süreçte, basiret ve ferasetle hareket ederek köken ve mezhep temelli fitne girişimlerine prim vermedik." dedi.
12.08.2023 Gündem
Tamer Karadağlı kimdir, nereye atandı? Tamer Karadağlı kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi
Tamer Karadağlı kimdir, nereye atandı? Tamer Karadağlı kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Tamer Karadağlı kimdir, kaç yaşında, nereli soruları gündeme geldi. İşte Tamer Karadağlı biyografisi haberimizde...
12.08.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti AK Parti’nin önceki gün toplanan MYK’sında olağanüstü kongrenin 7 Ekim’de yapılması kesinleşti. Böylece Mart 2024’teki yerel seçimlere yeni yönetim kadrosuyla gidilecek. 2024’ün sonbaharında büyük olağan kongre yapılacak.
12.08.2023 Gündem
SAMET GÜNEŞ KİMDİR? İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
SAMET GÜNEŞ KİMDİR? İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Samet Güneş hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan Resmi Gazete'de İŞKUR Genel Müdürü olarak atanan Samet Güneş, kariyerine 2006 yılında Sosyal Yardım Uzman Yardımcısı olarak başladı. İşte Samet Güneş hakkında merak edilenler...
11.08.2023 Bilgi Rehberi
Devlet Tiyatroları’na Tamer Karadağlı atandı
Devlet Tiyatroları’na Tamer Karadağlı atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
11.08.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Atama Kararları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.