Atari

Atari

Son dakika atari haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atari gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atari haber sayfamızda...

Atari

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 262 atari haberi bulunmuştur.
Olimpiyatlara özel pikseller
Olimpiyatlara özel pikseller Fransa’nın Banksy’si ‘İstilacı’, piksel ordusuyla Paris sokaklarını işgal etmeye devam ediyor!
6.03.2024 Kültür Sanat
“Retro oyunlara ilgi artıyor”
“Retro oyunlara ilgi artıyor” Özellikle 90’lara damga vuran Tetris oyununu 13 yaşındaki Willis Gibson’ın yenmesi Tetris’i ve retro oyunları yeniden gündeme taşıdı. Retro oyunlara artan ilgiyi konuştuğumuz Murat Kahraman “Bu oyunlar; eğlence, kültür ve mirasın bir araya geldiği birer hazine” diyor.
6.01.2024 Pazar
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Dijital sosyalliğe sihirli bir dünya
Dijital sosyalliğe sihirli bir dünya Hızla dijitalleşen sosyalleşme ihtiyacını temel alarak yepyeni, birleştirici ve sihirli dünyalar kurduklarını belirten Teleporter Kurucu Ortağı ve CEO'su Dilara Keçeci, bugüne kadar 2 milyon dolara yakın yatırım aldıklarını, yeni yılda yeni bir yatırım turuna çıkacaklarını açıkladı.
9.12.2023 Milliyet Executive
80’lerde vardı şimdi yok
80’lerde vardı şimdi yok Dijital devrimle hayatın bir parçası olmaya başlayan bilgisayar, toplumlarda pek çok şeyi değiştirdi. Kültürel değişimin etkisiyle 10 yılda, atari salonları, bilgisayar oyunları popüler hale geldi, sokak oyunları neredeyse unutuldu.
19.10.2023 Gündem
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya Siyasetten ekonomiye, teknolojiden pop kültürüne kadar refaha yönelik pek çok yeniliğin yaşandığı 1980’ler dünyayı değiştiren 10 yıl oldu. 21. yüzyılın ilk çeyreğine damga vuran bu yıllardaki değişimi Milliyet okurları için hazırladık...
18.10.2023 Gündem
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir." denildi.
4.10.2023 Haberler
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir." denildi.
4.10.2023 Gündem
Ankara’daki patlamanın perde arkası! 'Teröristin üzerinde 9 kilo 700 gram patlayıcı var'
Ankara’daki patlamanın perde arkası! 'Teröristin üzerinde 9 kilo 700 gram patlayıcı var' İstanbul Milli İstihbarat Teşkilatı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Jandarma Genel komutanlığı özel bir ekip oluşturdu. Ankara’da gerçekleştirilmeye çalışılan terör eylemi ile alakalı olarak soruşturma sürüyor. Peki pazar günü ne yaşandı?
3.10.2023 Haberler
Ankara’daki patlamanın perde arkası! 'Teröristin üzerinde 9 kilo 700 gram patlayıcı var'
Ankara’daki patlamanın perde arkası! 'Teröristin üzerinde 9 kilo 700 gram patlayıcı var' İstanbul Milli İstihbarat Teşkilatı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Jandarma Genel komutanlığı özel bir ekip oluşturdu. Ankara’da gerçekleştirilmeye çalışılan terör eylemi ile alakalı olarak soruşturma sürüyor. Peki pazar günü ne yaşandı?
3.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
137 günlük serüven bitti! Fransız maceracının imdadına Türk denizciler yetişti
137 günlük serüven bitti! Fransız maceracının imdadına Türk denizciler yetişti 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı.
2.07.2023 Gündem
90'lı yılların efsanesi bildiğiniz gibi değilmiş! 'Süper Mario' seri katil çıktı
90'lı yılların efsanesi bildiğiniz gibi değilmiş! 'Süper Mario' seri katil çıktı 90'lı yıllarda büyüyen çocukların neredeyse vazgeçilmezi olan ve 200'ü aşkın kasediyle video oyunları arasında çığır açan 'Süper Mario'nun hiç de bildiğiniz gibi olmadığını söylesek... Adından kıyafetlerine, hareketlerinden tasarımına kadar bu kırmızı şapkalı, sevimli bıyıklı kahramanın ardında bambaşka bir dünya yatıyor. İşte Mario'nun bir seri katil olmasına kadar uzanan 9 şaşırtıcı gerçek.
26.03.2023 Dünya
SATIŞA ÇIKTI! BİM AKTÜEL KATALOG (23-27 ARALIK) BİM'de bu hafta hangi ürünler satışta? İşte aktüel karaloğun tamamı...
SATIŞA ÇIKTI! BİM AKTÜEL KATALOG (23-27 ARALIK) BİM'de bu hafta hangi ürünler satışta? İşte aktüel karaloğun tamamı... BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bugün satışa sunulacak olan BİM indirimli ürünler kataloğu arasında TV, Katlanabilir elektrikli Bisiklet, Scooter, Dilimli Radyatör, Dikey Isıtıcı, Şömine Çift Yönlü Isıtıcı, Atari, Tetris gibi farklı ürünler satışa sunulacak. İşte BİM mağazalarında satışa sunulacak olan indirimli ürünler listesi...
23.12.2022 Bilgi Rehberi
Benzersiz mega malikaneye servet... 40 milyon dolara satıldı!
Benzersiz mega malikaneye servet... 40 milyon dolara satıldı! İçinde kendi sinema salonu ve hapishanesi de olan 8 yatak odalı, 2 bin 790 metrekarelik ev, 25 yıldan daha uzun sürede inşa edildi.
5.12.2022 Dünya
‘Atariciler çetesi’ mahalle esnafını haraca bağlamış
‘Atariciler çetesi’ mahalle esnafını haraca bağlamış Adana’da kendilerini ‘Atariciler çetesi’ olarak adlandıran silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 şüpheliden 8’i tutuklandı. Örgüt üyelerinin, mahalledeki esnafı silahla tehdit edip haraca bağladıkları, para vermeyi reddedenleri de dövüp, iş yerlerini kurşunladıkları ortaya çıktı.
6.11.2022 Gündem
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı?
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı? Araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek için yarışırken, son bir yılda yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Fakat metaverse'ün insanların yaşayabileceği, çalışabileceği ve oynayabileceği üç boyutlu çevrimiçi tek bir alan olarak ortaya çıkmasına daha yıllar var. Bu durumda bu dünyadan alan kapmaya yatırım yapmak bir kumar mı?
4.11.2022 Dünya
Ablasının acısına dayanamadı! 'Öldürüp kebap yaptı' sözü her şeyi bitirdi
Ablasının acısına dayanamadı! 'Öldürüp kebap yaptı' sözü her şeyi bitirdi 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten 'vasi' davası!
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten 'vasi' davası! Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta bağlandığı canlı yayında büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i hedef almıştı. Çok konuşulan 'büyü', 'ihanet' ve 'miras' suçlamalarının ardından Ahmet Tatlıses'ten "Akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" cevabı gelmişti. Sert bir tartışma yaşayan ikiliden Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede aldı ve usta sanatçıya vasi atanması için dava açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.06.2022 Cadde
İbrahim Tatlıses'in 'büyü' iddiasına Adalet Sara'dan yanıt!
İbrahim Tatlıses'in 'büyü' iddiasına Adalet Sara'dan yanıt! İbrahim Tatlıses, büyük oğlu Ahmet Tatlıses için "Ben vurulunca şirkete gidip, kasayı boşattı", "Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı", "Sevgilimle ayırmak için büyü yapıldı" gibi zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Ardından Ahmet Tatlıses, babasının bu iddiaları ve annesi Adalet Sara hakkındaki sözlerine tepki göstermişti. Yaşananların ardından Adalet Sara da sessizliğini bozdu. İşte detaylar...
23.06.2022 Cadde
Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar!
Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar! İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim atrarak devam ediyor. Ünlü türkücünün dün katıldığı canlı yayında yaptığı zehir zemberek açıklamalara oğlundan cevap geldi. "Ben vurulunca şirkete gidip, kasayı boşattı", "Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı", "Sevgilimle ayırmak için büyü yapıldı" iddialarına cevap veren, annesi Adalet Sara hakkındaki sözlere de tepki gösteren Talıses, "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" ifadesiyle şoke etti.
22.06.2022 Cadde
Türkiye büyük oynuyor
Türkiye büyük oynuyor Türk dijital oyun sektörü dünyada harikalar yaratıyor. Milyarlarca dolarlık büyüklüğe ulaşan sektör, yabancı yatırımcıların da gözdesi. Oyun sektörünü kariyer olarak seçen genç sayısı hızla artıyor. OYUNDER Başkanı Tansu Kendirli’yle her yönüyle sektörü konuştuk
7.04.2022 Milliyet Executive
İnsan çalışana ihtiyaç kalmayacak! Google yapay zekası başardı
İnsan çalışana ihtiyaç kalmayacak! Google yapay zekası başardı Google'ın yapay zekadan sorumlu şirketi DeepMind, rekabetçi bilgisayar programlamasında insanları yenebilecek kadar güçlü bir yapay zeka sistemi geliştirdi.
4.02.2022 Teknoloji
‘Kural tanımaz’ bir dâhi: Zuckerberg!
‘Kural tanımaz’ bir dâhi: Zuckerberg! Facebook ile yeni bir dünya yaratan Mark Zuckerberg, eleştiriler altında sosyal medya imparatorluğunu büyütüyor. Öyle ki Facebook, Instagram, WhatsApp derken zincire “Meta” halkasını da ekledi! “Metaverse” adlı sanal evreni kurmak için kolları sıvayan 37 yaşındaki Zuckerberg, tepkilere rağmen hayatı dönüştürüyor!
31.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Atari ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.